Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Videcemo ,svo ovo piskaranje zute stampe ,ja sam se i pre od toga ogradio ,stari forumasi i ucesnici ove teme to dobro znaju..

- - - - - - - - - -

Књаз Милош :
danas 06:51
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Како плитко размишљате !
Да је Киза убица, или неко из породице кога он штити,
не би рекао да је био са њом на насипу
а онда је неко умлатио - а он као није видео !
Радзуме ?
Рекао би да је отишла на трчање сама - и није се вратила !
Или чак не би ни спомињао трчање, рекао би: "отишла негде, често је то радила ту по крају" !
Па би сачекао цео дан да прође,
па као мислио да га је напустила,
па да је овде,
па да је онде ...
И на крају је нађу у каналу !
Зашто би он себе стављао у улогу првоосумњиченог
самим тим што је био малтене поред ње кад је убијена ???

I ovo je dobra stavka sto je rekao Knjaz...

...
I ovo je dobra stavka sto je rekao Knjaz...

Ипак је добро што га ухапсише,
некако нам се разбистрава !

Сада га боље и аргументованије и бранимо и нападамо ( како ко ),
па како испадне !

Мени ова моја горња "реконструкција" сад пала на памет !

Ako je Zoran imao pomagace ,onda bi sigurno pronasli jos dnk ,navodno se nesto pre pominjalo,i kao pisalo ,ali sada kada je uhapsen o tome ni reci!?

- - - - - - - - - -

Sada se u prvom planu ubacuje blato ,sto po meni skoro nikakav dokaz nije ,..kolika kolicina blata je nadjena,kakav je oblik blata ,da li je razmazano po farmerkama ,da li je nastalo od prskanja prilikom trazenja?

Za nadjeni dnk ,slabo je to...slabo ..,koliku kolicinu dnk su nasli,sta su nasli ....Gde je krv ,ako je on pocinioc,kako to nema nigde krvi?

Ако га матори брани тако што покојницу окривљује за неверство,
онда му чини медвеђу услугу.

Ако је имала љубавника
и око тога су се расправљали више пута ...

Па онда имамо мотив који је јачи од свега !

Pre se pisalo da im je prilikom pretrage pronadjeno odelo u ves masini ,da je kuca ociscena varikinom ,a ja vas pitam ako su bili toliko temeljni i revnosni da to sve ociste,kako su mogli da zaborave na blato sa farmerki ,koje ispade sada da im je kljucan dokaz?

- - - - - - - - - -

Mene buni ovo pominjanje nekog tajkuna ,od strane oca ,i tog imena koje je ocigledno pogresno,znaci ocigledno da takav tajkun sa tim imenom ne postoji....

Ако га матори брани тако што покојницу окривљује за неверство,
онда му чини медвеђу услугу.

Ако је имала љубавника
и око тога су се расправљали више пута ...

Па онда имамо мотив који је јачи од свега !

ja mislim da je matori u pravu i da je pevacicu ubio neki Vucic mafijas/tajkun i sada hoce njenom muzu da nakace ubistvo

Zato to nije ubistvo reseno toliko vremena - ne mogu da pronadju odgovarajucu zrtvu

Nikakv novi dokaz nemaju , ovog su njenog muza uhapsili cisto da pokusaju da ga slome u zatvoru i da mu nakace krivicu.

Ko zna mozda ga Vuciceva mafija tajkunska i rokne u zatvoru , pa mu onda nakace da se ubio zbog grize savesti

Mafija je to

...
Mene buni ...
...

Овде има јако пуно збуњујућих ствари,
Марјановићи нису обична породица,
врло су интелигентни, чак врло-врло !

Међутим, ако хоћеш да помогнеш полицији - не треба да будеш интелигентан,
треба само да будеш причљив и то је то !

А они сад окривљују неке друге људе,
а досад су ћутали,
покушавајући да изманипулишу полицију да их сама пронађе ! :eek:

Сачувај ме Боже ! :worth:

Pre se pisalo da im je prilikom pretrage pronadjeno odelo u ves masini ,da je kuca ociscena varikinom ,a ja vas pitam ako su bili toliko temeljni i revnosni da to sve ociste,kako su mogli da zaborave na blato sa farmerki ,koje ispade sada da im je kljucan dokaz?

- - - - - - - - - -

Mene buni ovo pominjanje nekog tajkuna ,od strane oca ,i tog imena koje je ocigledno pogresno,znaci ocigledno da takav tajkun sa tim imenom ne postoji....

Ja mislim da oni osecaju da je neko moćan iza ubistva, ali nisu sigurni ko pa nagadjaju, tacnije ovo ime koje je Vladimir pomenuo im je mozda neko ciljano natuknuo da bi ih ucinio smešnim...
Kao sto su ocigledno navukli Zorana u rijaliti sa pricom da mu je to prilika da rehabilituje ugled porodice...
Tako im je i u vezi ovog imena moguce neko u šatro najboljoj nameri dosao i rekao - "Znas...mislim da je jedan koji kontrolise pola beograda - Aleksandar Radovanov"
I oni od tad ljudi imaju samo to u glavi...a u sustini taj ili ne postoji ili je taj ko im je saopstio to ime time upravo sakrio pravog mocinika...
A kao satro u zelji da pomogne ovima...jer je znao da ce kad dodje do reziranog hapsenja Zorana, oni ljudi biti ocajni i saopstiti to sto im je receno...

A na ucesce u rijalitiju ga je navukao "Lepi Mica" za interes Zeljka Mitrovica...
A to mozete tako jasno zakljuciti ako poslusate onaj dijalog Mice i Zorana u "Zadruzi"...
Dakle tu Mića u par navrata sam kaze: "A jel se secas kad sam ti ono govorio itd...kako si ti ono bio protiv i nisi hteo...a gle sad...vidis da moze.."
A imali smo tih dana pre rijalitija i naslove, evo hronolsoki ih mogu naci, pa da tacno vidite da je Mica za interes Mitrovica nagovarao Zorana da udje i to na nacin da mu je to predstavljano kao prilika da rehabilituje porodicu, jer kao narod nazalost gleda Pink i rijalitije pa ce tako doci do najsirih masa.., a ustvari Mitrovic mu je opet za interes nekog jos mocnijeg...pravio zamku...

I pazi sad...
Posle onih scena sa Janom javnost se u komentarima gle cuda pocela cak okretati na stranu Zorana...
I... Nije proslo ni dva dana od toga...njega izvlace iz rijalitija...i hapse ga...

Da bizarnost bude veca...
Oni su taj susret Zorana i Jane, tj mesto gde da je ceka, odredili u sobici s nekakvim krevetom koja podseca na ZATVORSKU CELIJU !!!
I to je on osetio, primetio i bio je nervozan dok je cekao, kao nesto je zvizduckao u hodao u krug...ustvari je bio nervozan jer je svo vreme osecao da mu se nesto sprema.

Dakle bio on umesan u ovo ubistvo ili ne bio...iza ovog ubistva se definitivno krije nesto mnogo krupnije...

...

- - - - - - - - - -

ja mislim da je matori u pravu i da je pevacicu ubio neki Vucic mafijas/tajkun i sada hoce njenom muzu da nakace ubistvo

Zato to nije ubistvo reseno toliko vremena - ne mogu da pronadju odgovarajucu zrtvu

Nikakv novi dokaz nemaju , ovog su njenog muza uhapsili cisto da pokusaju da ga slome u zatvoru i da mu nakace krivicu.

Ko zna mozda ga Vuciceva mafija tajkunska i rokne u zatvoru , pa mu onda nakace da se ubio zbog grize savesti

Mafija je to

Vrlo moguce...

...

- - - - - - - - - -

Zasto je maloletno dete zivelo godinu i po dana sa navodnim ubicom,ko je to smeo da dopusti?

Jer znamo da je on od pocetka glavni osumnjiceni ,i da su kao pronadjeni dokazi jos od pocetka ,ali da to kao nije bilo dovoljno za hapsenje,to je prica koja se sada vrti po kuloarima?

Pa to je isto zbunjujuce...
Zasto bi policija ako je i po recima vajnog nam Predsednika SIGURNA i ZNA ko je ubica...dakle ne da sumnja nego je on rekao da policija ZNA ko je ubica...
Dakle ako je bio vec toliki nivo sigurnosti zasto je policija onda ostavljala dete od 6 godina GODINU I PO DANA kraj monstruoznog ubice ?!
Jer onaj ko rascopa glavu zeni taj je onda spreman na sve, da ubije jos pola familije i slucajnih prolaznika...

A policja tako sigurna i znajuca ostavlja dete i celu familiju u krilu takvog monstruma?
Tako nesto je moguce samo ako se sada podmece...nikako drugacije se ne moze opisati takva kao naivnost policije...

I da...
Meni je slucaj "Kantrimen" dovoljan dokaz da policija i sudstvo, kada nekoga stiti ce uciniti SVE da se slucaj iskonsturise...

...

Poslednja izmena:
Cak stavise...
Ako Zoran jeste ubica...
Mozda je neko...kome je iz nekih razloga fokusiranja javnosti trebalo takvo ubistvo...ustvari suptilno i MK Ultra psihoprogramirajuce navodio Zorana na ubistvo...
Dakle mozda mu je u mesecima pre ubistva neko kao dojavljivao da se Jelena vidja s nekim i da ga vara...iako to npr nije bio slucaj...
I onda je neko ko je imao psiho kontrolu nad njim, neko od nekih psihologa i sl...se poigravao s njegovom psihom...usmeravajuci je ka ubistvu...
Jer podsetimo se da je on jos od malena imao susrete sa psiholozima, jos od onog slucaja "Trece oko"...
Potom, neko je ovde pominjao i neku zensku koja je bliska njemu a koja je isto nekakav psiholog i sl.
Zatim on je sam pominjao u Zadruzi kako je angazovao psihologa sa VMA...

Tako da moguca verzija, ako je on ubica, jeste i da je on u vidu eksperimentisanja, bio duze vreme MK Ultra psiho-programiran...kao sto to radi CIA sa psiho-programiranim ubicama...
I onda...
Kad je nekim mocnicima iz vrha sistema zatrebalo ubistvo ovakvog montruoznog profila...on-Zoran biva AKTIVIRAN (MK Ultra i Monarch program)...i ubistvo se desava tacno u predizbornoj kampanji..kad je nekim mocnicima bilo i najpotrebnije...da bi izmestili fokus javnosti...sa recimo izborne kradje koja se tada desila ili sta vec...a setimo se da smo imali situaciju bas oko izborne kradje...
Ali narod je tada vise citao i usmeravan da cita o ubistvu Jelene nego li o izbornim marifetlucima...

Dakle monstruozno ubistvo je odradilo funkciju...uzelo je sav fokus javnosti !!!

...

neka MATORI kaže ko je taj Jelenin švaler što drži "pola Beograda" kad je već krenuo to da zausti !!!

- - - - - - - - - -

p.s. ako je to stvarno iztjavio tj ako novine nisu izmislile

Rekao je ime, ako su novine dobro prenele izvesni Aleksandar Radovanov

Jedino sto se moze izguglati u vezi s tim imenom jeste izvesni pravnik matorac iz Novog Sada od 70. leta...
I jedino zanimljivo jeste sto se taj sudija pominje na jednom mestu u Tabloidu Mise Brkica, ali onako usput, i sto je clan Medjunarodne Policijske Asocijacije.
Inace profesor na nekom od Pravnih predmeta...
Od daljnjeg guglanja tog imena se moze naci jedino jos par FB profila, ali deluje da su sve neki omladinci da ne kazem klinci.

Dakle ako nije to taj matorac...a opet ne vidim sta se ima ljubavisati sa matorcem od 70. leta...
Vrlo verovatno da je porodici neko podmetnuo to ime...bas da bi se zastitio neki drugi glavni mocnik.
Npr...

...

Kako "Blic" nezvanično saznaje, novi dokazi koji bacaju sumnju na Zorana Marjanovica isključivo su vezani za forenzička ispitivanja koje je radio centar u Novom Sadu.

Ta ispitivanja odnose se sa na Marjanovićeve DNK tragove nađene na telu njegove supruge, ali i na čestice blata nađene na odeći žrtve, koji se poklapaju sa onima nađenim na Zoranovoj odeći.

Za Više tužilaštvo, gde je osumnjičeni priveden nakon hapšenja, ovi dokazi bili su dovoljni da se izda nalog za hapšenje, kao i da se predloži pritvor, koji je Viši sud i odredio. Pritvor je određen kako Zoran ne bi uticao na svedoke, što nagoveštava da jos neko iz porodice Marjanovic možda poseduje informacije koje mogu dovesti do rešenja slučaja.

Sam osumnjičeni branio se ćutanjem.

Zoran Marjanović uhapšen je juče u Borči, nakon čega je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, gde mu je određen pritvor do 30 dana. Njegova supruga Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine dok je trčala na nasipu u Crvenki, a njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu.

http://www.blic.rs/vesti/hronika/od...-kojih-je-zoran-marjanovic-osumnjicen/16qs4rg

moje je mišljenje da su ovi dokazi tanki i ad će advokat to oboriti , normalno je da će žena imati dnk od muža na svojoj odeći i istovetne čestice blata su mogle doći i na neki drugi način na odeću jednog i drugog. nema to dovoljnu težinu za osuđujuću presudu. policija ide na to da on PRIZNA SVE ali i on je izuzetno lukav i zna na koju kartu ovi igraju

- - - - - - - - - -

Rekao je ime, ako su novine dobro prenele izvesni Aleksadnar Radovanov

Jedino sto se moze izguglati u vezi s tim imenom jeste izvesni pravnik matorac iz Novog Sada od 70. leta...
I jedino zanimljivo jeste sto se taj sudija pominje na jednom mestu u Tabloidu Mise Brkica, ali onako usput, i sto je clan Medjunarodne Policijske Asocijacije.
Inace profesor na nekom od Pravnih predmeta...
Od daljnjeg guglanja tog imena se moze naci jedino jos par FB profila, ali deluje da su sve neki omladinci da ne kazem klinci.

Dakle ako nije to taj matorac...a opet ne vidim sta se ima ljubavisati sa matorcem od 70. leta...
Vrlo verovatno da je porodici neko podmetnuo to ime...bas da bi se zastitio neki drugi glavni mocnik.
Npr...

...

nisam to pričitao do sada hvala

Ja mislim da ona nije nikoga imala osim muza.ima jesam intervju,gde ona kaze kao " mi smo kao nokat i meso,on sprema muziku,ja ulazim u studio pevam.kad je u pitanju mrsanje,kuvamo cajeve,idemo trcimo". Sve se izgleda zajedno radilo.pisalo je jednom u novinama,kao da je on rekao "slab sam na zene,to je i Jelena znala".e sad sta tu ima,ko ce znati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back