https://www.facebook.com/photo.php?...39735384554.1073741825.100000156253412&type=3
Ovo je objava Zorana Marjanovića na njegovom FB profilu, profil nije zatvoren pa bi trebalo da se vidi. Evo kopiraću i ovde njegov status:
"Zoran Marjanovic
29. април ·
Gospodine Zlatko Nikolicu, cuvaru zatvora, kriminoloze, ili doktore, kako god. Obracam Vam se pisano, zato sto niste hteli sa muzicarom da se pojavite u emisiji lice, u lice.
Vi ste najobicniji klimoglavac zute stampe, mali, olinjali dekica, koji me ljaga i kaci razne epitete sa svog aspekta, vajnog strucnjaka. Da je bilo kome bitno to Vase otrcano misljenje, bili bi angazovani da radite na slucaju. Nebi ste laprdali po medijima i pod stare dane sa velikom dozom egzibicionizma poceli ste i muzickim emisijama da se slikate Vi, Radojka sisa i sektolog Maljevic.
To je ta trojka i svako je strucnjak u svojoj bransi.
Molim Vas, gospodine Nikolicu-
Vi ste po mom- nestrucnom misljenju
seksualno
Izfrustriran covek mozda. Sa jakim kompleksima, zbog jako niskog rasta mozda A, ima tu malo i edipovog sindroma...?
Najlepse Vas molim,
prestanite da tresete na mene ******, nego dajte ga toj Radojki, da Vam produva diznu ali samo to jer za ono drugo mnogo je gadna ni moj max je ne bi peglao. Dizne produvava austriskim dedama, moze i Vama. Pozdrav od
Zorana Marjanovica..."
Zoran koji se predstavljao za finog, kulturnog, patrijarhalno vaspitanog čoveka. Imate na YT snimak iz rijalitija kad nekoliko njih pričaju o hapšenju, traje oko minut, dva. Kaže onaj Mića koji ga dugo poznaje da je on tip čoveka kome moraš reči iz usta da čupaš.
Osim kad ga neko ne čačka i on pukne, kao što je slučaj sa ovim statusom. A to je najgore, kada neko nešto dugo zadržava za sebe pa pukne...
- - - - - - - - - -
Uroš je sin iz prvog braka. On ima 18 godina, nije Janin vršnjak.
- - - - - - - - - -
Taj komentar sam pročitala na dva portala. Copy paste...