Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Toma Fila zato i hoce da brani tj da samo da savet Zoranu...jer vidi da je sve protiv njega tako lako oborivo...

Ne moze se on optuziti na osnovu blata posle godinu i po dana niti na osnovu teorijske preptostavke da ubistva obicno pocine ili supruznici il svaleri pa onda ajde da idemo samo na opciju suprug...

...
Naravno da nece moci da ga osude... A Tomi je izazov da posavetuje Z s obzirom da je u svojoj karijeri mnostvo zlocinaca uspeo da odbrani od pravde i njenih nemocnih predstavnika...

Evo jos je cak i Informer svojevrmeno pisao sta sve poseduje Vlasnik TV Hepi cuveni Peconi:

PECONI ŠOKIRAO STRANCE Za firmu traži 1.000.000.000 evra!
http://www.informer.rs/vesti/politika/18045/PECONI-SOKIRAO-STRANCE-firmu-trazi-vera
Kompanija "Invej":

* Fabrika ulja "Vital", Vrbas (ulje "vital", majonez "majovita")
* Preduzeće za proizvodnju prehrambenih proizvoda "Ratar" (pšen. brašno T-500)
* Kućna hemija "Albus", ("bohor", "taš")
* Industriju pića "Rubin" Kruševac ("vinjak", "tera lazarika")
* Aparati za domaćinstva "Milan Blagojević", Smederevo (peć "smederevac")
* Pekarska industrija "Pančevo" (hleb "sava", "avala")
* Ugostiteljsko preduzeće "Stari grad" (kafane "Dva bela goluba", "Tri šešira" i "Zlatni bokal", hotel "Kasina", poslastičarnica "Kafe teatar")
Televizija Hepi
Fabrika cigareta "Monus" ("monus", "de santis")
Internet provajder "Verat net"
Proizvođač keksa "Medela" ("štrudle")
Luka "Pančevo"
Fabrika lekova "Srbolek"
Fabrika ulja "Sunce", Sombor (ulje "sunce", margarin "sani")
Preduzeće za proizvodnju i trgovinu "Siti port", Beograd
Restoran "London", Beograd
Kafana "Tašmajdan", Beograd

Tako da znate kad pijete kafu u poznatim beogradskim lokalima da znate kome pare ostavljate...:D

A evo sta je svojevremeno VREME pisalo o istom i vatrenom okrsaju medju drugarima:

Tri grozda protiv Dva bela goluba
http://www.vreme.com/cms/view.php?id=1486598

...

Koliko su ZOMBIRANI ti voditelji Pinka to je strasno...
Ova plavusa na pocetku izgovara kako je Zoran uhapsen zbog ubistva i pri tome dok izgovara da je Jelena ubijena ona se smeška...
Au..sunce ti poljubim koja Pink zombusa...izgovara kako je neko ubijen i pri tome provlaci smajli...

....

Jeste, ali to nema veze sa poentom priče u tim vestima... Pogledaj sliku Vladimira Marjanovića, posle hapšenja, smeška se... on se konstantno smeškao i kad je Jelena bila ubijena...

Znam, a i hotel u kome su "pregovarali" i pucali je bio na kantaru I sad mi pade na pamet, jedna od prvih vesti je bila (dok se još nisu snašli) da je taj Rubiroza il kako ga već zovu, tog što je pucao navodno uvredio neke domaćice tamo prisutne, a Peconi skočio i spucao ga pikslom, khm, u glavu da im odbrani čast, a ovaj onda izvukao utoku I tras.

Šta ako je ovaj spomenuo na primer, recimo, missim, jelte, ako mi ne ustupis ovaj tender biće belaja i tako sve počelo.?!

Msm, lupam a i ručak mi se ladi.

Najnoviji komentar u Kuriru
Peca
17-09-2017 13:17h
Ima logike u tome što kaže Zoranov otac. Sve ukazuje na to da je u pitanju ritualno ubistvo (žrtva je imala 33 godine, identifikovana su 33 udarca tupim predmetom ...), a poznato je da je taj čuveni tajkun, s kim je bila u vezi, član sekte Crna ruža koju predvodi Mitar Mirić.

Stavljajte brate link da mogu videti ispod kojeg teksta i koji je kontekst ;)

...

Ovakve zločine vrše bračni drugovi ili švaleri, ako postoje. Teško je objasniti zločin iz strasti, krivični zakonik ga ne poznaje, ali svako ubistvo sa tri i više udaraca, ukazuje na ubistvo iz strasti", rekao je Nikolić, ukazavši da 80 odsto ubica odmah očini samoubistvo, a 20 odsto pokušava da sakrije tragove i skrene istragu sa pravog puta.

[FONT=Open Sans, sans-serif]Čovek je sve rekao[/FONT]

Kaze Zlatko...
"Ja sam u startu iskljucio trecu osobu, jer ovakve zlocine pocine ili suprug li svaler..."
Dakle u jednoj recenici je sam sebe demantovao...

Potom Zlatko nastavlja i kaze: "Posto policija nije nasla dokaz za ovo drugo, nasla je za ovo prvo..."

Deluje kao da policija nije se ni trudila za ovo drugo ili je to drugo ciljano zataskala, a sve okrenula samo na ovo prvo...

...

Šta ti tu nije jasno? Zašto ti tako deluje? :dontunderstand:

Oni su opasniji jer prave izlaznu strategiju, brišu tragove. Koliko sam čuo uhapšeni je imao kontak sa ženom i posle njene smrti. Dobro je da postoji dokaz, to što se nama čini da je neko kriv, to ništa ne znači i nije validno na sudu. Ono što je prelomilo je to što je uhapšeni imao kontakta sa Jelenom posle njene smrti", rekao je Nikolić u Jutarnjem programu.

Meni najveca misterija u ovom slucaju, na koju jos niko nije odgovorio, jeste kako je Ana Nikolic najavila ubistvo dan pre ubistva...

I to potpisala sa "NWO"...(za neupucene = New World Order)...

A komentar joj bio - "Uskoro sahrana CELE estrade!! :)" - kraj citata

I na slici fotka kojom simulira nošenje leša...tj neko dvoje je drze za ruke i noge...

...

Ako je to tako...pretpostavljam da Z ne bi niko ni "dirao" da se nije na neki način osilio,statusi,zadruga,mediji... i sl. predmet bi stajao u nekoj ladici! Zato se i razvuklo sve ovo ovoliko vremena jer sve što nadlezni imaju to su imali i u početku! Otuda i ljutnja Z n Teodoru i uplitanje CFI,hvaljenje policije....a ne shvata da je i sam doprinjeo ovim najnovijim dogadjajima,svojim istupima!

Najnoviji komentar u Kuriru
Peca
17-09-2017 13:17h
Ima logike u tome što kaže Zoranov otac. Sve ukazuje na to da je u pitanju ritualno ubistvo (žrtva je imala 33 godine, identifikovana su 33 udarca tupim predmetom ...), a poznato je da je taj čuveni tajkun, s kim je bila u vezi, član sekte Crna ruža koju predvodi Mitar Mirić.

MITAR MIRIĆ :hahaha: Pa da li je moguće?!

I što je Šipka rekao što svi nisu dobrovoljno išli na poligrafsko ispitivanje pa da se dođe do nekih detalja

- - - - - - - - - -

Meni najveca misterija u ovom slucaju, na koju jos niko nije odgovorio, jeste kako je Ana Nikolic najavila ubistvo dan pre ubistva...

I na slici fotka kojom simulira nošenje leša...tj neko dvoje je drze za ruke i noge...

...

Jezivo jeste ali niko je nije pozvao na inf razgovor

Ani Četiri Pištolja pa ti obavestavas Groma o komentaru koji je verovatno on pisao :D
Grome, a ti sad to uzmi kao dokaz....

Ne, ja po novinskim portalima ne ostavljam komentare, ko ce se jos tamo ganjati i razmisljati.
Samo ovde na ovoj temi pratim ovaj slucaj...
Premda me juce ona šizofrena pomenu ispod nekog Alo teksta kao Zoranovog brata :lol::roll:, a ja sam bio valjda do tad vec treci ili cetvri forumas kojeg je osumnjicila da smo njegova braca :eek::roll: a ja uopste tamo nisam ni komentarisao ni citao taj tekst...tek kad je ona stavila link sam procitao...
Ljudi se utripuju i na ovoj temi i onda se svasta lupeta...

...

...

Ona je toliko glupa da to ne mogu rečima da opišem...

Htela sam da vas podsetim na onaj komentar iz Kurira, prve noći kad je zvanično nestala. Ono "Konačno je slobodna, ne tražite je, pobegla je na jedini mogući način."
Da li je policija reagovala na to pisanje? Da li su pronašli tog ko je pisao? I ko bi to mogao da bude i zašto?

Kontam ako je neka prijateljica koja je znala recimo da Jelena hoće da ode iz te kuće, a nije znala šta će da uradi pa mislila da je iscenirala svoju smrt. I ova Nada Topčagić reče na početku kako je mislila da su joj to uradili zbog marketinga i bila šokirana jer to nije Jelenin stil...
Ili je neko ko je znao šta se dešava i da je iz nekog razloga mora/la da ćuti ali savest mu/joj nije dala...pa eto napisa to anonimno na portalu.

Taj komentar može svašta da reši..

Zato kažem:​Odeljenje za visokotehnološki kriminal i INHOPE treba sve komentare da ispitaju jer zaista ima ljudi koji su idioti

Nek odmah ispitaju onaj komentar sa pocetka slucaja kad je neko rekao "Ne trazite je, konacno je slobodna"...
Kao i ovaj komentar u vezi blokirane ulice, pa da vidimo ko to kaze i dal se sprda kako izgleda da se sprda...pominjanjem Mitra Mirica...mada ko zna, ko tu sve u tom talogu estrade sta radi...
Mada...ako neko stiti nekog mocnika...nece ti niko to ni istraziti...

...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back