Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kada bi dokazali da je tamo gde je bačeno Jelenino telo neka specijalna vrsta blata i da je baš to blato nađeno na Zoranovim farmerkama OK.

i zašto su prali kuću sa varikinomn ako je ubijena van kuće ? :think:

pre neki dan su objavili da je ubijena imala varikinu na rukama ako se ne varam ? znači ona je prala kuću varikinom.... ili ne

Mora neko iz MUP da izađe i da kaže šta je istina a šta su novinarski tračevi pošto ćemo poludeti od kontradiktornih informacija!!!

Па циљ и јесте слуђивање контрадикторним информацијама.

i ko je ženska osoba koja je sa džipom krenula da gazi policajce kad su došli da ga hapse ???

Pretpostavljam da je ona Zorica Zoka Mitrović koja je vodila njegove stranice i profile za podršku. Jutro posle hapšenja, taj profil za podršku je ugašen.

- - - - - - - - - -

Ta kucna prijateljica je neka veoma brza osoba ,kada je uspela tako brzo da sedne u auto,,pa policija da ti bane u kucu ,covek bi se ukocio ,a kamoli da seda u kola ,i da glumi pobesnelog Maksa..

- - - - - - - - - -

Onaj ko bi pokusavao da bezi ili da primeni silu ,je kriminalac,tj.krivac

Zašto bi se ukočila kada se druži sa njima a zna kakva je situacija, policija ne bi trebalo da bude iznenađenje za nju niti bilo koga od njih. Nego je pukla i ne da svog čoveka. Kapiraš?

kada bi dokazali da je tamo gde je bačeno Jelenino telo neka specijalna vrsta blata i da je baš to blato nađeno na Zoranovim farmerkama OK.

i zašto su prali kuću sa varikinomn ako je ubijena van kuće ? :think:

pre neki dan su objavili da je ubijena imala varikinu na rukama ako se ne varam ? znači ona je prala kuću varikinom.... ili ne

Mora neko iz MUP da izađe i da kaže šta je istina a šta su novinarski tračevi pošto ćemo poludeti od kontradiktornih informacija!!!

Pa zbog tih plasiranih informacija ni pasionirani gledalac Ubistava u Midsomeru ne može da poveže činjenice.

Prvo način na koji je ubijena- ako je i to tačno prenešeno, mnogo govori odnosno govori ko može biti ubica.

Očigledno je da je neko ko je iz neposrednog okruženja, frustriran i besan i verovatno sa osećajem ugroženosti , da su neki postupci žrtve kodte osobe izazivali osećaj opasnosti, ugroženosti, povredjenosti te bol, nepravdu kao i da ugrožavaju egzistenciju, način života .

Ako su joj smrtonosne povrede nanesene na prednjem delu liči kao da je došlo do konflikta i afekta kada su navedena osećanja kulminirala.
Ako su nanešena od pozadi znači da je ubica već odavno pomišljao na to, samo mu se iznenada "ukazala" prilika, što opet zavisi da li je poneo" oružje" ili je nakon rasprave koja je bila završena bes pokuljao i izgubio kontrolu.

Meni sve ovo liči kao da je neko hteo da je zaustavi i da u svom bolesnom umu "spreči" da njeno dalje postojanje ugrožava njegou zonu komfora.

Kako zaista ne znamo mnogo činjenica meni ovo sve (na osnovu odgledanih mnogo murders mystery) izgleda kao da je uradila žena.
Sigurno grešim i možda kao i svi razvijam film

Pa zbog tih plasiranih informacija ni pasionirani gledalac Ubistava u Midsomeru ne može da poveže činjenice.

Prvo način na koji je ubijena- ako je i to tačno prenešeno, mnogo govori odnosno govori ko može biti ubica.

Očigledno je da je neko ko je iz neposrednog okruženja, frustriran i besan i verovatno sa osećajem ugroženosti , da su neki postupci žrtve kodte osobe izazivali osećaj opasnosti, ugroženosti, povredjenosti te bol, nepravdu kao i da ugrožavaju egzistenciju, način života .

Ako su joj smrtonosne povrede nanesene na prednjem delu liči kao da je došlo do konflikta i afekta kada su navedena osećanja kulminirala.
Ako su nanešena od pozadi znači da je ubica već odavno pomišljao na to, samo mu se iznenada "ukazala" prilika, što opet zavisi da li je poneo" oružje" ili je nakon rasprave koja je bila završena bes pokuljao i izgubio kontrolu.

Meni sve ovo liči kao da je neko hteo da je zaustavi i da u svom bolesnom umu "spreči" da njeno dalje postojanje ugrožava njegou zonu komfora.

Kako zaista ne znamo mnogo činjenica meni ovo sve (na osnovu odgledanih mnogo murders mystery) izgleda kao da je uradila žena.

Govorilo se o povredama straznjeg dijela!

Pa sto je nisu priveli?

A da je bila Zoka izaslo bi to u novinama sigurno ,razumes Milena?

Razumem, ali i razumem da je za njih samo porodična prijateljica i nisu joj davali toliko pažnje jer je pažnja na hapšenju. O njoj će sigurno dalje kopati i kopati pa će objaviti.

Piše i da su je priveli...

Sećaš se da je Jana rekla Zoranu kad je ušla u rijaliti da ga je pozdravila Zorica i da plače kada ga vidi na TV. To nekako govori da je blizu njih svakodnevno, kao i neki mali Zdravko...

Govorilo se o povredama straznjeg dijela!

Po onome što sam gledala na CI i sličnim sadržajima najbliža osoba vrlo retko ubija sa ledja, obično to rade licem u lice da bi žrtva videla da je kažnjava tj da bi shvatila da je granica bola predjena i "shvati" da mora da bude kažnjenja.

Oni kojima je žrtva u njihovom bolesnom umu stala na put, tj pokušala da im omete planove, poremeti zonu komfora, "otme nešto njihovo" stoji na putu ostvrenja neke želje uglavnom ubijaju sa ledja (što opet ne znači da to nije najbliža osoba, ali tada je to manje povezano sa emocijom a više sa intereom)

Motiv je sve kod istrage... ko je imao motiv taj ubija, sve ostalo su samopomoćna sredstva da se dokaže počinioc.

Jedna od konfuzija ovog ubistva je upravo to što se uglavnom vrte jedni te isti akteri (muž i njegova uvrnuta porodica) u medijima ameni nekako bez jakog motiva .
Oni jesu morbidni (opet dojam iz štampe) ali nikako da se ukaže jak motiv.

Ja sam još prošle godine napisala teoriju koja mi je pala na um kad su otkrili kako I na koji način funkcioniše ta mnogoljudna porodica :

Budući da ih je svekrva pokojnice sve izdrzavala tim svojim gatanjem, bajanjem, a oni krali bogu dane još na kazan dovela I svoju majku koja navodno nije imala nikakva primanja, a naveli su da je razgovor vođen otprilike "da istrcim još ovaj krug, završim ručak pa ti donosim",
Da je rusvaj počeo u kuhinji između snaje i svekrve.

Jelena krenula da pakuje šerpice, matora uletela, pukao joj film, dokle više svi na mojoj grbaci, gurkanje, tucak za meso il satarica pri ruci i eto belaja.

Posle se uključio matori i Zoran sa pričom i prikrivanjem tragova.

Kasnije što priča ide dalje I svaler tajkun dolazi u kombinaciju, sve je to show biz, a ona se ponovo aktivirala u hepiju gde sve vrvi od novokomponovanih mandova tajkuna kakav je i zagazdovao i eto, prosto ko pasulj.

Sad im zatrebalo da skrenu fokus sa koalicije sa siptarskom zveri Haradinajem pa ga zato uapsili, a štite tog tajkuna bliskog vlasti jer što bi celu godinu štitili tamo neku porodicu i vracaru iz neke Borče.

Ja sam još prošle godine napisala teoriju koja mi je pala na um kad su otkrili kako I na koji način funkcioniše ta mnogoljudna porodica :

Budući da ih je svekrva pokojnice sve izdrzavala tim svojim gatanjem, bajanjem, a oni krali bogu dane još na kazan dovela I svoju majku koja navodno nije imala nikakva primanja, a naveli su da je razgovor vođen otprilike "da istrcim još ovaj krug, završim ručak pa ti donosim",
Da je rusvaj počeo u kuhinji između snaje i svekrve.

Jelena krenula da pakuje šerpice, matora uletela, pukao joj film, dokle više svi na mojoj grbaci, gurkanje, tucak za meso il satarica pri ruci i eto belaja.

Posle se uključio matori i Zoran sa pričom i prikrivanjem tragova.

Kasnije što priča ide dalje I svaler tajkun dolazi u kombinaciju, sve je to show biz, a ona se ponovo aktivirala u hepiju gde sve vrvi od novokomponovanih mandova tajkuna kakav je i zagazdovao i eto, prosto ko pasulj.

Sad im zatrebalo da skrenu fokus sa koalicije sa siptarskom zveri Haradinajem pa ga zato uapsili, a štite tog tajkuna bliskog vlasti jer što bi celu godinu štitili tamo neku porodicu i vracaru iz neke Borče.

Pa i to stoji, ali imam utisak da su oni imali dovoljno ovaca za šišanje da bi im neka šerpica manje ili više smetala.
Takodje i nesretnica je sigurno dovlačila mnogo ovaca za šišanje.
Meni to baš liči da su oni imali dobru simbiozu i da je upravo ta dobra simbioza se prelomila preko ledja te nesretne žene koja je samo htela da lepo živi u granicama kako je ona zamišljala lep život.

Moguce je da su u policiji vec odavno predpostavili da on nece priznati i da ce im taj najbitniji detalj prilikom optuzivanja nedostajati... Cekali su(sa tim dokazima koje su od pocetka imali i sa jasnim znanjem da je on ubica) nebi li nasli jos nesto ne zbog toga da bi sebe uverili(jer je njima potpuno jasno) vec da bi to mogli da mu predoce i tako ga nateraju da prizna... Ni ovo nije pravo vreme, ali vise nema sta da se ceka, jer sa Z nece nikada biti pravo vreme, on nikada nece priznati... To bi bilo isto kao kada bi od Z u 9 godina ocekivali da prizna da nije bio ni u kakvom astralnom svetu... On ce uvek tvrditi da je nije on ubio...

Pisanje Kurira...

"Ovakve zločine vrše bračni drugovi ili švaleri, ako postoje. Teško je objasniti zločin iz strasti, krivični zakonik ga ne poznaje, ali svako ubistvo sa tri i više udaraca, ukazuje na ubistvo iz strasti", rekao je Nikolić, ukazavši da 80 odsto ubica odmah očini samoubistvo, a 20 odsto pokušava da sakrije tragove i skrene istragu sa pravog puta.

"Oni su opasniji jer prave izlaznu strategiju, brišu tragove. Koliko sam čuo uhapšeni je imao kontak sa ženom i posle njene smrti. Dobro je da postoji dokaz, to što se nama čini da je neko kriv, to ništa ne znači i nije validno na sudu. Ono što je prelomilo je to što je uhapšeni imao kontakta sa Jelenom posle njene smrti", rekao je Nikolić u Jutarnjem programu.
Kako je dodao, zločin je razrešen, pronađen je odgovarajući materjalni dokaz na osnovu kojeg je Zoran Marjanović
uhapšen.
"Marjanović je priveden i saslušan, pao na poligrafu, ali nije bilo dokaza. Odmah nakon pritvora, otišao je do kuće i sa bratom se 45 – 50 minuta vozio po Borči. To je potpuno nelogično jer je u pritvoru proveo 48 sati, umesto da bude sa porodicom, detetom, da spava. Jasno je da su o nečemu razgovarali", dodao je Mijatović.

"Na Zoranovim pantalonama su pronađeni tragovi blata, koji odgovaraju tragovima blata pronađenim tokom obdukcije na Jeleninoj kosi i odeći. Zoran je reako da nije bio na mestu gde je pronađeno telo, dok su na njegovoj odeći pronađeni tragovi blata. Onda tu nešto ne odgovara i dovodi ga u veliki problem pred istražnim organima", naveo je Mijatović.

Poslednja izmena:
Pa sto je nisu priveli?

A da je bila Zoka izaslo bi to u novinama sigurno ,razumes Milena?

Mda, ljubavnica ko Zoro istrcala iz kuće, preskocila kapiju, uletela gle baš u džip, dala gas i krenula na narodnu miliciju da ih sve izgazi al joj odjednom proradila savest i zakocila tik ispred njihovih noseva, a sve to na seoskom puteljku od metar ipo.

Smehotresno, a još smesnije što je ovi sazaljivo pogledali i s razumevanjem pustili da nastavi svojim putem.

Ma ne bre celu kucu su oprali varikinom ,ali su zaboravili te farmerke,da potope za pranje....

- - - - - - - - - -

I ne zaboravite njima nisu momentalno pretresli celu kucu ,nego je cak par dana proslo ,da su nesto uradili imali bi oni ihaha vremena da operu i pociste ...a kamoli da zaborave farmerke koje su nosene tog dana

Da. pomalo je neverovatno da su pri uklanjanju tragova ostavili samo farmerke u kojim je pocinjeno delo, a sve drugo da su uklonili...
Znaci to je suplja prica ako je tako...

...

Kopiracu ovaj moj post koji sam nocas napisao, a koji je vecini izleda promakao... Pa da pokusate da shvatite zasto nije ubijena ni na kakvom drugom mestu! :
Ma ako uzmemo da je Z ubica... Ok je da su smislili pricu za trcanje, ali zasto bre donositi telo koje je jedini dokaz da ju je ubio!!! Koje jedino to moze da bude... Da nisu nasli telo nikada ga ne bi mogli zatvoriti, nikada!!!!!!!!!!!! Njima je u interesu onda da telo bude sto dalje od nasipa na kome je izmisljena ta prica.. Njima je u interesu da se telo sto kasnije pronadje(jer svaki dan brise tragove) ili jos bolje da se nikada ne pronadje... Onda su siguno slobodni... Ljudi osvestite se i izadjite iz filmova... Razmisljajte logicno... Dovoziti telo? Donositi tragove i ostavljati ih, zasto? Da bi se ispostavilo da Zoranova "predpostavka" oko otmice nije tacna.... ? Pa oni bi najvise voleli da je teren malo pretrazen, da telo nije nadjeno i da je istraga prekinuta na tom terenu!!!! Ubacivanje tela u kanal je bio pokusaj za to!!! Kakav, takav, ali pokusaj... Niko nije bas toliko bolestan da se telom bavi satima.... Probao da ga sakrije i pobego sto dalje od njega...
Toliko je glupa ta tvrdnja o dovozenju tela da sam ja ocaran stotinama stranica koje krasi....
Sto se tice varikine, moguce je da su cistili kucu varikinom, a to za pranje noktiju varikinom je izmislio taj iz cfi, a novine prenele... To je njemu palo na pamet, pa je kao iz pouzdanih izvora cuo da joj je bio ostecen lak na noktima..Onda je uzeo varikinu(nicim izazvan), lakirao parce plastike i ubacio ga u varikinu...Nakon ne znam koliko vremena izvadio... I dokazao sam sebi da su joj prsti ubacivani u varikinu... I jos prica covek o tome kao da je to definitivno, doduse rekao je da ne veruje da joj je neko ubacivao prste u varikinu na nasipu i to mu je dokaz da na nasipu nije ubijena... E sad vi se zapitajte kada vam neko prica kulturno i lepim tonom da li je to dovoljno ili treba i slusati i razumeti sta on u stvari prica...

sad kažu da je ubijena ŠRAFCIGEROM

Коцкице се слажу у темељној истрази Слине и кљунова, убијена тупим предметом, највероватније шрафцигером, по повредама на задњем делу лобање закључује се да је убијена спреда, једва чекам наставак..

Kopiracu ovaj moj post koji sam nocas napisao, a koji je vecini izleda promakao... Pa da pokusate da shvatite zasto nije ubijena ni na kakvom drugom mestu! :
Ma ako uzmemo da je Z ubica... Ok je da su smislili pricu za trcanje, ali zasto bre donositi telo koje je jedini dokaz da ju je ubio!!! Koje jedino to moze da bude... Da nisu nasli telo nikada ga ne bi mogli zatvoriti, nikada!!!!!!!!!!!! Njima je u interesu onda da telo bude sto dalje od nasipa na kome je izmisljena ta prica.. Njima je u interesu da se telo sto kasnije pronadje(jer svaki dan brise tragove) ili jos bolje da se nikada ne pronadje... Onda su siguno slobodni... Ljudi osvestite se i izadjite iz filmova... Razmisljajte logicno... Dovoziti telo? Donositi tragove i ostavljati ih, zasto? Da bi se ispostavilo da Zoranova "predpostavka" oko otmice nije tacna.... ? Pa oni bi najvise voleli da je teren malo pretrazen, da telo nije nadjeno i da je istraga prekinuta na tom terenu!!!! Ubacivanje tela u kanal je bio pokusaj za to!!! Kakav, takav, ali pokusaj... Niko nije bas toliko bolestan da se telom bavi satima.... Probao da ga sakrije i pobego sto dalje od njega...
Toliko je glupa ta tvrdnja o dovozenju tela da sam ja ocaran stotinama stranica koje krasi....
Sto se tice varikine, moguce je da su cistili kucu varikinom, a to za pranje noktiju varikinom je izmislio taj iz cfi, a novine prenele... To je njemu palo na pamet, pa je kao iz pouzdanih izvora cuo da joj je bio ostecen lak na noktima..Onda je uzeo varikinu(nicim izazvan), lakirao parce plastike i ubacio ga u varikinu...Nakon ne znam koliko vremena izvadio... I dokazao sam sebi da su joj prsti ubacivani u varikinu... I jos prica covek o tome kao da je to definitivno, doduse rekao je da ne veruje da joj je neko ubacivao prste u varikinu na nasipu i to mu je dokaz da na nasipu nije ubijena... E sad vi se zapitajte kada vam neko prica kulturno i lepim tonom da li je to dovoljno ili treba i slusati i razumeti sta on u stvari prica...

Vezano za CFI i nokte pokojnice, riječ je o slikama,mislim da su ih pokazivali i u nekom programu ,na osnovu kojih su doneseni takvi zaključci?

Moguce je da su u policiji vec odavno predpostavili da on nece priznati i da ce im taj najbitniji detalj prilikom optuzivanja nedostajati... Cekali su(sa tim dokazima koje su od pocetka imali i sa jasnim znanjem da je on ubica) nebi li nasli jos nesto ne zbog toga da bi sebe uverili(jer je njima potpuno jasno) vec da bi to mogli da mu predoce i tako ga nateraju da prizna... Ni ovo nije pravo vreme, ali vise nema sta da se ceka, jer sa Z nece nikada biti pravo vreme, on nikada nece priznati... To bi bilo isto kao kada bi od Z u 9 godina ocekivali da prizna da nije bio ni u kakvom astralnom svetu... On ce uvek tvrditi da je nije on ubio...

A inače ne pritvaraju osumnjičene odmah i bez pogovora ako postoji i tračak nagoveštaja da su učesnici nekog krivičnog dela pa dok se taj baskari u pritvoru skupljaju dokaze i svedoke.

Samo u ovom slučaju, gle čuda, drže se propisa i zakona ko pijan plota i zamajavaju narod godinu dana.

Naidjoh na neki komentar koji je verovatno promakao mucenom moderatorcicu na nekom portalu, parafraziram "istu noć su nam blokirali ulicu, ne piše koju al misli na neku gde živi taj neki tajkun, dok nisu odvezli telo gde treba.

Meni to vrlo logično zvuči.

Nikad veće bahatosti tih nekih kvazi moćnika nego danas, nemaju nikakve kočnice.

Коцкице се слажу у темељној истрази Слине и кљунова, убијена тупим предметом, највероватније шрафцигером, по повредама на задњем делу лобање закључује се да је убијена спреда, једва чекам наставак..

Evo sad se piše u Kuriru "sa više predmeta"! Lud zbunjenog! Sigurna sam da ni priblizno ne znamo konačnu verziju!

Ne znam Milena rijaliti ne pratim ..

Ne moraš da pomno da pratiš, ako već pratiš ovu istragu, dovoljno je da odeš na YT i ukucaš Zadruga Zoran Marjanović itd...

Elem, i ja sam primetila dosta komentara u odbranu Zorana nakon pojavljivanja sa Janom. Pitaju se ljudi kako je on mogao nešto da uradi kad je onako fin sa detetom. Ne osporavamo ovde ljubav prema detetu, ali to nikako ne može da bude alibi. Nije ubio njenu majku jer voli njihovo dete. Ma, ajde, gledajte crnu hroniku poslednjih godina i koliko diiivnih muževa je ubilo svoje žene. A bili su sjajni očevi, tihi, mirni, povučeni, kulturni...niko ne zna šta im bi pa su pukli.

Narod je slab na decu....

A sad ne razumem te vaše teorije da je Zoran sa sve porodicom bio na stubu srama i optuživan u medijima po nalogu nekih službi. A onda ga ubace u rijaliti sa detetom da svi vide da on nije takav i da ga svi brane nakon hapšenja.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back