Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Suplja ti je prica kiriku...vrlo suplja...
Jasno je ko dan da je ubica neko ko ne sme biti niti uhapsen niti saslusavan!
Neko ko je iz nekih razloga ZASTICENA OSOBA !!!
A to ubogi Zoran, muzicar iz prizemne kuce u Borci...sigurno nije...

Ja sam svoj sumnje izneo ko i zasto bi to mogao biti i zasto je zasticen od sistema...da se ne ponavljam sad...

....

- - - - - - - - - -

Istina je da verovatni ubica Jelene ima i dzakuzije i silikonjare oko sebe, ali ima i PAKAO u svojoj glavi, kolikogod ga krio ovako spoljnim manifestacijama...
I veruj...on vec zivi, a tek ce ziveti i doziveti KAZNU...
Zlocin i kazna....prosta stvar...

....

A ja kazem dokel god ljudi budu verovali u bajke i ocekivali od drugih(sad sirim malo temu) da promene nesto u drustvu u kome zive,dotle ce nam biti ovako kako jeste..

Evo iz ovog teksta naslucujemo da je to neko iz estradnog okruzenja, dakle ovaj tekst bi mogao ispratiti moju teoriju o Cazimu Osmaniju...jer se on i vrtio i vrti oko estrade...i on je svojevrsni menadzer koji vrbuje pevacice po estradi...sto iz svoje bolesne psihopatoloske opsednutosti srpskim pevacicama...sto poslovno mafijaski... Ako nije on licno ubio mozda je organizator...

ZORAN POZNAJE UBICU JELENE MARJANOVIĆ?! Novi detalji istrage misterioznog ubistva pevačice
http://www.telegraf.rs/vesti/234205...detalji-istrage-misterioznog-ubistva-pevacice

Ali...
Mafijaski mediji ne bi bili oni kad ne bi zaspinovali pa tako i ovde:

JELENIN KRVNIK SE VIĐA SA ZORANOM MARJANOVIĆEM? Najnovija teorija zavere o ubistvu pevačice
http://www.telegraf.rs/vesti/234214...m-najnovija-teorija-zavere-o-ubistvu-pevacice

Dakle naslov je SPIN, jer u samom tekstu jasno kaze da ono sto je sigurno to je da muz i majka nemaju veze sa ubistvom !!!
A to su dve osobe koje su imale poslednje kontakte sa ubijenom, dakle svaka sumnja sa njih je otklonjena !

Ali mafijaski mediji cak i sad 5 meseci posle nam idalje u naslovima spinuju kao da je Zoran ubica ili bar narucilac
A posto je Zoran najavio da ce tuziti pojedine medije zbog organizovane kampanje satanizacije porodice, a sto je zaista bolesno bilo citati gotovo 4 meseca..., sad ti mafijaski mediji tek stidljivo spinuju samo...

....

- - - - - - - - - -

Ne moze, mislim da je Zoranu zabranjeno da ide iz zemlje ili je non-stop pod prismotrom...

Bitno da mafijaska saradnica Rada tetovaza... moze da putuje...i da sere kvake...na "3B" relaciji...Beč-Beograd-Borča....
Eto na sta si ti spao Kiriku...da budes na istoj strani misljenja sa Radom tetovazom...

....

Poslednja izmena:
Mislim da je policija provalila da jos neko zna i ako je tako to je jedini nacin da se dodje do priznanja. Taktika je sledeca. Preko medija ce se optuziti i saslusati taj neko i to ce mu se preko medija prvo nakaciti zlocin i to kako je on osumnjicen, tako ce on popustiti i reci sve sto zna o Zoranovom ubistvu...

Poslednja izmena:
Kurir, Telegraf, Informer...taj trio iz pakla...
Opet se naslovnicama referiraju na ovaj slucaj...

Informer pak opet spinuje najdalje...tvrdeci da citiram:

Informer.jpg

...

.

...

JEZIVO BIZARNA FOTKA RADE MATIĆ NAJEŽILA SVET Drži Jeleninu sliku i telo na terasi?!
http://www.kurir.rs/crna-hronika/je...jene-pevacice-i-telo-na-terasi-clanak-2441007

Pomalo nespretan naslov, ali svakako bizarna situacija i fotka...
Rekoh vec...da ako policija treba ikoga da ispita to je Rada Matic...
Nju je neko poslao...i ubacio u celu pricu...da muti vodu...ne slucajno...

I ovo njeno sprdanje sa zrtvom i njenom porodicom, je samo diskretna mafijaska pretnja...
Kao sto se vec mafijaskim recnikom i obracala u javnosti..pominjuci "gulas od Marjanovica", te ona fotka sa tetovazom Al Kaponea...itd

rada-matic-jelena-marjanovic-krsmanovic-ubijena-pevacica-zvezda-granda-telo-1473709063-990219.jpg

To je sada vidimo vec svima valjda jasno...
Da je Radu u javni prostor gotovo sigurno poslao onaj ko je ubio Jelenu !!!
To je instinktivno osetila i Jelenina majka:

- Te noge koje vire... I njen komentar „Čije su nogice“... Još uvek ne znamo ko je ubica i u takvoj situaciji svi su sumnjivi. Koliko znam, ta Rada je bila prijatelj s Jecom na Fejsbuku i pre nego što je ubijena, a to nije nikad pomenula! Ona ismeva našu bol - kaže uznemirena žena.

....

Poslednja izmena:
Znači bila je prijatelj na Jeleninom fejsu i pre ubistva? To je već jako sumnjivo, ima li negde više o tome?

Dosta toga mi ocigledno ne znamo o ovom slucaju...jer nam neko...iz nekog nama nepoznatog razloga brani da to saznamo...

A mafijaski Kurir...evo na danasnjoj naslovnici stavlja jedan BOLESNI SPIN !!!
Za koji sam gotovo siguran da majka Jelenina nije izgovorila, ali mafijaski Kurir je to za neciji interes ZLO I BOLESNO ZASPINOVAO...
Izvrcu izjave bolesne zene...sto dovoljno govori o kakvom "mediju" se radi...

Dakle oni bolesnici i satanisti stavljaju naslovnicu tipa "Zorica ne zeli da vidi nikoga od Marjanovica"
I to naslov sa fontom 1000, da ga vidis iz auta sa ulice na trafici...
A onda sitnim slovima dodaju "Neka dodje samo Zoran i Jana..."

Dakle cak uspevaju da sitnim podnaslovom demantuju svoj naslov...

A zasto oni rade taj BOLESNI SATANISTICKI SPIN ?!
Pa zato sto su kako davno vec rekoh deo te medijsko-estradno-sektasko-mafijacke price...

Ne zaboravimo ono sto sam vec davno rekao ovde - CELA PRICA JE KRENULA OD KURIRA i njihove "slucajno" zatecene novinarke... Koja je bas tad te subote slucajno pila kafu SA VRLO INTERESANTNOM ADVOKATICOM... kojoj kao bas tad, dok je srkala kapucino neko...javi to na telefon.... i bas odatle kao krenu cela medijska prica....!!!

I da..
Ne mogu a da ne primetim...
Da opet iz nekog meni nepoznatog razloga...
Mediji i to ovaj sektaski trio (Kurir, Srpski Telegraf, Informer), koji svo vreme najvise i prate i spinuju oko ovog slucaja...dakle taj trio opet iznova podize ovu temu...
I to zanimljivo potaknuti izjavom Premijera...koji je opet nicim izazvan sam se oglasio u besmislenom stilu - "Znamo ko je ubica, ali eto..."
Kao onaj bizarni americki psiho horor - "Znam sta ste radili proslog leta..."

I sad se ti sektaski mediji utrkuju sa spinovanjem navodnih izjava bolesne i gotovo na samrti zene...
Premda ko zna...mozda neko..ko stoji iza ovog ubistva... zeli da ukloni i nju...jer i ona je neprijatan svedok ovog ubistva, jer je zvala kcerku i time mozda smeta u necijoj postavci ovog zlocina...

Takodje iako mediji kao sto vidimo evidentno LAZU da je losa s Marjanovicima, ona ipak sa njima i obilazi groblje i podize spomenik, jedan pa drugi, pa vidja Janu...koju Marjanovici bez problema ostavljaju na samo sa bakom itd...
Ali satanisticki i mafijaski mediji vec odavno zele da unesu razdor medju ove dve porodice...a to ne moze biti slucajnost...vec samo necija agenda...agenda onih koji su ubili Jelenu !!!

Dakle mafija i zlocinci, koji stoje iza ovog ubistva, preko medija koje kontrolisu skrecu i izmestaju fokus javnosti u totalno pogresnom smeru....
I to rade evo vec koliko 5-6 meseci...
To vam je dovoljno da shvatite kolika je to medijsko-estradno-mafijaska-sekta...sa uplivom i u medije i estradu i politiku, a vrlo verovanto i pojedine sluzbe drzavne...

...

Poslednja izmena:
Čudno Grome, sad se pojavljuje i taj Dragan Jovanović, takođe iz Beča, Radin prijetelj (bar na fejsu, a verovatno u stvarnom životu), sa tom fotografijom na kojoj su on i Toma Nikolić... Može sve da bude slučajnost, ali nije mi jasno gde bi bio Radin motiv i tog Jovanovića da se toliko ostrve na tu nesrećnu porodicu. Meni nije i dalje jasno ZAŠTO tolika hajka. Ajde da i kažemo da je neki mafijaš ili bilo ko ubio Jelenu, koji je smisao tog proganjanja.

Mislim da je policija provalila da jos neko zna i ako je tako to je jedini nacin da se dodje do priznanja. Taktika je sledeca. Preko medija ce se optuziti i saslusati taj neko i to ce mu se preko medija prvo nakaciti zlocin i to kako je on osumnjicen, tako ce on popustiti i reci sve sto zna o Zoranovom ubistvu...
Citirao sam sam sebe...
Pritisli su brata i oca i to u kuriru jasno pise da Zoran nije osmnjicen(buva koju pusta policija). Nadaju se da ce Zoran da bi ih zastitio morati da prizna ili da ce oni popstiti, jer on nece... On bez advokata ne razgovara...

Novine, a pogotovu Kurir i Informer te tzv Srpski Telegraf -> SERU !
I to bez imalo obraza rade vec pola godine...

Jedan dan im je Zoran kriv, drugi dan kazu da nije, pa po hiljaditi put su im krivi Svekar i brat, pa...
Te "novine" su postale blog Rade Matic tj MAFIJE za koju doticna radi i mafije koja je i ubila Jelenu verovatno...

Optuziti oca koji je vidno sav smušen, kilav i smotan da stoji iza ovog ekspeditivnog ubistva koje je itekako zahtevalo fizicku spremu, snagu i brzinu...moze samo tezak debil ili neko ko zeli da ciljano spinuje i zamece tragove u pogresnom smeru...poput pomenute Rade i onih koji su je poslali...ona je debil i saradnik mafije u jednom.

Premda, razumljivo je ovo iznova proseravanje Kurira i drugara...jer oni su DEO MAFIJE tj rade za istu...
Tako da njima nikako ne odgovara da se istina o ovom zlocinu ikad sazna, jer bi tada morala biti uhapsena cela redakcija Kurira i zaplenjena im imovina kao saradnicima MAFIJE i UBICA !!!

Po n-ti put ponavljam - CELA PRICA JE KRENULA UPRAVO SA KURIRA...ONI SU DAKLE DEO OVOG ZLOCINA !!! Neki od njih svesno neki nesvesno, ali s obzirom kako kontinuirano SERU pola godine po naslovnicama, onda tu vise nema sumnje...
Ovi mediji su DEO ZLOCINA, a za neciji interes...za interes onoga koga ocigledno stite u ovom slucaju...

Dakle ako bi sad kroz ovih vec POLA GODINE...rangirao stepen medijskog spinovanja onda bi to islo ovim redosledom:

1) Kurir
2) Srpski Telegraf
3) Informer
4) ALO
5) Blic

Te "novine"...(tj toalet papiri) su NAJVISE UKLJUCENI...i to ne moze biti slucajnost...

Sto se tice Kurir, Blic, ALO oni su direktno = CIA, a tzv Srpski Telegraf i Informer su verovatno isto to samo prikriveno...
I zato je sve zamrseno i misteriozno, jer su ukljuceni ocigledno strane sluzbe i MAFIJA koja radi za iste...a ocigledno ima upliva i u domace institucije...

Takodje...
ZASTO PREMIJER NE KAZE, KO JE TO? AKO SATRO IMA SAZNANJA ?!
Nego ovako on se kao šatro svako par meseci oglasi, a onda gotovo sinhronizovano pomenuti "mediji" nastave posao za mafiju...

Kao satro on ne moze reci jer nema dokaza...
PA KAKO JE MOGAO RECI I TO ORGANIZOVATI KONFERENCIJE ZA MEDIJE U SLUCAJU ŠARIĆA, KOSMAJCA I OSTALU NARKO MAFIJU, A ZA KOJE EVO OPET ISPADE NIJE BILO DOKAZA JER SU DANAS NAZALOST SLOBODNI LJUDI...

Eto, ako je imao muda tad da govori, zasto nema muda da to radi sada ?!
U cemu je problem?!
Koja ja i cije je to veca glava od pomenutih, pa se ne sme ni naslutiti ni pomenuti ?!

Zasto je pred izbore rekao da "moli policiju da ne objavljuje pre izbora da ne bi citiram "DOSLO DO GOVORA MRZNJE PRED IZBORE" - kraj citata ?!
Cemu taj izbor reci ?!
Ako je ubica neko obican il pak neko iz porodice zasto bi se pojavio "govor mrznje"?! To nema logike...
Govor mrznje moze biti povezan pre svega na nacionalnoj ili verskoj osnovi...sto mozda znaci da postoje indicije o ucescu ALBANSKE MAFIJE, a za interes neke strane citaj CIA sluzbe...!!!

I DA...
OBRATITE DOBRO PAZNJU STA SE UPOREDO SA OZIVLJAVANJEM OVIH NASLOVA O SLUCAJU JELENE JOŠ DESAVA OVIH DANA...
PRESECAJU SE NEKI KAO NARKO KANALI, HAPSE SE NEKE OSOBE...
Cak spektakularno biva priveden i ovaj brat od Dabovicki, a neki mediji cak otvoreno navedose da je doticni radio citiram za ALBANSKU NARKO MAFIJU - kraj citata...

A mimo njega jos par akcija sa zaplenom droge sad vec par stotina kilograma...biva sprovedeno...
Eno juce KOD PREŠEVA jedna akcija...

Dakle zanimljivo...

Imamo dva procesa koja se gotovo sinhronizovano odvijaju:

1) Ozivljavanje slucaja ubistva Jelene Krsmanovic i ovo spinovanje oko Marjanovica koje pomenuh...(a za koje sam siguran da se spinuje od strane mafije koja kontrolise te medije...)

2) A drugi proces je masovno hapsenje narko mafije i presecanje nekoliko albanskih narko kanala...

Dakle 1) + 2) = Cazim Osmani...ljubitelj srpske estrade...a i on se ovih dana ponovo vrti po nekim medijima...(gle cuda bas KURIRU...i povezanim...) opet mafijasa predstavljaju kao Don Zuana i "biznismena"...(što je danas eufemizam za mafijasa)

...

Poslednja izmena:
Pozdrav svima, pratim ovu temu skoro od početka slučaja i čitam ove postove.

Želim samo da kažem Gromu da ne lupa gluposti.

Prvo, pišeš kako svi mediji spinuju, a ti se prvi pozivaš na članke tih istih medija u svojim teorijama zavere sa mafijom itd. Ti kopaš po arhivi i koristiš to kao neku činjenicu, ali kada pišu o Marjanovićima, onda oni spinuju. Citiraš izjave Jelenine majke u novinama, a nemaš pojma da li je to zaista rekla ili je novinar izmislio. Tada veruješ u sve što se piše, ali kada se piše o drugoj strani, onda se spinuje.
Da se razumemo, novinama nikako ne bi trebalo verovati. Verujem samo kada čujem video izjavu dotičnih osoba, tu nema spinovanja.

Drugo, kažeš Kurir od početka umešan u ubistvo, mafija, ovo, ono. Od Kurira jeste krenula priča, da bi nakon nekoliko meseci skroz prestali da pišu o slučaju. Kada su videli da ostale novine nastavljaju, počeli su opet i oni.

Treće, da "mafija" želi da svali odgovornost na porodicu, ne bi njima trebale medije za to.

Četvrto, ako nikada nisi bio na nasipu i nemaš lični uvid u nastalu situaciju, onda to što piskaraš nema apsolutno nikakve logike.

Peto, po tvojoj teoriji zavere, sva moguća mafija sa Balkana je povezana sa pokojnom Jelenom. Nije ona bila pevačica takvog morala, kao što su Nataša Bekvalac, Ana Nikolić i sve ostale i ostali koji svakako imaju veze sa ljudima iz podzemlja.

Šesto, ako ti je zaista stalo da ovaj zločin bude rešen, ti odmah idi u policiju i iznesi im sve što si saznao iz novina. Za svaki slučaj, nikad se ne zna.

Sedmo, savetujem ti da batališ novine i odgledaš video vesti, emisije sa izjavama Marjanovića.

Osmo, što se tiče Rade Matić, nemam pojma ko je žena, ali otkada se ona pojavila, Marjanovići su se povukli i ćute. Poruke su i mogle biti montirane, ali njegova slika nikako. Otkada je ona uletela u priču, počeo je da se vrši pritisak na njih. Možda je obična žena željna pažnje, možda željna pravde ili možda ubačena od strane policije.
Ne bi Mladen Mijatović imao emisiju od sat vremena sa nekom nebitnom osobom koja je slala poruke mužu ubijene Jelene. Možda je sve to iscenirano sa namerom da se pritisnu ubice i saučesnici usled nedostatka dokaza.

Svi mi želimo da se ubice i saučesnici uhapse, nevina žena je ubijena. U Srbiji svakog meseca po neka tragedija gde muž ubija ženu, a državu boli uvo da spreči, ali i reši zločine.

Poslednja izmena:
20. Septembar 2016. | 00:00
3
DOKAZ KOJI VODI DO UBICE JELENE MARJANOVIĆ: Ćerka otkrila šta joj je mama dala pre nestanka, a TO JE PRONAĐENO pored tela!
38
shares
Inspektori od prvog dana sumnjaju da Zoran zna neke informacije o zločinu na osnovu kojih bi slučaj bio rasvetljen
Jelena Marjanović Krsmanović, covek sa fantomkom, fantomka Foto-montaža: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Profimedia/Panthermedia
Zoran Marjanović (38), suprug brutalno ubijene Jelene Marjanović (33), ponovo je saslušan u policiji kako bi u cilju istrage razjasnio sve nedoumice u vezi sa kobnim danom kad je pevačica nestala. Prema rečima izvora iz istrage, inspektore je posebno zanimalo to kako je kačket nađen pored Jeleninog tela, kad ga je 2. aprila na nasipu u Borči, neposredno pre zločina, dala trogodišnjoj ćerki Jani.

ZORAN KRIJE ISTINU O UBISTVU NJEGOVE JELENE? Policija na sve načine pokušava da slomi pevačicinog muža

Prema saznanju, devojčica je prilikom razgovora sa policajcima ispričala da je tog dana mami dala cuclu, a ona njoj kačket, nakon čega je Jelena otišla na trčanje.

– Mala Jana, iako ima pet godina, i dalje je nosila cuclu. Jelena je na sve načine pokušavala da je odvikne od te navike, ali je dete i dalje nosilo. Sve ovo oko nestanka za nju je bilo veoma stresno. Inspektori su zbog toga nekoliko puta razgovarali sa njom. Bili su pažljivi kako dete ni na koji način ne bi bilo povređeno. Jana je u jednom od razgovora, kada je stekla poverenje inspektora, ispričala da je tog dana kada je njena mama nestala, s roditeljima bila na nasipu u Borči. Rekla je da se mama spremala za trčanje, a ona je ostala s tatom i čekala da se vrati – kaže sagovornik, piše Srpski telegraf.

Printskrin: Youtube/Grand ProductionPrintskrin: Youtube/Grand Production
Prema njegovim rečima, policajce je najviše iznenadilo kada im je Jana u jednom razgovoru rekla da je kod nje ostao mamim kačket.

– Devojčica je ispričala da joj je Jelena rekla: “Daj mami cuclu, a ja ću tebi kačket. Čuvaj ga dok se ne vratim”. Jelena je na taj način htela da da je odvoji od cucle. Nažalost, to je bio poslednji put da su se majka i ćerka videle. Međutim, sve to ne bi bilo toliko čudno da sledećeg dana u kanalu u Crvenki pored Jeleninog tela nije nađen kačket, upravo onaj koji je ostavila ćerki na čuvanje – objašnjava izvor iz istrage. Kako dodaje, Zoran Marjanović je zbog tih nelogičnosti u poslednje dve nedelje u svojstvu građanina saslušan nekoliko puta.

– Inspektori od prvog dana sumnjaju da on zna neke informacije o zločinu na osnovu kojih bi slučaj bio rasvetljen. Iako je često u zgradi policije, Marjanovići ne popuštaju. Sve je nervozniji, ali za sada nije podlegao pritiscima. Kad su ga ponovo pitali o danu kad je Jelena ubijena, nije se držao istog redosleda dešavanja, kao što je to ranije činio. Zbog toga se sumnja da Zoran dosta toga zna, i da će kad tad da “propeva”, i otkrije ko stoji iza brutalnog ubistva – kaže izvor iz istrage.

Inače, u istrazi je salušano više od 100 ljudi, ali ne i Jelenina najbolja drugarica, koja je svako veče bila kod nje u studiju. Drugarica se požalila Zorici Krsmanović da joj je Jelena osam meseci pre zločina rekla da trpi teror svekra Vladimira, i da je prolazila kroz pakao. Ona i dalje čeka poziv policije, a sumnja se da je Zoran izbacio sa spiska bliskih ljudi pevačice koji je dao istražnim organima.

(Telegraf.rs)

Znaci dala cerki kacket koji je pronadjen pored nje.Kako?

To što piše u novinama je nebitno, ali dobro je dok se piše o ovome da slučaj ne bi ostao u fioci. Ko je gledao emisiju u kojoj je Zoran pričao o detaljima sa nasipa, rekao je da je Jelena dala Jani svoj kačket, uzela njenu cuclu i rekla "Odoh ja". Dakle, da je kačket ostao kod Jane znalo se u javnosti otkad je on to ispričao, a da li je nađen kod kanala sa Jelenom, to samo policija može da potvrdi.

To što piše u novinama je nebitno, ali dobro je dok se piše o ovome da slučaj ne bi ostao u fioci. Ko je gledao emisiju u kojoj je Zoran pričao o detaljima sa nasipa, rekao je da je Jelena dala Jani svoj kačket, uzela njenu cuclu i rekla "Odoh ja". Dakle, da je kačket ostao kod Jane znalo se u javnosti otkad je on to ispričao, a da li je nađen kod kanala sa Jelenom, to samo policija može da potvrdi.

Da li je to isti kacket?Mozda joj ubica namerno ostavio isti kacket da bi zavarao trag i istragu preusmerio na porodicu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back