kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.480
ubica je mogao da milion puta pobegne iz zemlje i da obiđe svet kao Vasko De Gama i da se vrati
Ne moze, mislim da je Zoranu zabranjeno da ide iz zemlje ili je non-stop pod prismotrom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ubica je mogao da milion puta pobegne iz zemlje i da obiđe svet kao Vasko De Gama i da se vrati
Suplja ti je prica kiriku...vrlo suplja...
Jasno je ko dan da je ubica neko ko ne sme biti niti uhapsen niti saslusavan!
Neko ko je iz nekih razloga ZASTICENA OSOBA !!!
A to ubogi Zoran, muzicar iz prizemne kuce u Borci...sigurno nije...
Ja sam svoj sumnje izneo ko i zasto bi to mogao biti i zasto je zasticen od sistema...da se ne ponavljam sad...
....
- - - - - - - - - -
Istina je da verovatni ubica Jelene ima i dzakuzije i silikonjare oko sebe, ali ima i PAKAO u svojoj glavi, kolikogod ga krio ovako spoljnim manifestacijama...
I veruj...on vec zivi, a tek ce ziveti i doziveti KAZNU...
Zlocin i kazna....prosta stvar...
....
Ne moze, mislim da je Zoranu zabranjeno da ide iz zemlje ili je non-stop pod prismotrom...
Najlogicnije je da je ubica neko sa estrade koga zna Zoran.
gledao sam dosta dokumentaraca o ruskim serijskim ubicama, na primer https://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Pichushkin je razbijao ljudima glavu čekićem sa ledja, i Jeleni je lobanja razbijenaMeni sve deluje da je neki bednik poput Dragana Djurica.Mafijasi to nerade tako.Oni to pistoljem po mogucstvu sa prigusivacem.
i zbog njegove popularnosti ne smeju da zucnuNajlogicnije je da je ubica neko sa estrade koga zna Zoran.
- Te noge koje vire... I njen komentar „Čije su nogice“... Još uvek ne znamo ko je ubica i u takvoj situaciji svi su sumnjivi. Koliko znam, ta Rada je bila prijatelj s Jecom na Fejsbuku i pre nego što je ubijena, a to nije nikad pomenula! Ona ismeva našu bol - kaže uznemirena žena.
Znači bila je prijatelj na Jeleninom fejsu i pre ubistva? To je već jako sumnjivo, ima li negde više o tome?
Dosta toga mi ocigledno ne znamo o ovom slucaju...
jer nam neko...
iz nekog nama nepoznatog razloga brani da to saznamo...
...
Citirao sam sam sebe...Mislim da je policija provalila da jos neko zna i ako je tako to je jedini nacin da se dodje do priznanja. Taktika je sledeca. Preko medija ce se optuziti i saslusati taj neko i to ce mu se preko medija prvo nakaciti zlocin i to kako je on osumnjicen, tako ce on popustiti i reci sve sto zna o Zoranovom ubistvu...
To što piše u novinama je nebitno, ali dobro je dok se piše o ovome da slučaj ne bi ostao u fioci. Ko je gledao emisiju u kojoj je Zoran pričao o detaljima sa nasipa, rekao je da je Jelena dala Jani svoj kačket, uzela njenu cuclu i rekla "Odoh ja". Dakle, da je kačket ostao kod Jane znalo se u javnosti otkad je on to ispričao, a da li je nađen kod kanala sa Jelenom, to samo policija može da potvrdi.
Da li je to isti kacket?Mozda joj ubica namerno ostavio isti kacket da bi zavarao trag i istragu preusmerio na porodicu.