Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mnogi vidim veruju da je neko oteo ubio i doneo u pola pretrage terena. Ajde da uzmemo da se to mozda nekad negde desilo( to daneko nekoga otme ubije i telo vrati na mesto otmice), ali mozda negde gde se ne zna gde je bila otmica i negde gde policija nije pretrazivala teren. Taj neko je valjda znao da policija pretrazuje teren, ako neko zna da se tako nesto desilo negde na kugli zemaljskoj neka nam kaze da znamo da je i to moguce. Ej da neko sakriva tragove, a onda dodje da bi ih mozda ostavio, svasta.
Nisu nasli telo te veceri jer tu ima hektara i hektara terena, a i noc je, to su milioni kvadratnih metara, povotovo sto su verovatno vise trazili na onoj drugoj strani jer im je bilo logicnije, a i ta pretraga nije trajala vecno i dan ne traje 100 sati.

Na 1;26;00 se veoma jasno vidi da Zoran laze. Lepo ga pita covek, a on pocinje sa napamet naucenim odgovorom da je on "ovako stajao sa detetom dok je ona odlazila", video je kao perifernim vidom 10-15 metara, zna da je 10-15 metara, jer je to i nebitno, a ne moze da kaze koliko vremenski dugo trci(iako je to od presudne vaznosti), nego izmislja neke odgovore o nacinu na koji trci koji(sam nacin) i ne moze da smeta kod svesti o vremenu koliko obicno traje trcanje. Veoma jasno se vidi da covek laze tj. krije detalje da ne bi bio otkrven. To sto se u policiji vreme ubistva, vremena kada su ga ljudi videli i vreme majcinog poziva ne uklapaju u njegovu korist on je nasao za shodno da se pravi da nema pojam o vremenu niti onome koliko traje njeno trcanje, niti o tome koliko traje njihovo cekanje da krenu za njom, niti o tome kada su dosli na sasip. Sve gde moze da padne za njega je "pa ne znam", a bas sve to bi pomoglo u istrazi. Al' normalno, sto bi covek sebe ubacio u klopku.

Ja ne verujem. Ipak je majka pozvala u 16:30. Takodje vidjeni su u automobilu kod terena bsk. Jedino da su otisli na bsk pa do nasipa, svadja pa kuci, svadja i kuci,ali i ubistvo pa onda tata smislio plan da se vrate na nasip i da se sve odglume. Opet ni u takvu teoriju ne verujem bas, nije to holivud. Ipak se drzim svoje teorije koju ste culi vec mnogo puta. Da ne ponavljam.

Ne bi me iznenadilo da Ćazim radi i za CIA ISIS dzihadiste...poste se krece i po Beču gde je i baza CIA vehabija...a kod njih kamenovanje zena nije nepoznanica...
....

U vezi ovog posta da stavim jednu vest iz 2014:

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Džihadisti ISIL do smrti kamenovali ženu, predvodio ih njen otac!

Bilo bi interesantno saznati ne samo ko je angazovao za tu svadbu i cija je svadba uopšte bila, vec i ko su bili gosti...dal mozda nije medju gostima bio i Ćazim i sl

.

Poslednja izmena:
Inace...
Danas je tacno 3 meseca od otmice/nestanka/ubistva Jelene...koja je oteta/nestala/ubijena u subotu 2. Aprila.

A za Dreamera jos par sinhroniziteta, a u vezi imena Zorica, Zoran, kojih vec primetismo u ovom slucaju Jelene (muz Zoran,mjaka i svekrva Zorica)

Naime danas dve, tri vesti s tim imenima i u vezi sa estradom:

CELA ESTRADA U STRAHU: Zorica Marković otkriva koji pevači se drogiraju a ko se prostituiše!
http://www.kurir.rs/stars/cela-estr...-drogiraju-a-ko-se-prostituise-clanak-2334459

NAPUNILA 61 GODINU: Zorica Brunclik slavila do zore!
http://www.kurir.rs/stars/napunila-61-godinu-zorica-brunclik-slavila-do-zore-clanak-2334809

A i u vezi ove masovnog ubistva u Žitištu, ono se desilo u trenutku dok je nastupao:

ZVEZDA GRANDA PREŽIVELA MASAKR U ŽITIŠTU Bože ima li te! Dok sam pevao, rafalna paljba po gostima
http://www.kurir.rs/stars/zvezda-gr...evao-rafalna-paljba-po-gostima-clanak-2334995

Takmičar u aktuelnoj sezoni "Zvezda Granda" Zoran Bušin noćas se našao u jezivoj situaciji na svom nastupu u Žitištu, nadomak Zrenjanina.

Inace, ako na Google Earth povezemo mesto ovog zlocina u Žitištu i mesto zlocina u vezi Jelene u Borči, na toj liniji se nalazi baza i "Lisiciji jarak" koju sam pominjao ranije vec.

A u vezi Dunje Ilić...
Ona je negde skoro receno kao slavila plasman Albanije na Evropsko prvenstvo i tada na svoj FB nalog ili gde vec okacila fotku na kojoj je prikazano slavlje u ĐAKOVICI.
A ĐAKOVICA je pak indikativna i kao mesto rodjenja Ćazima Osmanija

....

Poslednja izmena:
Kako bi saznali zbog čega se ova gastarbajterka motala oko kuće Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice sa kojim je razmenjivala lascivne poruke, a sve u cilju, kako je rekla, „njegovog raskrinkavanja“, novinari „Alo!“ su pozvali Matićevu, a ona nam je potvrdila da je u ovom naselju iznajmila kuću.

- Tačno je da sam našla sam stan u Borči, i to baš kuću blizu Marjanovića, kako bih bila konkurencija njegovog majci Zorici. Ja sam rešila da joj, dok ona čeka da joj Sveta Petka dozvoli da radi, preuzmem mušterije - sa blagom dozom ironije rekla nam je Rada.

Da ne odustaje tako lako od Zorana Marjanovića (33) pokazuje i Radin stajling, jer se tip-top sredila za novi komšiluk. Rada je juče bila isto obučena kao i na prvoj slici koju je poslala Zoranu Marjanoviću. Na sebi je imala crnu mini-suknju, štikle, belu bluzu sa kratkim rukavima, gde joj se vidi tetovaža nepoznatog muškarca sa šeširom na desnoj ruci.

- Zoran je obožavao da gleda moje tetovaže i davao mi je savete da malo smršam, pa sam ga poslušala. Poslala sam mu i sliku delfina na grudima, a rekao mi je da to njega sve strašno uzbuđuje - rekla nam je nova komšinica Marjanovića.

Kako bi saznali zbog čega se ova gastarbajterka motala oko kuće Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice sa kojim je razmenjivala lascivne poruke, a sve u cilju, kako je rekla, „njegovog raskrinkavanja“, novinari „Alo!“ su pozvali Matićevu, a ona nam je potvrdila da je u ovom naselju iznajmila kuću.

- Tačno je da sam našla sam stan u Borči, i to baš kuću blizu Marjanovića, kako bih bila konkurencija njegovog majci Zorici. Ja sam rešila da joj, dok ona čeka da joj Sveta Petka dozvoli da radi, preuzmem mušterije - sa blagom dozom ironije rekla nam je Rada.

Da ne odustaje tako lako od Zorana Marjanovića (33) pokazuje i Radin stajling, jer se tip-top sredila za novi komšiluk. Rada je juče bila isto obučena kao i na prvoj slici koju je poslala Zoranu Marjanoviću. Na sebi je imala crnu mini-suknju, štikle, belu bluzu sa kratkim rukavima, gde joj se vidi tetovaža nepoznatog muškarca sa šeširom na desnoj ruci.

- Zoran je obožavao da gleda moje tetovaže i davao mi je savete da malo smršam, pa sam ga poslušala. Poslala sam mu i sliku delfina na grudima, a rekao mi je da to njega sve strašno uzbuđuje - rekla nam je nova komšinica Marjanovića.

Nisam otvarala Alo , je l' ovo sprdačina ili je nepismena ljomberka, bezvrata gastarbajterka stvarno zapucala u Borču?

Ovo čudo je stvarno bolesno, više joj ne daju ni usrrane kible da prazni po Beču, sva ološ od kojekuda se taloži ovde :roll:

Čim se ovo desilo bila sam milion posto ubeđena da je taj ciga Zoran ubio ženu , kasnije sam i ja menjala mišljenje ali prvi utisak me nikada nije prevario i vraćam se njemu.

Pokarambasili se , njemu pao mrak na oči , smrskao joj glavu i ostalo je režija sklepana u njihovim glavama kako sve ovo izvesti i prišiti nekom drugom.

Imaju jaku zaštitu u vladajućim strukturama ili zbog teftera matore vračare gde su svi oni uredno utefterisani te ukoliko cela ta porodica padne izaći će toliko prljavštine na videlo da će mnogima životi da se smuče ili je to ukombinovano s korumpiranim pandurima koji su celu istragu od početka iskompromitovali, ustvari to je isto kako god da okreneš, jaka imena su tu umešana zbog ovog ili onog razloga jer sama ta romska porodica niti je značajna niti bitna, a opet drži pažnju javnosti mesecima.

Za to postoji jak razlog i nije samo menjanje teza u pitanju.

- - - - - - - - - -

Jes' Ćazim će sve da se angažuje oko jedne anonimne romkinje iz Borče, a ovamo kupuje estradnjakuše na vrhuncu pažnje za male pare i same hrle da se pokažu s njim . Ta teorija mi ne pije vodu iako taj mali šiptarski kepec, nakaza i diler ima onoliko putera na glavi , ne verujem da s ovim slučajem ima ikakve veze.

Likuša je ocigledno friknuta da ne kazem bolesna i ocigledno dal svesno ili pod ucenom radi za krimi klan Ćazima Osmanija..koji ju je verovatno i angazovao iz njemu blisog krimi podzemlja Beča...
Zamisli ti te bolesti...da se ona naseli u Borču da bi kao ona vrsila psihicki pritisak na Marjanovice...
Halo..KO JE ONA I ZA KOGA RADI ?!
Jadnica je roblje kriminala ocigledno...i njoj treba hitna pomoc neke ustanove...

...

Poslednja izmena:
I SAMO JOS DA DODAM !!!
I TIME POTVRDIM MOJU TEORIJU O MAFIJASKOJ POZADINI OVOG MONSTRUOZNOG UBISTVA!
TETOVAZA KOJU RADA NA SLICI REKLAMIRA, NIJE TETOVAZA "NEKOG COVEKA SA ŠEŠIROM", VEC JE TO SIMBOLICKA TETOVAZA AL KAPONEA = ŠEFA MAFIJE !!!

Istina vrlo losa tetovaza verovatno negde na brzinu i jeftino sklepana, ali simbolika je jasna...

39_1000x0.jpg

Ako zadjete po FB profilima Ćazima Osmanija videcete kako ga klanovski idolokopolonici komentarisu kao "Bosa", "Al Capa" i sl...dakle kao šefa mafije, u sta je i on sam utripovan, s tim sto se tripuje da je nekakvo polubozanstvo, kojemu zene, a pogotovo srpske pevacice pred noge padaju...
Dakle rec je o psihopati !!!

Evo pogledatje Radinu tetovazu..., dakle njoj verovatno i tu kucu il stan u Borči plaća klan Ćazima Osmanija...kako bi dodatno vrsili pritisak tj visili im nad glavama kao pretnja po zivot!
Policije treba da privede Radu !

....

Poslednja izmena:
Radu MATIĆ takodje pitati, sta joj u rodu dodje Ćazimova sada jedna od skorasnjih bivših isto iz BEČA - Nataša MATIĆ?

Nova veza: Ćazim našao devojku na romskoj svadbi!
http://www.kurir.rs/nova-veza-cazim-nasao-devojku-na-romskoj-svadbi-clanak-1322339

Pošto ga je ostavila devojka Manda Popović, Feliks je obilazio razna veselja, a na jednom od njih upoznao je petnaest godina mlađu folkerku

Opet Nataša!
Ćazim Osmani ima novu devojku. Naime, smuvao je folk pevačicu koja već godinama radi u dijaspori Natašu Matić. Njoj su specijalnost romske svadbe, na kojima uglavnom zarađuje novac, a jedna je bila presudna da osvoji Feliksa. Naime, albanski biznismen, otkako ga je ostavila dugogodišnja devojka Manda Popović, obilazio je razna veselja po inostranstvu, a često je završavao na romskim svadbama, gde je i upoznao 15 godina mlađu Natašu, saznaje Kurir od izvora bliskom Osmaniju.

- Nataša nije poznata domaćoj javnosti, ali je veoma tražena na romskim svadbama u Beču
i drugim gradovima u dijaspori - kaže naš sagovornik i dodaje:
- Nataša i Ćazim su česti gosti popularnih noćnih klubova u kojima nastupaju pevači iz Srbije, a neretko se tokom provoda i Nataša lati mikrofona i zapeva Ćazimu na uvce.

Pevačica, koja se nedavno razvela od muzičara koji je zaslužan za njen proboj na muzičkoj sceni u dijaspori, izgubila je glavu za Ćazimom. Ona mu, tvrdi naš izvor, dnevno šalje nekoliko desetina ljubavnih poruka, a kad zajedno izađu, ne skida pogled s njega.

Ipak, ako je suditi po dosadašnjim Osmanijevim romansama s pevačicama, a imao ih je s Natašom Bekvalac i Anom Nikolić, ni priča s Natašom neće potrajati, budući da se on uvek vraća svojoj velikoj ljubavi Mandi.

Međutim, sad je pitanje da li ona želi da obnovi vezu s njim.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Ćazimom i od njega saznamo kako napreduje veza sa Natašom, ali je on do zaključenja ovog broja ostao nedostupan.

(D. K.)

cazim-osmani-1397431383-479343.jpg

Dakle on se kao sto vidimo kretao i krece po tom miljeu estradnom, nastupi, svadbe, i sl, a plus je jos i psihopatoloski opsednut pevacicama i estradom...sa posebnim osvrtom na srpske...

Vazno je ispitati i na cijoj svadbi je nastupala Jelena u Novom Pazaru i koje sve tamo tada bio prisutan !!!
To je bilo mesec-dva pre ubistva...i to je pominjala u onom intervju kojeg stavih jutros.

...

Poslednja izmena:
Jelenu je definitivno ubila Ćazimova albanska mafija, a dal samo zarad Ćazimove psihopatologije i opsednutoscu srpskom estradom i pevacicama...ili prosto poslovno kao naruceno ubistvo za nekoga mocnijeg...to je jedino pitanje i dilema !!!

Uostalom vidimo da je ista mafija pretukla i ovu Dunju Ilić u Prištini... i to ne slucajno tacno uoci 3 meseca od ubistva Jelene...
A secate se Radine price o 3. Aprilu 33, godine, 33 udarca...i evo tacno na 3 meseca od ubistva opet se ona javlja...

Dakle da, jeste sekta u pitanju, zato Rada to dobro i zna..jer je deo iste..., ali mafijaška sekta Ćazima Osmanija !
Kao sto su i kineske jakuze sekta, tako i ovi albanski narko bosovi su svojevrsna sekta, jer cim si u kriminalu ti si na mracnoj strani sklonoj raznim mracnim ritualima i ubistvima...

Takodje...
I onaj u BELOM DRESU SA BROJEM 11 na groblju...je takodje bio vidno izmanipulisani i na groblje poslati Rom...
On je bio poruka u stilu - "Tu smo pratimo vas..."
Kao sto sad šalju Radu u Borču...
I to pazi..Rada se ruga majci Zoranovoj recima - "Ja cu joj oduzeti musterije dok se njoj ne javi Sveta Petka"...
Dakle Rada je SEKTAŠICA i mafijaski pupet !!!
Da, sektašica, zato i zna da je Jelena ubijena ritualno u noci 3. Aprila na navodni dan raspeca Isusa...

Boža Spasić je odlicno rekao!
Manite se Marjanovica (njima cak poliicja treba da da policijsku zastitu!), vec ispitujte Jelenina kretanja i angazmane i ko je sve bio prisutan na istima !!!
I da...
Ćazim definitivno ima krticu u policiji, i ne samo krticu vec i one koji koveruju njegov zlocin !!!
Nadam se, prosto se iskreno nadam...da to pokrice ne ide do samoga vrha policije, jer bi to znacilo i do samog vrha vlasti u Srbiji...
A videli smo vec da je Ćazim dobar sa Mrkonjicem u Srbiji te sa Mesicem u Hrvatskoj i sl.

...

Poslednja izmena:
Vidimo da takodje i Jelenina majka i to pod zvanicnom pricom o onemocalosti i sl ne ide u Novi Pazar čak niti na sahranu svoje majke, niti juce na 40 dnevni pomen majci
Dakle sigurno ima neki strah i ona zena...citali smo i da se totalno povukla u kucu...
A ona sigurno nema strah od Zorana s kojim se vidja svaki dan u vezi Jane i spomenika i sl!!!
Gotovo da sam siguran da joj neko savetuje da ne ide dole...jer joj mafija moze biti pretnja ili iscenirati saobracajku i sl, a da je uklone kao nepozeljnog svedoka...
Mozda ne bi bilo lose da majka se privremeno preseli kod Marjanovica...jer su skupa jaci...i samim tim cinom bi minirali sve placene tekstove po tabloidima koje placa Ćazim od krvavog narko novca!

A policija treba dati policijsku zastitu i Krsmanovicima i Marjanovicima !!!
Jer vidimo da su na meti mafije Ćazima Osmanija !!!
Doduse moguce da vec neku indirektnu zastitu i imaju ali mi to ne znamo...mozda policija ciljano i pusta ove dimne zavese po medijima...iskreno se nadam da su na pravom tragu!

...

Poslednja izmena:
Inace proteklih dana smo imali dobre izjave nekoliko kriminologa i policajaca, sto aktivnih sto penzionisanih.

Pa tako su dobre procene i izjave davali i standardno dobri kriminolog Dobrivoje Radovanovic, cije izjave od pocetka prate i moje sumnje i razmisljanja
Potom nekidan i Marko Nicović
A sad evo i Boža Spasić

I sva trojica su na ovaj ili onaj nacin rekla da:

1) Policija treba da se mane smaranja Marjanovica, sem ako to ne rade u svrhu "dimne zavese"

2) Iza ubistva stoji neko mocan...na ovaj ili onaj nacin...a narko bos sa obavestajnom zaledjinom i politickim vezama i krticama u policiji je svakako neko mocan...nazalost...

3) I sva trojica su rekla da policija treba da prati Jelenina kretanja i angazmane i svet u kom se poslovno kretala mimo kuce, dakle nastupi, svadbe, Televizije, rijalitiji i sl...i ko je sve prisustvovao i angazovao je tim prilikama. Tu mogu pomoci i Zoran ali i Jelenin PR menadzer...ali oni verovatno posle svega nemaju poverenja u sistem...i pre ce cutati...

....

A za Dreamera jos par vrlo sinhronizitetnih stvari:

SKANDAL U NOVOM PAZARU Menjaju naziv škole Sveti Sava u Halifa bin Zajed el Nahjan!
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/skandal-u-novom-pazaru-arapin-preci-od-svetog-save-clanak-2333087

SMRTNA PRESUDA IS: Ubijte Zukorlića, rešite se otpadnika!
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/s...-zukorlica-resite-se-otpadnika-clanak-2334729

Ovaj zlocin ubistva Jelene...
To je neverovatno koliko je to duboka mracna prica...i koliko se demona iza toga krije...
Nije dzabe Premijer rekao da je u pitanju VELIKI SLUCAJ...jer se preko ovog slucaja prelama dosta stvari i iz sveta kriminala i obavestjanih sluzbi i sekti i politike pa cak vidimo i geopolitike...

...

Loše ograđeno mesto događaja,izgazili potencijalne dokaze

Pitanje je dal je uopste i ogradjeno ono sto treba da bude ogradjeno...
A posebno je pitanje dal je neko u policiji ciljano skretao na pogresnu stranu istragu...

Ja bi recimo pre pretrazivao i pratio i trazio tragove u onom delu nasipa ka "kineskom kampu"
OK pretrazio bi i ovo gde je nadjeno telo naravno, ali bi i ovu stranu zatvorio i pratio tragove.
Medjutim...iz nekog neobjasnjivog ili bar nama nepoznatog razloga...policija je vrlo vrlo traljavao to radila od starta...

...

Pitanje je dal je uopste i ogradjeno ono sto treba da bude ogradjeno...
A posebno je pitanje dal je neko u policiji ciljano skretao na pogresnu stranu istragu...

Ja bi recimo pre pretrazivao i pratio i trazio tragove u onom delu nasipa ka "kineskom kampu"
OK pretrazio bi i ovo gde je nadjeno telo naravno, ali bi i ovu stranu zatvorio i pratio tragove.
Medjutim...iz nekog neobjasnjivog ili bar nama nepoznatog razloga...policija je vrlo vrlo traljavao to radila od starta...

...

И ја бих исто тако

Radu MATIĆ takodje pitati, sta joj u rodu dodje Ćazimova sada jedna od skorasnjih bivših isto iz BEČA - Nataša MATIĆ?

Nova veza: Ćazim našao devojku na romskoj svadbi!
http://www.kurir.rs/nova-veza-cazim-nasao-devojku-na-romskoj-svadbi-clanak-1322339

cazim-osmani-1397431383-479343.jpg

Dakle on se kao sto vidimo kretao i krece po tom miljeu estradnom, nastupi, svadbe, i sl, a plus je jos i psihopatoloski opsednut pevacicama i estradom...sa posebnim osvrtom na srpske...

Vazno je ispitati i na cijoj svadbi je nastupala Jelena u Novom Pazaru i koje sve tamo tada bio prisutan !!!
To je bilo mesec-dva pre ubistva...i to je pominjala u onom intervju kojeg stavih jutros.

...

Kad ovako raščlaniš u sitna crevca i to sve ima smisla naročito što se zna ko su i šta te pevaljke .

Na stranu običaji o mrtvima sve najlepše budući da je u pitanju ovakav i ovoliko razvučen slučaj ovog surovog ubistva ali da je bilo volje i znanja , panduracija bi od početka istražila i njen celokupan život , s kim se i gde sretala, šta je ustvari i ona radila , s kim se švalerisala i pod čijim patronatom, itd.

Negde sam čula i da one ludaje u parovima Peconi i nakazni kepec Marić drže kao prostitutke koje troše njihovi klijenti kao i oni sami iza kamera , ona se i tamo pojavljivala, kako , preko koga i od kada ?

Ko su Marjanovići i šta se ustvari zna o njihovom životu pre nego im neko ( priča se matori Vuk i danica Drašković) nisu poklonili tu kuću ?

U koje škole su išli ako jesu i gde ?

Odakle su došli u Borču ?

Možda su i oni tamo iz raške odakle je i Jelena ?

Ima ovoga da se nabraja do prekosutra , tri meseca nas maltretiraju s njima i o njima , a najbitnije stavke niko nije istražio ili ne sme da pisne o tome, ?

Interesatno.

Možda
Sve je moguće.
Izvini ali pises napamet ako nisi znala
Jehovni Svedoci su pravi hriscani i zive moralno
niti se bave ikakvim vracanjima i gatanjima.
Ocigledno ne znas istinu a pises nesto si ili nacula rekla kazala ili pomesala

takodje Marjanovici se svi ne bave vracanjima osim Zoranove majke
a deklarisu se kao pravoslavci.

Podsecas me na onu jadnu Radu sto je podmetnuta na tv da prica o sektama
iako jadna nema pojma sta su sekte.
Zoran je njoj pricao o veri iz Biblije i ispao sektas.

Dakle Biblija je temelj vere, hriscanske.

naucite ono osnovno.

a dal je neko u sekti ne mozemo znati ako on to krije.

sekte su tajna drustva i ne deluju javno

Poslednja izmena:
Ćazim i albanska islamska mafijaška sekta zaista deluju kao glavni osumnjičeni.
Što se tiče Al Caponea. njegov lik je bio i simbol navijačke grupice partizana Alcatraz, (dok ga skoro nisu promenili u Gavrlia Principa,ubicu)
poznati u navijačkom svetu kao i Aljkatraz i Značkatraz zbog svojih Albanskh narkodilerskih veza i veza za policijom, a njihov jedan vođa je povezan sa SPS, Dačićem, uslikan na njihovom postizbornom slavlju sa bakljama.

Pesma Riblje Čorbe - Al Capone, govori o J.B.Titu (koji opet iskače sinhronicitetno)
, američke javne flmske i muzičke scene, koje izvesna američka apostolka Laura Lee razotkriva.
(I ime Laura, Laura Palmer, iz Twin Peaks serije, koja po misterioznosti podseća na ovaj slučaj.)
Što može da ukaže da je Jelena Krsmanović bila deo neke transvestitske iluminatske showbiz zavere, ili je poput ove gospođe Lee pokušala da razotkrije transvestitski lobi estradne scene, pa je platila cenu životom.
Svakako da ova teorija zvuči i pomalo neozbiljno i esktremno. :)
Albanska mafija ipak deluje ozbiljnije upletena od kineske i lgbt lobija. Međutim, sve je to povezano na nekom nivou.
Izgleda da si na dobrom putu Grome...
Skoro sam zapazio neku vest da je grom ubio neku staricu na Kosovu. I to može biti indikativno?! ili pokušavaju da te zastraše sa lažnim vestima.

Tranvestitstvo ti se javno promovise ni manje ni vise nego li na TV Prvoj na kojoj je i GRAND...a kroz kao formu zabave u vidu emisije TLZP = "Tvoje Lice Zvuci Poznato"...
I tamo neretko muskarci su presvuceni i kostiminirani u zene, a zene u muskarce...i to cesto bas ciljano tako.
Dakle ono, iluminatsko miksanje muskog i zenskog principa tj preko nacionalnih frekfencija javna promocija Bafometa...

....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back