kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.483
Ako vec ne sumnjas na Zorana onda od kuda kod ubice kacket koji je malo pre ubistva Jelena ostavila Jani i to nekoliko stotina metara daleko od mesta ubistva? Ako je neko drugi ubica i ako je to uradio on nije moga fizicki ni da vidi tu razmenu, pa da stigne do mesta ubistva(a jos da ga Zoran ne vidi pa sve i da trci kao Bolt) Kada bih znao sta je rekla Jana tj. koja saznanja ima policija, da li stvarno postoji taj kacket i da li je stvarno nadjen pored Jelene ja bih i mogao da sklopim kockice, ovako mogu da nagadjam.Da li je to isti kacket?Mozda joj ubica namerno ostavio isti kacket da bi zavarao trag i istragu preusmerio na porodicu.
Moje misljenje je da su bili veoma blizu na stazi i da su i Jana i Zoran isli sa njom na stazu i gledali iza nje u nju dok trci, ona je trckarala malo ispred njih, on je video kako ona prica na mob. (verovatno u tom trenutku sa majkom) besan, ljubomoran pritrcao. "sa kim si pricala" itd. Ona verovatno nije davala na sebe. Odgovorila sta te briga. Tu pocinje otimanje oko telefona, guranje, udaranje, bezanje... Sve se to odvija jako brzo. Dete je iza na stazi... Kada je vec video sta je uradio, odvukao je, vratio se na stazu... Otisao sa Janom na pocetak, ispitivao prolaznike. Za to vreme pozvao oca, sve objasnio i gde je telo... Cekali su sumrak da prijave policiji, a pre toga je zvao kao sve prijatelje. Cerci objasnijo da traze mamu itd...
Onda nastupa svekar, posto mu je objasnjeno gde je telo dok je Zoran sa cerkicom na nasipu kao trazio mamu, njih dvojica su bili u kontaktu. Svekar je sa strane glavnog puta dosao do tela, i ubacio je u vodu sa glavom na dole(da smanji dokaze i bude siguran da je mrtva)(mozda je i neki dodatni put udario nekim predmetom u glavu). Vraca se do auta na glavni put(to je trag koji su nanjusili psi tragaci). Dolazi do pocetka nasipa, nalazi se sa Zoranom i kao nastavljaju potragu... Ako je svekar ucesnik onda je to njegovo ucesce po mom misljenju, Ne verujem da bi on pocinio ubistvo nad Jelenom sa toliko udaraca.
Zoran je ubica to je sigurno. Na zalost i ja bi voleo zbog tog deteta da to nije istina. Ali to je jasno kao dan...