Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni je nestao post o Beču i Bramsovoj Mađarskj igri?!.. a možda i još neki, al i ne pamtim više šta sam pisao i mrzi me da proveravam.
Grom bi bilo šteta da prestane da piše... razumem odluku, verovatno mu je izbrisano samo par procenata postova od hiljade upisa na ovoj temi.

A ja prestajem da pišem, jer me estradni medijski cirkus ne zanima puno, na temi sam bio u letnjoj pauzi sportskih medijskih dešavanja, koje se evo nastavljaju.
Ako nešto baš ekstra epohalno značajno mi padne na pamet u vezi ovog slučaja, možda ću nešto i napisati.

Ionako su velike šanse da će internet i svi slobodni sajtovi prestati da postoje u ovakvom stanju, i tone napisanih tekstova nestati... ostaće samo fb, yt,google i slični sajtovi. Posesivni vlastodršci vratiće jednoumlje.

I meni je nestao post o Beču i Bramsovoj Mađarskj igri?!.. a možda i još neki, al i ne pamtim više šta sam pisao i mrzi me da proveravam.
Grom bi bilo šteta da prestane da piše... razumem odluku, verovatno mu je izbrisano samo par procenata postova od hiljade upisa na ovoj temi.

A ja prestajem da pišem, jer me estradni medijski cirkus ne zanima puno, na temi sam bio u letnjoj pauzi sportskih medijskih dešavanja, koje se evo nastavljaju.
Ako nešto baš ekstra epohalno značajno mi padne na pamet u vezi ovog slučaja, možda ću nešto i napisati.

Ionako su velike šanse da će internet i svi slobodni sajtovi prestati da postoje u ovakvom stanju, i tone napisanih tekstova nestati... ostaće samo fb, yt,google i slični sajtovi. Posesivni vlastodršci vratiće jednoumlje.

Ej Dreameru :)
Bice me po susednim temama, a ovde cu se na ovu vratiti kad policija skupi hrabrosti i uhapsi organizatore i izvodjace ovog zlocina!
Sto se mog misljena tice ja mislim da sam ih nanjusio sve te mracnjake u svim strukturama od estrade preko mafije do policije, politike i sluzbi...da sad ne ponavljam sve sto sam vec ovde rekao...a sto kazes ne znam vise ni sta je sve brisano...
No, ko je citao zna o cemu smo pisali :)

A i vidimo da se i po pitanju nekih drugih zlocina (Ćuruvija i sl.) polako odmotava klupko...i sve ono sto sam i ovde pricao polako dolazi na svoje...premda idalje sumnjam da ce postojati odlucnosti i hrabrosti da se sav taj mrak rasvetli, ali nadam se da ce bar neko u ovoj drzavi skupiti toliko hrabrosti da tu mafiju raskrinka...jer verujem da ima jos hrabrih ljudi bez obzira koliko velika pretnja bila mozda spram nekih i koliko veliko zlo bilo protiv kojeg se valja boriti.
Neki danasnji i sutrasnji tekstovi nagovestavaju nesto od toga...pa cak neki uvijeno spominju kao novog osumnjicenog nekog "sponzora"...a znamo ko je sponzorisao pola estrade...i muvao drugu polovinu...
Ali da ne zamaramo dezurne cenzore...vidimo se na nekim drugim temama Dreameru :)
A ako imas neku temu u vezi sinhroniziteta javi ;)

...

.

Poslednja izmena:
Nađite se kod njega ili tebe
ili na nekom trećem mestu
pa se sinhrono trpajte,
a ovde napišite šta mislite i sikter.

Toliko si zamračio ovu temu optužujući sve i svakog
da smo potpuno izgubili kompas
ko bi stvarno mogao biti ubica.

Nije te moderacija slučajno obrisala - ja sam te prijavio da mračiš li mračiš
i usput reklamiraš li reklamiraš novine u kojima radiš.

Tvom ludilu se mora stati na put !

...
Ionako su velike šanse da će internet i svi slobodni sajtovi prestati da postoje u ovakvom stanju,
i tone napisanih tekstova nestati...
ostaće samo fb, yt,google i slični sajtovi.
Posesivni vlastodršci vratiće jednoumlje.

Opstaće, opstaće forumi,
ne brini ti,
samo mi pametni moramo izvaditi malko prste iz dupeta
i potruditi se da forume civilizujemo,
a znaš li šta to znači ?

Reći ću ti :
Civilizacija dolazi od reči civitis što znači grad.
A šta je grad ?
Grad je mesto gde na malom prostoru živi puno ljudi !

Znači baki nisi sam !
Nisi na planini, pa da kakiš na sred puta
i da to nikome ne smeta.

Ovde se moramo tako ponašati
da to odgovara većini.

A davljenje ?
Uzmi mamu svoju davi sa hiljadu puta ponovljenim tvojim istinama i ludilima !!!

A nama ćeš morati da se obratćaš tako da ne smaraš i da si informativan.
Inače ?
Inače propade forumašenje !

Znači nije to zbog mene i mog kaprica
već zbog opstanka.

Neću više ovu temu opterećivati o ovome.
Molim da mi ako hoćete odgovorite na PP
ili na psihologiji ima tema o odumiranju foruma.

Evo prica pocinje da dobija smisao.

Jelenu je ubio mafijaš sa estrade?!
http://www.ekskluziva.ba/SOKANTNO-S...Jelenu-je-ubio-mafijas-sa-estrade-/94093.html

"ЈЕЛЕНУ ЈЕ УБИО МАФИЈАШ СА ЕСТРАДЕ": Нова језива теорија о убиству певачице Гранда, Зоран зна ко је убица!
http://www.pravda.rs/2016/07/15/jel...bistvu-pevacice-granda-zoran-zna-ko-je-ubica/

To nek bude i moj zakljucni post na ovoj temi, jer ja vise nemam sta novo istrazivati jer sam i ja dosao do slicnog zakljucka
A znamo tj pominjao sam vec ovde koji je mislim to mafijas povezan sa estradom i sl...i ko ima tako jaku zaledjinu u mnogim strukturama pa cak i policiji i sve...
Opširnije na Mrkonjić/Karleuša temi :)

+

Samo jos da dodam...neki su se sprdali sa isceliteljstvom koje moze i ne mora biti validno, te govorili da je to sektašstvo a u vezi svekrve...
No...gle cuda...toga ima i u samom Pravoslavlju, evo bas danas i jedan sinhronizitet i sa mojim nickom :D

Pravoslavni vernici danas slave sveca koji je PRIZVAO GROMOVE!
http://www.telegraf.rs/vesti/2249666-pravoslavni-vernici-danas-slave-sveca-koji-je-prizvao-gromove

Pa kaze:
U bolnici, koju je podigao, iceljivao je bolesnike dodirom

Dakle nema tu nikakve mistifikacije, vec je bioenergija moguca, ali istina moguce su i prevare bavljenja istom, no nije nepoznanica u svakom slucaju, a i nije nuzno izvan verujuceg...

...

Poslednja izmena:
Ponekad pomislim da Zoki na neki nacin pusta te buvice o mafiji koja je ubila Jeleni i ostale gluposti, ali ipak znam da su to samo novinari koji moraju da napisu clanak kako znaju i umeju, a inspiraciju nalaze u pretpostavkama ljudi jz naroda i njihovoj masti...

jos je za vreme aprila kruzila verzija price sa mafijom, da bi se sada opet pojavila ta ista verzija(skoro copy/paste).
zoran na to ne moze uticati.
objektivno, javnost nema pojma kamo je istraga krenula niti gde je zapelo, ali... izgleda verovatno da niko, pa cak niti zoran i jelena nisu imali pojma da ce tog 2.aprila zavrsiti na nasipu. na stadionu bsk borca su primeceni. otisli su do nasipa, i tu je cerka jana dala alibi zoranu... bilo kakva zamka, unapred planirana ima vrlo malo smisla u tom kontekstu.

jos je za vreme aprila kruzila verzija price sa mafijom, da bi se sada opet pojavila ta ista verzija(skoro copy/paste).
zoran na to ne moze uticati.
objektivno, javnost nema pojma kamo je istraga krenula niti gde je zapelo, ali... izgleda verovatno da niko, pa cak niti zoran i jelena nisu imali pojma da ce tog 2.aprila zavrsiti na nasipu. na stadionu bsk borca su primeceni. otisli su do nasipa, i tu je cerka jana dala alibi zoranu... bilo kakva zamka, unapred planirana ima vrlo malo smisla u tom kontekstu.

Pitanje je da li je Zoranova prica uopste tacna. Malo dete od 5 godina je glupo uopste uzimati u obzir. Ostavite dete njenim lutkicama, ovde se radi o teskom ubistvu. Kao sto si sam rekao ne zna se dokle je policija stigla i gde je zapelo. Mozda je zapleo na samom pocetku price. Nista ne treba uzimati zdravo za gotovo, ali sve mi se cini da je ubistvo ove pevacice mnogo jednostavnije nego sto se misli, ali nema dokaza.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back