- Poruka
- 9.400
To je "izvor"iz zute stampe ,to nije objavljeno javno od strane policije,tako da taj izvor nije validan ,vec je priprema javnosti ,i uticaj mnjenja da prihvate da je Marjanovic ubica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je "izvor"iz zute stampe ,to nije objavljeno javno od strane policije,tako da taj izvor nije validan ,vec je priprema javnosti ,i uticaj mnjenja da prihvate da je Marjanovic ubica
...
I ovo je dobra stavka sto je rekao Knjaz...
Ако га матори брани тако што покојницу окривљује за неверство,
онда му чини медвеђу услугу.
Ако је имала љубавника
и око тога су се расправљали више пута ...
Па онда имамо мотив који је јачи од свега !
...
Mene buni ...
...

Pre se pisalo da im je prilikom pretrage pronadjeno odelo u ves masini ,da je kuca ociscena varikinom ,a ja vas pitam ako su bili toliko temeljni i revnosni da to sve ociste,kako su mogli da zaborave na blato sa farmerki ,koje ispade sada da im je kljucan dokaz?
- - - - - - - - - -
Mene buni ovo pominjanje nekog tajkuna ,od strane oca ,i tog imena koje je ocigledno pogresno,znaci ocigledno da takav tajkun sa tim imenom ne postoji....
ja mislim da je matori u pravu i da je pevacicu ubio neki Vucic mafijas/tajkun i sada hoce njenom muzu da nakace ubistvo
Zato to nije ubistvo reseno toliko vremena - ne mogu da pronadju odgovarajucu zrtvu
Nikakv novi dokaz nemaju , ovog su njenog muza uhapsili cisto da pokusaju da ga slome u zatvoru i da mu nakace krivicu.
Ko zna mozda ga Vuciceva mafija tajkunska i rokne u zatvoru , pa mu onda nakace da se ubio zbog grize savesti
Mafija je to
Zasto je maloletno dete zivelo godinu i po dana sa navodnim ubicom,ko je to smeo da dopusti?
Jer znamo da je on od pocetka glavni osumnjiceni ,i da su kao pronadjeni dokazi jos od pocetka ,ali da to kao nije bilo dovoljno za hapsenje,to je prica koja se sada vrti po kuloarima?
neka MATORI kaže ko je taj Jelenin švaler što drži "pola Beograda" kad je već krenuo to da zausti !!!
- - - - - - - - - -
p.s. ako je to stvarno iztjavio tj ako novine nisu izmislile
Kako "Blic" nezvanično saznaje, novi dokazi koji bacaju sumnju na Zorana Marjanovica isključivo su vezani za forenzička ispitivanja koje je radio centar u Novom Sadu.
Ta ispitivanja odnose se sa na Marjanovićeve DNK tragove nađene na telu njegove supruge, ali i na čestice blata nađene na odeći žrtve, koji se poklapaju sa onima nađenim na Zoranovoj odeći.
Za Više tužilaštvo, gde je osumnjičeni priveden nakon hapšenja, ovi dokazi bili su dovoljni da se izda nalog za hapšenje, kao i da se predloži pritvor, koji je Viši sud i odredio. Pritvor je određen kako Zoran ne bi uticao na svedoke, što nagoveštava da jos neko iz porodice Marjanovic možda poseduje informacije koje mogu dovesti do rešenja slučaja.
Sam osumnjičeni branio se ćutanjem.
Zoran Marjanović uhapšen je juče u Borči, nakon čega je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, gde mu je određen pritvor do 30 dana. Njegova supruga Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine dok je trčala na nasipu u Crvenki, a njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu.
Rekao je ime, ako su novine dobro prenele izvesni Aleksadnar Radovanov
Jedino sto se moze izguglati u vezi s tim imenom jeste izvesni pravnik matorac iz Novog Sada od 70. leta...
I jedino zanimljivo jeste sto se taj sudija pominje na jednom mestu u Tabloidu Mise Brkica, ali onako usput, i sto je clan Medjunarodne Policijske Asocijacije.
Inace profesor na nekom od Pravnih predmeta...
Od daljnjeg guglanja tog imena se moze naci jedino jos par FB profila, ali deluje da su sve neki omladinci da ne kazem klinci.
Dakle ako nije to taj matorac...a opet ne vidim sta se ima ljubavisati sa matorcem od 70. leta...
Vrlo verovatno da je porodici neko podmetnuo to ime...bas da bi se zastitio neki drugi glavni mocnik.
Npr...
...