Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rampe su spustene i vozila tuda ne idu, osim ako nisu podigli rampu, na izlasku je i spustili i pri tom ih nije video zoran koji je krenuo za njom niti ljudi koje je usput susretao, a ni niko ziv nije cuo niti video vozilo koje ide nasipom(a to bi bilo veoma uocljivo, jer je retko, kazem rampe su spustene)...
Slucaj je takav da je ispalo da je muz naj sumnjiviji nakon svega(s pravom), ali da je postojao otmicar njemu uopste ne bi palo na pamet da moze muza da napravi sumnjivim. Telo koje je uvek najveci dokaz i koje jedino ima dokaze otmicara, otmicar ce da stavi policiji ispred nosa umesto da ga ukloni? svasta

- - - - - - - - - -

Ja licno devera iskljcujem, mislim da nema nikakve, ali nikakve veze sa ovim... Mozda mu cak nisu ni rekli celu istinu... On se samo smorio, jer je provalio kakvu mu je brat glupost napravio... To ga jede..

Rampe su na nasipu uvek podignute. Po nasipu auto ne može brzo da se kreće i može se uočiti sa 3 km!

ti si brate neki novinar,samo novinar moze da zna ovoliko podataka.

Samo pratim vesti i analizram ih iz ugla iz kojeg oni nece da nam otrkiju pravu poruku istih, a juce je bila vest da je SBB kupio IKOM i to se komentarisalo na mnostvu foruma i portala...
A od ranije su nam vec poznate vesti o dolasku i angazmanu CIA Generala Petreusa u srpski medijski prostor...
Cak se i sa Vucicem dva puta sastajao u samoj Vladi...
Sve to je bilo po svim naslovnicama...proteklih godinu dana...a ovo u vezi SBB-a kazem juce bas...dok je Vucic caskao sa Klintonom u Njujorku...

...

Kako covece nije...
Ustvari da..pa i nije...romani Agate Kristi se rese svi i Poaro, i kod Serloka Holmsa takodje..
A OVDE IDALJE NEMAMO RESENJA MONSTRUOZNOG ZLOCINA U SRED BELA DANA !!!

Ama covece pri ritualnom-ezoterijskom (a u ovom slucaju i svojevrsnom geopolitickom...) ubistvu potpuno je nebitno dal je zrtva bogata il sirota...
A ovde nije bila ni bogata ni sirota, ali je bila JAVNA LICNOST i pri tome se pojavljivala u projektima nekih produkcija i Televizija za koje su se interesovali i CIA (hint General Petreus i kupovina srpskih medija i Granda...TV PRVA, N1 itd), a i Rusi, hteli kupiti Happy TV...

Dakle ona je bila svojevrsni "simbol" preko kojeg se kao takvog mogla poslati preteca poruka nekome drugom...ko ucestvuje u tom procesu geopoliticke borbe za srpski medijski prostor...

BTW
Evo danas cusmo tj juce, da je SBB (CIA generala Petreusa) kupio IKOM...
Dakle fakticki sad ti CIA KONTROLISE KONTROLNI PAKET TRZISTA KABLOVSKIH OPERATERA...
Sta to u prevodu znaci?
Znaci da imaju kontrolu nad ispiranjem mozgova i plasiranju sadrzaja i uzombiravanju Srba...

Dakle ako sutra ruski RT pozeli da se plasira na trziste Beograda i Srbije...Americki SBB ga samo izbaci iz svoje ponude paketa TV programa...

...

Samo pratim vesti i analizram ih iz ugla iz kojeg oni nece da nam otrkiju pravu poruku istih, a juce je bila vest da je SBB kupio IKOM i to se komentarisalo na mnostvu foruma i portala...
A od ranije su nam vec poznate vesti o dolasku i angazmanu CIA Generala Petreusa u srpski medijski prostor...
Cak se i sa Vucicem dva puta sastajao u samoj Vladi...
Sve to je bilo po svim naslovnicama...proteklih godinu dana...a ovo u vezi SBB-a kazem juce bas...dok je Vucic caskao sa Klintonom u Njujorku...

...

ma zezam se,vidim da si u toku.

Kako covece nije...
Ustvari da..pa i nije...romani Agate Kristi se rese svi i Poaro, i kod Serloka Holmsa takodje..
A OVDE IDALJE NEMAMO RESENJA MONSTRUOZNOG ZLOCINA U SRED BELA DANA !!!

Ama covece pri ritualnom-ezoterijskom (a u ovom slucaju i svojevrsnom geopolitickom...) ubistvu potpuno je nebitno dal je zrtva bogata il sirota...
A ovde nije bila ni bogata ni sirota, ali je bila JAVNA LICNOST i pri tome se pojavljivala u projektima nekih produkcija i Televizija za koje su se interesovali i CIA (hint General Petreus i kupovina srpskih medija i Granda...TV PRVA, N1 itd), a i Rusi, hteli kupiti Happy TV...

Dakle ona je bila svojevrsni "simbol" preko kojeg se kao takvog mogla poslati preteca poruka nekome drugom...ko ucestvuje u tom procesu geopoliticke borbe za srpski medijski prostor...

BTW
Evo danas cusmo tj juce, da je SBB (CIA generala Petreusa) kupio IKOM...
Dakle fakticki sad ti CIA KONTROLISE KONTROLNI PAKET TRZISTA KABLOVSKIH OPERATERA...
Sta to u prevodu znaci?
Znaci da imaju kontrolu nad ispiranjem mozgova i plasiranju sadrzaja i uzombiravanju Srba...

Dakle ako sutra ruski RT pozeli da se plasira na trziste Beograda i Srbije...Americki SBB ga samo izbaci iz svoje ponude paketa TV programa...

..

=mileeena10;33045651]Rampe su na nasipu uvek podignute. Po nasipu auto ne može brzo da se kreće i može se uočiti sa 3 km!

pa to je još bolje,ako su podignute.ne znam za nasip bi trebalo na licu mesta da se vidi pa da se proceni,ovako samo kroz fotke vidim kako izgleda.znam da meni kada idem peski ,onako srednjim hodom 1,5 km ,15 minuta treba da stignem..a kada neko dzogira,radi vezbe ,istezanja,,tu vise vremena oduzme,pogotovo ako je 2-3 km nasip.

Rampe su na nasipu uvek podignute. Po nasipu auto ne može brzo da se kreće i može se uočiti sa 3 km!
Koliko se secam na google earth i na slikama uvek su bile spustene kada sam video... Sto se tice automobila i otmice morao bi u pitanju da bude dzip ili kombi... Mada je za mene celokupna ta prica oko otmice glupost parekselans... Jos uz to i javljanje na majcin poziv i cutanje, a posle u toku nocu vracanje telefona na nasip daleko od tela, a da sve to ne moze da se primeti putem tih baznih stanica... Neverovatno... Mislim da jedino ubica voli sto ljudi umeju da razviju ovako neverovatne price i olaksaju mu....

Koliko se secam na google earth i na slikama uvek su bile spustene kada sam video... Sto se tice automobila i otmice morao bi u pitanju da bude dzip ili kombi... Mada je za mene celokupna ta prica oko otmice glupost parekselans... Jos uz to i javljanje na majcin poziv i cutanje, a posle u toku nocu vracanje telefona na nasip daleko od tela, a da sve to ne moze da se primeti putem tih baznih stanica... Neverovatno... Mislim da jedino ubica voli sto ljudi umeju da razviju ovako neverovatne price i olaksaju mu....

A jel policija konacno vise resi te bazne stanice i telefone?
Šipak nista...
Još kad je onaj crnohronicni sa Pinka rekao da su kao sveli na 200 brojeva pa kao sad rade "rucno"...stagod to znacilo...
To je receno pre 2-3 meseca...
A i cisto sumnjam da bi organizovni il naruceni ubica poneo sa sobom mobilni da ostavlja tragove baznim stanicama i sl...

A o kretanju pak Jeleninog telefona ne znamo NISTA bukvalno...
Dal se kretao sa njom ili ostao na mestu gde je i oteta...

Ako je ostao na mestu gde je i nadjen...pa valjda bi neko primetio cuo silne pozive, posto su svi iz porodice zvali celu noc...
Video bi se telefon kako svetli i u mraku, cuo bi se i da je na vibracijama...a i policija bi ga jos pre nasla valjda...bas po osnovu tih baznih stanica

A ovako...
Imamo rupu od gotovo 24h il nesto manje...nestala oko 15h-16h, a nadjena sutradan oko koliko bese 12-13h ili kako vec bi.
Dakle znacajan vremenski prostor za manipulaciju telom i tragovima recimo...

...

Poslednja izmena:
A jel policija konacno vise resi te bazne stanice i telefone?

A o kretanju pak Jeleninog telefona ne znamo NISTA bukvalno...
Dal se kretao sa njom ili ostao na mestu gde je i oteta...

Ako je ostao na mestu gde je i nadjen...pa valjda bi neko primetio cuo silne pozive, posto su svi iz porodice zvali celu noc...
Video bi se telefon kako svetli i u mraku, cuo bi se i da je na vibracijama...a i policija bi ga jos pre nasla valjda...bas po osnovu tih baznih stanica

A ovako...
Imamo rupu od gotovo 24h il nesto manje...nestala oko 15h-16h, a nadjena sutradan oko koliko bese 12-13h ili kako vec bi.
Dakle znacajan vremenski prostor za manipulaciju telom i tragovima recimo...

...
Zoran kao zove na njen telefon, onda zove njenu majku, (jelena je vec "nestala"), onda majka zove jelenu i neko se javlja i cuti 12 sekundi. Znaci ako je bila otmica otmicar se javio (nije valjda cekao na nasipu pozive ukucana). Telefon bi poneo, a sa baznih stanica bi bilo jasno da telefon nije dostupan u krugu nasipa(pa bi se zatim opet pojavio kada ga otmicari vrate)... Gluposti, gluposti, gluposti... Cak i telefon kao i telo koji su jedini dokazi za njihovu otmicu...Sou.. Nema nikakve otmice i policija to zna..

Kad god prolazim tuda rampe su podignute, tako je bilo i ranije... ali to nije bitno, nema tu nikakve otmice. Majka je rekla da su se čule i da joj je rekla kako trči, nije pomenula taj drugi poziv. Mislim na njenu izjavu u kameru prvog dana, dok je sedela u studiju. Možda je taj drugi poziv novinarska glupost.
Predpostavljam da su taj drugi poziv videli policajci kada su pogledali majcin telefon, bilo je sigurno mnogo poziva od majke prema jeleni, policija je taj videla i za to je ispitivala, ali ona zena verovatno nije ni konstatovala da se neko javio. To je mozda i potvrdjeno nalaskom jeleninog telefona... To sto su novine samo jedan dan pisale o tome takodje mi je potvrda da je verovatno tacno. Jer se brzo neko iz policije setio da ih obavest da ne objavljuju detalje...To je bukvalno zataskano iako je najiteresantnije i za novinare i za ceo slucaj... Takodje deda koji ih je video da su zajedno na nasipu(na stazi) nije dobio nikakvu medijsku paznju(zabranila policija zato sto je kljucan)....

Zoran kao zove na njen telefon, onda zove njenu majku, (jelena je vec "nestala"), onda majka zove jelenu i neko se javlja i cuti 12 sekundi. Znaci ako je bila otmica otmicar se javio (nije valjda cekao na nasipu pozive ukucana). Telefon bi poneo, a sa baznih stanica bi bilo jasno da telefon nije dostupan u krugu nasipa(pa bi se zatim opet pojavio kada ga otmicari vrate)... Gluposti, gluposti, gluposti... Cak i telefon kao i telo koji su jedini dokazi za njihovu otmicu...Sou.. Nema nikakve otmice i policija to zna..

Sa sve psima i baznim stanicama, naci telo tek posle 24h...i to na pretrazivanom prostoru velicine bukvalno JEDNE NJIVE...zvuci neverovatno naivno...

Dakle na prostoru JEDNE NJIVE ti imas mobilni koji zvrnda svako malo, a imas i unakazeno telo...koje bi u roku odmah nanjusio i neki pas avlijaner, a kamoli utrenirani psi tragaci
Satro oni davali psu da njusi majicu...
HALO...devojci-zeni je bila razmrskana glava...hej...
Pa onaj pomenuti pas avlijaner ce njanusiti kosku od batka u roku od minut, a ovde imas unakazeno telo...i kao traze ga 24h...na JEDNOJ NJIVI...

Ili su policajci nevidjene dileje...ili je pak neko manipulisao telom i tragovima...
Trece opcije nema...

...

Poslednja izmena:
Predpostavljam da su taj drugi poziv videli policajci kada su pogledali majcin telefon, bilo je sigurno mnogo poziva od majke prema jeleni, policija je taj videla i za to je ispitivala, ali ona zena verovatno nije ni konstatovala da se neko javio. To je mozda i potvrdjeno nalaskom jeleninog telefona... To sto su novine samo jedan dan pisale o tome takodje mi je potvrda da je verovatno tacno. Jer se brzo neko iz policije setio da ih obavest da ne objavljuju detalje...To je bukvalno zataskano iako je najiteresantnije i za novinare i za ceo slucaj... Takodje deda koji ih je video da su zajedno na nasipu(na stazi) nije dobio nikakvu medijsku paznju(zabranila policija zato sto je kljucan)....

Moguće je to sa pozivom i sa svedokom. Meni su Marjanovići od prvog dana sumnjivi iz jednog najprostijeg razloga. To što Zoran kaže da ništa nije video. Morao je nešto da vidi da se to desilo kako on opisuje.
Još je on tražio po nasipu po danu, u to vreme još uvek je bio dan, nije počelo ni da se smrkava. Morao je da vidi duks, patiku, eventualno da nađe telefon.
Videli smo i klip o stručnosti naše policije kada je policajac pustio lika da prođe bez ikakve provere. Kad to vidiš, onda ti je jasno da je neko mogao da dođe u sitne sate i baci telo u kanal.
Samo pogledajte video izjave porodice od početka istrage, videćete mnogo nelogičnosti u njihovim izjavama.

Pa onaj pomenuti pas avlijaner ce njanusiti kosku od batka u roku od minut, a ovde imas unakazeno telo...i kao traze ga 24h...na JEDNOJ NJIVI...
...
Kakve jedne njive, od kud su oni znali na kojoj je strani nasipa telo... U pitanju je vise desetina hektara! Vise su trazili na drugoj strani nasipa. Racunali su ako je neko planirao ubistvo pre ce da sve to odradi i da je sakrije na stranu koja se ne vidi sa puta(logicno), to je druga mocvarna strana nasipa gde bi tesko i nasli telo da ga je tu ostavio...

slike nasipa
1.jpg

2.jpg

Pecaros je jedino mogao da bude tu gde sam obelezio(na prvoj slici se bolje vidi). Jeste da malo konfuzno prica, ali razume se sta misli, a to je da ih je video na tom delu koji i moze da vidi sa mesta gde je pecao, a to je taj deo nasipa blizi drugoj rampi i to posle mesta gde je telo nadjeno... Mislim da su to bili oni iako on to ne moze izricito da potvrdi...

3.jpg

Izgleda da se ova moja zuta slova bas i ne vide, al' trudio sam se da prikazem sto sam bolje umeo...

Poslednja izmena:
Moguće je to sa pozivom i sa svedokom. Meni su Marjanovići od prvog dana sumnjivi iz jednog najprostijeg razloga. To što Zoran kaže da ništa nije video. Morao je nešto da vidi da se to desilo kako on opisuje.
Još je on tražio po nasipu po danu, u to vreme još uvek je bio dan, nije počelo ni da se smrkava. Morao je da vidi duks, patiku, eventualno da nađe telefon.
Videli smo i klip o stručnosti naše policije kada je policajac pustio lika da prođe bez ikakve provere. Kad to vidiš, onda ti je jasno da je neko mogao da dođe u sitne sate i baci telo u kanal.
Samo pogledajte video izjave porodice od početka istrage, videćete mnogo nelogičnosti u njihovim izjavama.

Sve sto kazes da je "morao Zoran videti", misleci na patiku, telefon, duks..., sve to morali bi onda videti i onih par desetina ljudi i policajca koji su prosli tim istim nasipom i tom istom njivom...
A niko eto nije video NISTA sve do sutradan u podne tek..
I to na podrucju od 1 km cistine staze i usput pored njive.

Dakle nije to neka Perućica prašuma niti Amazon niti neko nabijeno naselje zgrada i kuca...
Vec JEDNA NJIVA, koja je morala i jeste prvo biti pretrazena, dakle s obe strane nasipa.

Evo nas troje sa foruma da krene da seta tih 1 do 1,5km ce preci za koliko 15-20 minuta maskimum, u vrh glave ako bas gegamo i za pola sata..., kad to uradimo dva puta gore-dole to ce biti 40-60min. a ako to uradimo jos tri puta potrosicemo dakle maksimum sat i po do dva na detaljno razgledanje i nasipa i njive...

E sad zamisli desetine ljudi i policajaca koji su to radili celu vece-noc-jutro...i gle cuda...NIKO NIJE VIDEO NI TELEFON, AJDE ON JE MALI, NI TRENERKU NI PATIKU...NI TELO...SVE DO SUTRA OKO PODNE...
Neverovatno...
Dakle jasno je ko dan da je telom i tragovima manipulisano...

Cak i u onoj emisiji kod Marica, kad su gostovali Marjanovici, iako su u startu rekli da im je policija rekla da ne iznose detalje istrage, sto je sasvim razumljivo, ipak matori Marjanovic se izleteo i rekao detalj iz istrage, a to je da je telo nadjeno 300 metara od mesta gde su bili telefon i duks...tj od kao incijalnog (ili pak rezirano postavljenog...mesta napada...)

Dakle neko...je u najbanalinijem opisu mesta zlocina vukao il nosio telo 300 metara !!!
Tu snagu nema niko od ne bas fitnes Marjanovica...
Sto ce reci da je mesto zlocina NAMESTENO, tj da je telom i tragovima manipulisano! Sve je postavljeno da deluje kao da je ona s nasipa odvucena direktno u kanal i tu ubijena....

A to zahteva vreme i snagu...
Evo zamisli sebe ili nekog svog, dakle sasvim obicnog iz porodice coveka da vuce/nosi recimo vrecu brasna od 50 kila npr... 300 metara...
Dakle ne nekog ono iz teretane nego nekog obicnog coveka kojemu je i pun ceker od 5-10kg s pijace tezak teret...
I zamisli da taj prosecni coveculjak sad vuklja 300 metara telo od 50-60-70 kila, il koliko li je vec mogla imati ubijena.
Pa taj bi LIPSAO i skupa sa telom potonuo u kanal posle tih predjenih 300 metara...pa bio on Zoran, svekar, dever ili majka...

Dakle NEMOGUCA MISIJA to uraditi BRZO, EFIKASNO I NEPRIMETNO za tako nekoga...

Sto nas logicki navodi da je ona ipak oteta i negde odvedena, drzana neko vreme, potom ubijena, a potom u noci ili zoru telo podmetnuto kraj kanala, a tragovi podmetnuti da deluje kao da se sve odigralo bas tu i bas tada u trenu.

...

Poslednja izmena:
Sve sto kazes da je "morao Zoran videti", misleci na patiku, telefon, duks..., sve to morali bi onda videti i onih par desetina ljudi i policajca koji su prosli tim istim nasipom i tom istom njivom...
A niko eto nije video NISTA sve do sutradan u podne tek..
I to na podrucju od 1 km cistine staze i usput pored njive.

...
Ja ni ne mislim da je Zoran mogao sve videti(da se desilo da je neko drugi ubica). On ne bi mogao da vidi jer je to mnogo velika udaljenost, oko kilometar. A i staza ne ide bas pravo... Tako da mislim da i ne bi mogao da vidi... I ostavio je telo na mestu na kome se "razume zasto nije mogao da vidi". Znaci dovoljno daleko, ususkano i tacno da ima alibi zasto nije video....

Vidim da sam u jednom delu pogresio, a vezano za ovo sto prica ovaj covek. Ne znam gde sam ja cuo da je on pecao, ali sad vidim da to nigde ne pominje, tako da je to jedan detalj, mozda ne vazan, ali cisto da se zna. Verovatno jeste video njih, a i to sto kaze da su isli ka rampi crvenka, to je u stvari rampa sa koje su "navodno krenuli", a ne ova krajnja rampa. Znaci to menja neke detalje, ali sustina je ista...

Poslednja izmena:
Ja ni ne mislim da je Zoran mogao sve videti(da se desilo da je neko drugi ubica). On ne bi mogao da vidi jer je to mnogo velika udaljenost, oko kilometar. A i staza ne ide bas pravo... Tako da mislim da i ne bi mogao da vidi... I ostavio je telo na mestu na kome se "razume zasto nije mogao da vidi". Znaci dovoljno daleko, ususkano i tacno da ima alibi zasto nije video....

Vidim da sam u jednom delu pogresio, a vezano za ovo sto prica ovaj covek. Ne znam gde sam ja cuo da je on pecao, ali sad vidim da to nigde ne pominje, tako da je to jedan detalj, mozda ne vazan, ali cisto da se zna. Verovatno jeste video njih, a i to sto kaze da su isli ka rampi crvenka, to je u stvari rampa sa koje su "navodno krenuli", a ne ova krajnja rampa. Znaci to menja neke detalje, ali sustina je ista...

Rampa Crvenka je ova blize novom mostu jel?

...

E pa da, to sam i ja razumeo kao poslednji pravac u kojemu su se kretali prvo skupa a onda odvojeno, kad su ovo dvoje ostali na livadi, a ona nastavila dalje...
Dakle oni skupa nisu ocigledno dosli do te rampe Crvenka, vec je Jelena negde pri rampi oteta...i prevezena necim negde...
Ja sam cak nagadjao da je to mogao biti i neki camac pa preko Dunava na npr Veliko Ratno Ostrvo koje je isto pustara, a postoji od te rampe pristupni put reci i onom vikend naselju.
ILi pak je oteta u neko auto i brzo od rampe prevezena dalje nasipom u pravcu kineskih baraka kraj novog mosta i puta, il kroz Crvenku na novi put.

....

Poslednja izmena:
Mislim da je svekar,dever ,ko je već rekao u emisiji,namerno to rekao da je telefon ,patika,..300 metara nadjena od tela,jer to dosta skida sumnju sa njih.a sto se tiče ovoga coveka,svedoka,koji kaze da nije siguran koga je tačno video,koliko se ja razumem ,mislim da ozbiljan svedok ne bi smeo da daje nikakve izjave dok traje slučaj u bilo kom obliku.

Ona je krenula da trci, oni su krenuli odmah za njom, ona je dosla do rampe na kraju i nazad prema rampi crvenka(pocetnoj odakle su krenuli) krecu zajedno... Tada ih vidi covek(ali naravno ne nastavlja da gleda, ne zna sta ce se desiti, ali to je upamtio)... Malo posto ih je on video desava se to sto se desava(i moguce je da je prvi udarac bio gotovo koban, mozda je bio u trenutku dok je dete bilo malo ispred i mozda je bio sa ledja, svasta je moguce.u medjuvremenu se mozda desilo da je izgubila svest na kratko pa se osvestila i nastavila da se bori i opire)... Ali uglavnom posle svega, Zoran sa Janom dolazi do rampe crvenka(mesta odakle su posli) i tu krece citava gluma, prvo sede na livadi, a zatim krecu, on ispituje prolaznike itd.. Za to vreme zove i oca koji ce se dodatno pozabaviti sa telom(mada ucesce oca je bas velika predpostavka)...Takodje i detetu stvara drugu sliku...

Svo ne slaganje u vremenima je u tome sto su ih neki svedoci na pocetku videli zajedno, neki samo njega i Janu, a niko samo Jelenu... On uvek moze da kaze da je u trenutku kada je bio sam sa janom na nasipu trazio Jelenu, a da ono sto je ovaj covek video jednostavno nisu bili oni... Niko od svedoka ne zna tacno vreme u minut...A i da zna, opet nista...

Poslednja izmena:
,mislim da ozbiljan svedok ne bi smeo da daje nikakve izjave dok traje slučaj u bilo kom obliku.
Njegova ozbiljnost je upravo u tome sto mediji nisu smeli da ga razvlace iako je ono sto je on rekao najinteresantnije od svih svedoka i kljucno. To novinama treba, ali je on totalno zataskan, sto znaci da je policija zabranila. Policija jeste traljava, ali koliko toliko se trudila da zataska informacije, ponekad one bitne procure pa tek onda oni odreaguju. Jer njima je najbitnije da informacije ne dolaze do osumnjicenog...

Jeste rizično da se vraća telo i razbacaju stvari,ali je još rizičnije da neko ubije nekoga pa da vuce telo 300 metra i to usred dana,i onde koliko se vidi postoje i kuće?!i to da niko nista ne vidi,vrlo tesko moguće!

A jos bila utakmica 200 metara odatle...sa sve roditeljima na tribinama koje gledaju upravo u tom pravcu u kojem je nadjeno telo...i po kojem je navodno telo vukljano 300 metara...
Kako rekoh - NEMOGUCA MISIJA

Ali oteti Jelenu kraj rampe Crvenka, koja je u zaledjini terena...to je vrlo izvodljivo a da ne bude primeceno...jer zahteva manje vremena i snage...

...

Poslednja izmena:
Sad bas gledam ovu mapu.otmičari su to samo noću mogli da urade,da vrate telo i da namontiraju mesto zločina,razbacaju telefon ,stvari ,sta je već nadjeno..policija zna koliko je tražila Jelenu,svi koji su bili u potragu to znaju,mi to ne znamo.kada ovo gledam sve je ovo moglo da se uradi za 15 minuta,do 20 plafon..
A sta ti mislis koji je cilj otmice nekoga na par sati i vracanja tela na mesto otmice?U stvari reci samo koji je cilj otmice i ubistva nekoga nakon par sati?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back