Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razumem, ali i razumem da je za njih samo porodična prijateljica i nisu joj davali toliko pažnje jer je pažnja na hapšenju. O njoj će sigurno dalje kopati i kopati pa će objaviti.

Piše i da su je priveli...

Sećaš se da je Jana rekla Zoranu kad je ušla u rijaliti da ga je pozdravila Zorica i da plače kada ga vidi na TV. To nekako govori da je blizu njih svakodnevno, kao i neki mali Zdravko...

Zdravko je valjda sin iz prvog braka tj Janin brat

...

Za Rebbecu
Naidjoh na neki komentar koji je verovatno promakao mucenom moderatorcicu na nekom portalu, parafraziram "istu noć su nam blokirali ulicu, ne piše koju al misli na neku gde živi taj neki tajkun, dok nisu odvezli telo gde treba.

Meni to vrlo logično zvuči.

Nikad veće bahatosti tih nekih kvazi moćnika nego danas, nemaju nikakve kočnice.

Da! Pročitala sam taj komentar! Sve je moguće! Ali....zar ne bi nekad procurila neka informacija u vezi toga ako je porodičan,znaš vec kako smoskloni tračevima kada su takve teme u pitanju?

Vezano za CFI i nokte pokojnice, riječ je o slikama,mislim da su ih pokazivali i u nekom programu ,na osnovu kojih su doneseni takvi zaključci?

Lak na noktima je verovatno negde i ostecen... Ali strucnjaku je pala na pamet varikina(valjda mu ostalo negde u svesti kada je citao clanke u novinama o pranju kuce varikinom) i testirao je strucnjak i zakljucio da su joj prsti ubacivani u varikinu i da zbog toga sigurno nije ubijena na nasipu, jer nemoguce je da je neko donosio varikinu na nasip... Kakvo ludilo!!! Covek vezuje i nastavlja jedan na drugi netacne i umisljene zakljucke... Na kraju je tako mogao da zakljuci da uopste i nije ubijena....
I sve to u cirkuskim emisijama....

Pa i to stoji, ali imam utisak da su oni imali dovoljno ovaca za šišanje da bi im neka šerpica manje ili više smetala.
Takodje i nesretnica je sigurno dovlačila mnogo ovaca za šišanje.
Meni to baš liči da su oni imali dobru simbiozu i da je upravo ta dobra simbioza se prelomila preko ledja te nesretne žene koja je samo htela da lepo živi u granicama kako je ona zamišljala lep život.

Gde još postoje idealne simbioze mnogoljudne porodice od bar 3 generacije sem u američkim bajkama.
Da su u soliteru živeli negde bi se sudarali i povremeno bar išli jedni drugima na nerve, a ne u toj nevelikoj potleusi.

Pride ne postoji tajna koja se ne otkrije, a imajmo u vidu da je ta porodica prilično asocijalna, da Jelena i Zoran nisu imali nijednog prijatelja svojih godina, ova kuma i pijana Topcagicka su generacije matorih, a predstavlja se kao njena jedina prijateljica.

Majka brani svoga sina i na njegovoj je strani ako je Jelena htela da ode i eto i strasti i mržnje i zapleta.

Ukoliko je nije ubio taj svaler, tajkun u svom bahatom ludilu jer ipak je ona bila prilično naivna budući kakav je život živela.

https://www.facebook.com/photo.php?...39735384554.1073741825.100000156253412&type=3

Ovo je objava Zorana Marjanovića na njegovom FB profilu, profil nije zatvoren pa bi trebalo da se vidi. Evo kopiraću i ovde njegov status:

"Zoran Marjanovic
29. април ·
Gospodine Zlatko Nikolicu, cuvaru zatvora, kriminoloze, ili doktore, kako god. Obracam Vam se pisano, zato sto niste hteli sa muzicarom da se pojavite u emisiji lice, u lice.
Vi ste najobicniji klimoglavac zute stampe, mali, olinjali dekica, koji me ljaga i kaci razne epitete sa svog aspekta, vajnog strucnjaka. Da je bilo kome bitno to Vase otrcano misljenje, bili bi angazovani da radite na slucaju. Nebi ste laprdali po medijima i pod stare dane sa velikom dozom egzibicionizma poceli ste i muzickim emisijama da se slikate Vi, Radojka sisa i sektolog Maljevic.
To je ta trojka i svako je strucnjak u svojoj bransi.
Molim Vas, gospodine Nikolicu- Vi ste po mom- nestrucnom misljenju
seksualno
Izfrustriran covek mozda.
Sa jakim kompleksima, zbog jako niskog rasta mozda A, ima tu malo i edipovog sindroma...?
Najlepse Vas molim, prestanite da tresete na mene ******, nego dajte ga toj Radojki, da Vam produva diznu ali samo to jer za ono drugo mnogo je gadna ni moj max je ne bi peglao. Dizne produvava austriskim dedama, moze i Vama. Pozdrav od
Zorana Marjanovica..."

Zoran koji se predstavljao za finog, kulturnog, patrijarhalno vaspitanog čoveka. Imate na YT snimak iz rijalitija kad nekoliko njih pričaju o hapšenju, traje oko minut, dva. Kaže onaj Mića koji ga dugo poznaje da je on tip čoveka kome moraš reči iz usta da čupaš.
Osim kad ga neko ne čačka i on pukne, kao što je slučaj sa ovim statusom. A to je najgore, kada neko nešto dugo zadržava za sebe pa pukne...

- - - - - - - - - -

Zdravko je valjda sin iz prvog braka tj Janin brat

...

Uroš je sin iz prvog braka. On ima 18 godina, nije Janin vršnjak.

- - - - - - - - - -

Za Rebbecu
Naidjoh na neki komentar koji je verovatno promakao mucenom moderatorcicu na nekom portalu, parafraziram "istu noć su nam blokirali ulicu, ne piše koju al misli na neku gde živi taj neki tajkun, dok nisu odvezli telo gde treba.

Nikad veće bahatosti tih nekih kvazi moćnika nego danas, nemaju nikakve kočnice.

Da! Pročitala sam taj komentar! Sve je moguće! Ali....zar ne bi nekad procurila neka informacija u vezi toga ako je porodičan,znaš vec kako smoskloni tračevima kada su takve teme u pitanju?

Taj komentar sam pročitala na dva portala. Copy paste...

Ako je zaista koriscen i neki predmet... On je mozda prvo stigao i udarao pesnicama i davio.. Mislio da joj polomio vrati ili je ubio... Vratio se do livade, kola... Cim je pao mrak prisao telu i ubacio ga u kanal(tada je kod sebe imao neki alat)... Primetio da mozda i nije izdahnula... Udarao je, jer se plasio da ne ostane ziva(to bi ga moglo otkriti)... Izmedju toga se desava trazenje jelene po stazi, sretanje bicikliste itd...
Cerkica je bila na livadi, jer cerkica itekako ume da se sama preokuprira nekim detaljima i da se odalji od roditelja, pogotovo na livadi... (livada je sa niskom travom dok je nasip ipak sa visom)... Oni ju je jurio , a da to cerkica nije ni primetila...Bila je ne toliko blizu i preokupirana svojom zabavom.... Sve to ne traje vise od 2-3 min.... To je bio bes!!!!! Kada se nakon ubistva osvrnu i video da nema nikog okolo, tada je upalilo ono sto ima u sebi jos od detinjstva... Skoro da je ubedio sebe da se to nije desilo... Ali ipak verujem da ju je on odmah(zureci) ubacio u kanal.. Ne bavi se on dugo telom... To je bio pokusaj da se telo ne nadje i da otmica bude "ocigledna)... Prebacio je patiku(koja joj je spala) preko kanala, mahinalno da nista ne bude na ovoj strani nasipa... Na gornji deo trenerke se nije obazirao ili ga nije ni primetio... Ostalo mu je da "moli Boga" da malo pregledaju teren i predpostave da je oteta.... Mada je znao da su male sanse za to.

Poslednja izmena:
Gde još postoje idealne simbioze mnogoljudne porodice od bar 3 generacije sem u američkim bajkama.
Da su u soliteru živeli negde bi se sudarali i povremeno bar išli jedni drugima na nerve, a ne u toj nevelikoj potleusi. .

To je tačno. Svaki put kad se desi porodična tragedija, u 80% slučajeva je to u kući gde živi više generacija. Svi se čude šta se to dešava sa našim narodom, toga po svetu nema u ovolikoj meri. Ali kod nas se kuće grade da tu živi po 3 generacije. Ljudi nemaju privatnost, postaju frustrirani...svako ide svakome na živce itd. Naravno, to je posledica stanja u državi. Imam neku familiju u inostranstvu i tamo deca čim nađu posao, iznajme stan od polovine plate i žive sami. Sastaju se nedeljom na ručku i svi srećni i zadovoljni. Kod nas ne mogu ni posao da nađu ako nisi u vladajućoj stranci, a kamoli da od te plate žive privatno...

https://www.facebook.com/photo.php?...39735384554.1073741825.100000156253412&type=3

Ovo je objava Zorana Marjanovića na njegovom FB profilu, profil nije zatvoren pa bi trebalo da se vidi. Evo kopiraću i ovde njegov status:

"Zoran Marjanovic
29. април ·
Gospodine Zlatko Nikolicu, cuvaru zatvora, kriminoloze, ili doktore, kako god. Obracam Vam se pisano, zato sto niste hteli sa muzicarom da se pojavite u emisiji lice, u lice.
Vi ste najobicniji klimoglavac zute stampe, mali, olinjali dekica, koji me ljaga i kaci razne epitete sa svog aspekta, vajnog strucnjaka. Da je bilo kome bitno to Vase otrcano misljenje, bili bi angazovani da radite na slucaju. Nebi ste laprdali po medijima i pod stare dane sa velikom dozom egzibicionizma poceli ste i muzickim emisijama da se slikate Vi, Radojka sisa i sektolog Maljevic.
To je ta trojka i svako je strucnjak u svojoj bransi.
Molim Vas, gospodine Nikolicu- Vi ste po mom- nestrucnom misljenju
seksualno
Izfrustriran covek mozda.
Sa jakim kompleksima, zbog jako niskog rasta mozda A, ima tu malo i edipovog sindroma...?
Najlepse Vas molim, prestanite da tresete na mene ******, nego dajte ga toj Radojki, da Vam produva diznu ali samo to jer za ono drugo mnogo je gadna ni moj max je ne bi peglao. Dizne produvava austriskim dedama, moze i Vama. Pozdrav od
Zorana Marjanovica..."

Zoran koji se predstavljao za finog, kulturnog, patrijarhalno vaspitanog čoveka. Imate na YT snimak iz rijalitija kad nekoliko njih pričaju o hapšenju, traje oko minut, dva. Kaže onaj Mića koji ga dugo poznaje da je on tip čoveka kome moraš reči iz usta da čupaš.
Osim kad ga neko ne čačka i on pukne, kao što je slučaj sa ovim statusom. A to je najgore, kada neko nešto dugo zadržava za sebe pa pukne...

- - - - - - - - - -

Uroš je sin iz prvog braka. On ima 18 godina, nije Janin vršnjak.

- - - - - - - - - -

Taj komentar sam pročitala na dva portala. Copy paste...

U pravu si Milena ,stara poslovica kaze "Iz mire tri djavola vire"! Imao je on tih statusa više,izlivi bijesa koje vjerovatno ne moze kontrolisati! Čovjek u njegovoj situaciji sebi dozvoljava tako nešto! Osim toga u toj Podršci su sebi dali za pravo danima da ismijavaju Vučićevića i ostale a svi znamo da se netreba bosti sa rogatima! Mislim da mu je ta Podrška toliko odmogla da ni sam nije svjestan! Jer društvo ipak utice na svakog pojedinca! Ne kaze se dzaba s kim si takav si!

Ako je zaista koriscen i neki predmet... On je mozda prvo stigao i udarao pesnicama i davio.. Mislio da joj polomio vrati ili je ubio... Vratio se do livade, kola... Cim je pao mrak prisao telu i ubacio ga u kanal(tada je kod sebe imao neki alat)... Primetio da mozda i nije izdahnula... Udarao je, jer se plasio da ne ostane ziva(to bi ga moglo otkriti)... Izmedju toga se desava trazenje jelene po stazi, sretanje bicikliste itd...
Cerkica je bila na livadi, jer cerkica itekako ume da se samo preokprta nekim detaljima i da se odaji od roditelja, pogotovo na livadi... (livada je sa niskom travom dok je nasip ipak sa visom)... Oni ju je jurio , a da to cerkica nije ni primetila...Bila je ne toliko blizu i preokupirana svojom zabavom.... Sve to ne traje vise od 2-3 min.... To je bio bes!!!!! Kada se nakon ubistva osvrnu i video da nema nikog okolo, tada je upalilo ono sti ima u sebi jos od detinjstva... Skoro da je ubedio sebe da se to nije desilo... Ali ipak verujem da ju je on odmah(zureci) ubacio u kanal.. Ne bavi se on dugo telom... To je bio pokusaj da se telo ne nadje i da otmica bude "ocigledna)... Prebacio je patiku(koja joj je spala) preko kanala, mahinalno da nista ne bude na ovoj strani nasipa... Na gornji deo trenerke se nije obazirao ili ga nije ni primetio... Ostalo mu je da "moli Boga" da malo pregledaju teren i predpostave da je oteta.... Mada je znao da su male sanse za to.

Zaboravio si da deca u tom uzrastu imaju milion i po pitanja za 5 minuta! Nema šanse da je dete bilo sa njima po toj tvojoj teoriji. I da se zaigrala, ne bi toliko dugo ostala stotinama metara daleko od svega toga, da ništa ne vidi i ništa ne čuje, kao ni da se vrati kod mame i tate da nešto pita, kaže.

Kiriku ,ti samo nesto predpostavljas,bez ikakvih argumenata,a mene prozivas da pravim teorije zavere...Pa ti si i Artura Konana Dojla prevazisao

- - - - - - - - - -

Osim toga u toj Podršci su sebi dali za pravo danima da ismijavaju Vučićevića i ostale a svi znamo da se netreba bosti sa rogatima! Mislim da mu je ta Podrška toliko odmogla da ni sam nije svjestan! Jer društvo ipak utice na svakog pojedinca! Ne kaze se dzaba s kim si takav si!

Slazem se sa ovim....

To je tačno. Svaki put kad se desi porodična tragedija, u 80% slučajeva je to u kući gde živi više generacija. Svi se čude šta se to dešava sa našim narodom, toga po svetu nema u ovolikoj meri. Ali kod nas se kuće grade da tu živi po 3 generacije. Ljudi nemaju privatnost, postaju frustrirani...svako ide svakome na živce itd. Naravno, to je posledica stanja u državi. Imam neku familiju u inostranstvu i tamo deca čim nađu posao, iznajme stan od polovine plate i žive sami. Sastaju se nedeljom na ručku i svi srećni i zadovoljni. Kod nas ne mogu ni posao da nađu ako nisi u vladajućoj stranci, a kamoli da od te plate žive privatno...

nije baš tako milena, seti se plastičnog hirurga i one glumice, ne treba generalizovati

Zaboravio si da deca u tom uzrastu imaju milion i po pitanja za 5 minuta! Nema šanse da je dete bilo sa njima po toj tvojoj teoriji. I da se zaigrala, ne bi toliko dugo ostala stotinama metara daleko od svega toga, da ništa ne vidi i ništa ne čuje, kao ni da se vrati kod mame i tate da nešto pita, kaže.
Ne bih ja rekao da nema nikakve sanse za tim da je i dete bilo na nasipu.... Upravo to sto je dete bilo na nasipu ga je "ohrabrilo" da se vrati na livadu, bude sa detetom na livadi i onda kada vidi prvog svedoka u daljini krene u "susret" jeleni... Tj. pomoglo mu je i "ohrabrilo' ga da kasnije odglumi i iscenira ceo dogadjaj...

Evo sad se piše u Kuriru "sa više predmeta"! Lud zbunjenog! Sigurna sam da ni priblizno ne znamo konačnu verziju!

Нормални људи не покушавају да глуме детективе читајући информације из штампе, нормални људи знају да у друштву постоји подела рада, и да постоје лица задужена за то да решавају овакве слуајеве и да су за тај посао плаћени. Нормални људи дакле не улазе ни у какве детаље, поготово не из штампе, већ траже одговорност од надлежних који се финансирају из пореза који нормални људи плаћају.
Ако и буде ухапшен осумњичени, па буде ослобођен на суду услед недостатка доказа, нормални људи прозивају тужиоце, јер због неспособности тужилаца ти ист нормални људи плаћају огромне одштете због неоснованих притвора, трошкове адвоката, суђења итд.
Али Срби нису нормални, него слуђени људи.

Za Rebbecu

A kako da procuri, ko sme da napiše ime bilo gde kad im je dato da vedre i oblače, gaze i ubijaju, kantrimenisu i obmanjuju kako im se hoće.

Mislis da ne bi mogli da pronađu i tog ko je pustio ime u etar ma iza kojeg nika, pseudonima se krio?

Ne budimo deca, a ova trenutna igranka oko komsijskih spletki i mogućih neostvarenih svaleraja gde se navode "dokazi" iz tih nekih otvorenih /zatvorenih grupa na fejsu i sl. Ili reklame za tog nekog što je otvorio tu detektivsku agenciju, a priznaje ga samo kepecasti Marić sa gle koicidencije Hepija je....pa smešno.

Коцкице се слажу у темељној истрази Слине и кљунова, убијена тупим предметом, највероватније шрафцигером, по повредама на задњем делу лобање закључује се да је убијена спреда, једва чекам наставак..

Tragikomicno...

...

Za Rebbecu

A kako da procuri, ko sme da napiše ime bilo gde kad im je dato da vedre i oblače, gaze i ubijaju, kantrimenisu i obmanjuju kako im se hoće.

Mislis da ne bi mogli da pronađu i tog ko je pustio ime u etar ma iza kojeg nika, pseudonima se krio?

Ne budimo deca, a ova trenutna igranka oko komsijskih spletki i mogućih neostvarenih svaleraja gde se navode "dokazi" iz tih nekih otvorenih /zatvorenih grupa na fejsu i sl. Ili reklame za tog nekog što je otvorio tu detektivsku agenciju, a priznaje ga samo kepecasti Marić sa gle koicidencije Hepija je....pa smešno.

Da su u soliteru živeli negde bi se sudarali i povremeno bar išli jedni drugima na nerve, a ne u toj nevelikoj potleusi.

Pride ne postoji tajna koja se ne otkrije, a imajmo u vidu da je ta porodica prilično asocijalna, da Jelena i Zoran nisu imali nijednog prijatelja svojih godina, ova kuma i pijana Topcagicka su generacije matorih, a predstavlja se kao njena jedina prijateljica.

Majka brani svoga sina i na njegovoj je strani ako je Jelena htela da ode i eto i strasti i mržnje i zapleta.

Ukoliko je nije ubio taj svaler, tajkun u svom bahatom ludilu jer ipak je ona bila prilično naivna budući kakav je život živela.

Polazim od predpostavke da je ta porodica imala zajedničku delatnost, kao sekta, da su živeli od tog vračanja, da im je to davalo veze i kontakte te da su svi imali jak interes da budu na okupu, i da je nesretnici to sigurno bila premija, jer su joj se otvorile mogućnosti koje možda ne bi ni imala bez njih, ako je planirala da se bavi time čime se bavila.
Takodje stoji i to da su joj se neke opcije i zatvorile, ali su benefiti bili sigurno veći.

Postavljam tezu da je ona bila nešto kao marioneta u njihovim rukama, da su je možda gurali tamo gde ona i nije htela i da su navukli ili da je ona navukla nekoga ko im se na ovaj način osvetio ili je uklonio

Ali isto tako može biti i teza da je ona nije htela više da bude marioneta...

Meni je samo u ovoj priči mnogo zanimljivije da utvrdim da li je i ko imao motiv, a ove novinske forenzičke dokaze stvarno ne treba uzimati za ozbiljno.

Takodje im

Poslednja izmena:

Da, dete me prilično iznenadilo, mala Jana deluje prepametno i vidi se da je negovano dete, nije uplašena i zaplasena što bih pre očekivala budući da je oko nje sav taj haos.

Baš zbog nje sam promenila mišljenje i mislim da Zoran nije ubica.

Ako moze neko naci taj komentar gde se kaze da je bila blokriana ulica tajkuna?

....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back