A ima li nekakve veze
danasnja smrt Mande sa ovim slucajem ?
Vodio je neku emisiju na Happy Tv, sa Sorajom,
ne gledam to, ali cujem od majke koja gleda i rece mi da ga je sinoc gledala, potresena je tom vescu...
Inace mislim da grom preteruje sa pricom i death metalu i sektama. Ima tu necega ali, demonizacija citavog muzickog i religioznog zanra nicemu ne vodi.
Slusao sam metal u mladosti, nisam svirao, i jos slusam ono sto mi se svidja, od glam do black metala, svakako slusam i svaku drugu muziku koja mi prija.
Medjutim mislim treba prihvatiti i mracnu stranu kao realnu, jin jang balans, u kontekstu ateizma, a ne samo furati nekakav jezuitski trip svetle strane.
Takodje mi se ne svidja sto pojedini mozda nesvesno pokusavaju spinuju slucaj na krivicu odredjenih politickih stranaka, pa osecam potrebu da i ja krvim ove druge neke stranke, sa svojim sinhronicitetima.
Proucavao sam i dugo godina puno "sekti" i njihovih verovanja, jer sam bio u tripu da mi rade o glavi, a potom i trazeci neku koja odgovara mojoj filozofiji zivota da se pridruzim.
Nisam nasao ni jednu do sad, ni na ovom forumu.
Ipak milsim da treba realno sagledavati situaciju i dokaze dal li je taj Milos ubica, pomocnik Zoranu ili nije, a ne paliti mase pricom o zlim metalcima koji ubijaju jadne folkere.
Ipak kroz ove muzicke sinhronicitete cesto vidim osobe sa dugom kosom,i u crnom. Sad i taj Zoran je ima pomalo duzu kosu? A ne samo ovaj bend.
Mada opet, mozda je sve to iscenirano kroz te sinhronicitete, od tih operativaca sluzbe i iluminata.