Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaš sta...ja onako pomišljam na jednu verziju...da Zorana štiti policija, tj.neki ljudi..jer je isao na takmičenja sa zandanerijom( kapiram da je to isto), zvao prijatelje iz policije....itd...opet sa te strane postoji mogućnost. Opet..je to moje navadjanje. Ono sto znam jer mi je stric policajac ne u Borci ☺ već u drugoj opštini, oni imaju metode kako ispituju, kako postupaju. A i zašto bi neko reskirao posao zbog nekoga...sem ako neko o nekome nešto zna. Te tako ima teorija svakkavih. Samo policija zna tacno sta kako. Ja čekam da se policija obrati...jedino o to verujem....

Moguće i to što kažeš

Sto se tice sekti pričala sam sa devojkom koja studira nešto vezano za ljude pa i to je učila, čitav ispit...sekta je kao verska organizacija, uglavnom ljudima uzimaju pare, itd...ima i tih koji su bolesniji..ubistva itd. Tipa ako hoćeš da izadjes iz sekte biraš da li ćeš ubiti sebe ili nekog od tvojih...pa opet pominjem. 1992. u vojsci se dešavala samoubistva. Ima i emisija o tome. Na različitim mestima u Srbiji. Uglavnom su se ubijali da ne bi svoje povredili...

Uglavnom su te tobože žrtve sekti 90tih pa na ovamo, bile žrtve obaveštajne službe, ili političkih previranja. Ima takvih slučajeva koje si opisala, ali su Srbiji izuzetno retki, možes ih prebrojati na prste. Ako je sekta ponegde i bila u igri, u većini slučajeva je bilo nešto masivnije u pozadini.

Sad se navodno spekulise da je bacena niz stepenice...koje gde, kad oni imaju gotovo prizmenu kucu tek jedan spratic...znaci maksimum jedan red 10-tak stepenica...

...

Ma to sa stepenicama je klasična budalaština. Majka je nju zvala na nasipu, dete potvrdilo da je Jelena otišla da trči i da je od tad nije videla. Na kraju krajeva, da se vratila sa nasipa, pa onda bila ubijena, videli bi valjda kako se njen mobilni signal kretao. Pa i ako je gurnuta, mogli su i reći da je bio udes, da se saplela. Baš bi je vozali okolo i tukli kamenom u glavu, to ni idiot ne bi uradio, napravio od ubistva u afektu, ubistvo sa predumišljajem.

I ja smatram da je to sa padom sa traktora i kombajnom budalastina na koju ni reci ne vredi trositi. Sto se tice izjave deteta. Sigurno je da dete ne laze vec da stvarno misli da je mama nestala u travi. Dovoljno je da se jedna rec izostavi ili doda pre nego sto stigne do medija i da mi vidimo sasvim drugaciju izjavu. U travi to ne znaci na stazi vec u travi pored staze. Mislim da su zajedno isli nasipom. Ali kasnije su zoran i cerkica cekali mamu. Razgovorom jok je usadjeno ono sto je ubica hteo. A to ke da on nema veze sa nestankom niti to dete moze da predpoatavi. Sve sto se desilo za vreme trazenja mame uticalo je na detetovo misljenje o tom danu. I samo to je ostalo kao misljenje pre toga je sve dete verovatno i zaboravilo.

Zanimljivo u kontekstu Vranjanke.. juce sam spominjao Travoltu.

sa ovim slucajem ?
Vodio je neku emisiju na Happy Tv, sa Sorajom,
ne gledam to, ali cujem od majke koja gleda i rece mi da ga je sinoc gledala, potresena je tom vescu...

Inace mislim da grom preteruje sa pricom i death metalu i sektama. Ima tu necega ali, demonizacija citavog muzickog i religioznog zanra nicemu ne vodi.

Slusao sam metal u mladosti, nisam svirao, i jos slusam ono sto mi se svidja, od glam do black metala, svakako slusam i svaku drugu muziku koja mi prija.
Medjutim mislim treba prihvatiti i mracnu stranu kao realnu, jin jang balans, u kontekstu ateizma, a ne samo furati nekakav jezuitski trip svetle strane.
Takodje mi se ne svidja sto pojedini mozda nesvesno pokusavaju spinuju slucaj na krivicu odredjenih politickih stranaka, pa osecam potrebu da i ja krvim ove druge neke stranke, sa svojim sinhronicitetima.
Proucavao sam i dugo godina puno "sekti" i njihovih verovanja, jer sam bio u tripu da mi rade o glavi, a potom i trazeci neku koja odgovara mojoj filozofiji zivota da se pridruzim.
Nisam nasao ni jednu do sad, ni na ovom forumu.
Ipak milsim da treba realno sagledavati situaciju i dokaze dal li je taj Milos ubica, pomocnik Zoranu ili nije, a ne paliti mase pricom o zlim metalcima koji ubijaju jadne folkere.

Ipak kroz ove muzicke sinhronicitete cesto vidim osobe sa dugom kosom,i u crnom. Sad i taj Zoran je ima pomalo duzu kosu? A ne samo ovaj bend.
Mada opet, mozda je sve to iscenirano kroz te sinhronicitete, od tih operativaca sluzbe i iluminata.

1)
Ovo je itekako ubistvo sa predumisljajem. Ne moze niko u afektu ovako efikasno sakriti tragove! Jer afekt sam po sebi iskljucuje racio u ovoj ili onoj meri.
Uostalom cak je kilava policija to pomenula kad je receno da je ubistvo planirano bar pola godine najmanje.

2)
Ne verujem da dete izmislja, premda mogu uzeti u obzir da joj neko eventualno servira pricu, al dete bi negde sigurni za ova 3 meseca izletilo nesto u prici sa bakom....koja je sigurno negde lagano vec pricala sa njom. Al vidimo da dete nista novo nije reklo. To sto neki mediji pisu da kao ne crta roditelje vise...mozda ih ona zbog prezivljene traume nestanka majke ustvari na taj nacin krije-cuva.

....

Inace mislim da grom preteruje sa pricom i death metalu i sektama. Ima tu necega ali, demonizacija citavog muzickog i religioznog zanra nicemu ne vodi.

Slusao sam metal u mladosti, nisam svirao, i jos slusam ono sto mi se svidja, od glam do black metala, svakako slusam i svaku drugu muziku koja mi prija.
Medjutim mislim treba prihvatiti i mracnu stranu kao realnu, jin jang balans, u kontekstu ateizma, a ne samo furati nekakav jezuitski trip svetle strane.
Takodje mi se ne svidja sto pojedini mozda nesvesno pokusavaju spinuju slucaj na krivicu odredjenih politickih stranaka, pa osecam potrebu da i ja krvim ove druge neke stranke, sa svojim sinhronicitetima.
Proucavao sam i dugo godina puno "sekti" i njihovih verovanja, jer sam bio u tripu da mi rade o glavi, a potom i trazeci neku koja odgovara mojoj filozofiji zivota da se pridruzim.

Mislim da je grom rekao da ne generalizuje. Ne mislim doduše da je dever baš tako duboko zagrizao u tu "mračnu" stranu, niti da je satanista, još manje mislim da ima veze sa ubistvom. Delovao je jako potreseno na sahrani.

Satanizam delimično postoji u death metalu, ali više na rubovima, uglavnom u marketinške svrhe, ili kombinovano sa klinačkom patetikom. Bili su npr ovde kod mene u kraju neki klinci koji su se noću muvali po parku, palili sveće i šta ti ja znam, sad su prestali. To ćeš naći u skoro svakoj provinciji ili u predgrađu. Problem je što celo društvo fura narodnjake, Cece, silikone, itd, i ko se ne uklapa u to traži alternativu koje danas uglavnom nema. Tako onda upadaju u te neke gluposti da bi imali malo avanture, kako oni to zamišljaju. Hoće da pokažu revolt. Kod nekoga kad poraste to zna da pređe u narcizam, ili depresije, ali malo ko od njih bude stvarno opasnost za druge, više za sebe. Elem, ne znači ni da su oni koji odrastu uz Cecu cvećke.

"Pravi" satanizam, znači ako pričamo o mržnji kao takvoj, o zločinima, ubistvima i negativnoj energiji koja proizilazi iz svega toga, postoji u svakom muzičkom pravcu, nema veze sa metalom ili bilo čim.

Mada opet, mozda je sve to iscenirano kroz te sinhronicitete, od tih operativaca sluzbe i iluminata.

Ne verujem da neko takve stvari može da inscenira, insceniraju se same od sebe. MilaJasna se bavi astrologijom, pa to sigurno bolje razume. ;)

Ti sinhroniciteti jesu interesantni, ali nisu dokazi za bilo šta. Možda i jesu, ali je naša interpretacija iskrivljena.

GROME, evo ti još jedan sinhronizitet:

Snimak je od 31.03, a Katarina Živković (ona pevačica što je trčala po istom nasipu na kom je Jelena ubijena) je postovala ovo 02. Aprila oko 17 časova, znači za vreme Jeleninog ubistva.

Da cudno...
Ima jos dosta stvari dosta sinhorniziteta, koji su ono prosto neobjasnivi... ne zna covek kako da ih tumaci a ne mozes da ih ne primetis...

Evo u vezi danasnje iznenadne smrti glumca Mande...
Zaista cudno kako glumci odlaze bas ove godine...i to sto stariji sto mladji...4 glumca vec i zamalo i glumica Neda koja srecom prezivi...
A u vezi Mande...njegov jedan od poslednjih TV projekata je kao i u slucaju Jelene bio na TV HEPI...tamo je radio kviz "Kolo srece"...
Cudne stvari...

...

Poslednja izmena:
A ima li nekakve veze danasnja smrt Mande sa ovim slucajem ?
Vodio je neku emisiju na Happy Tv, sa Sorajom,
ne gledam to, ali cujem od majke koja gleda i rece mi da ga je sinoc gledala, potresena je tom vescu...

Nisam nasao ni jednu do sad, ni na ovom forumu.
Ipak milsim da treba realno sagledavati situaciju i dokaze dal li je taj Milos ubica, pomocnik Zoranu ili nije, a ne paliti mase pricom o zlim metalcima koji ubijaju jadne folkere.

Ipak kroz ove muzicke sinhronicitete cesto vidim osobe sa dugom kosom,i u crnom. Sad i taj Zoran je ima pomalo duzu kosu? A ne samo ovaj bend.

Pazi ja sam samo analizirao i ako dobro iscitas moje postove videces da sam sa rezervom sve to analizirao i rekao da moze ali i ne mora znaciti niti treba generalizovati.
Takodje i za frizure sam rekao isto, a samo sam zeleo da identifikujemo one osobe sa groblja koje su bile sa tom frizurom i time sam i pomogao donekle demistifikaciji odkud te frizure tu, jer sam ustanovio da su to sve clanovi Miloševog benda.
I ostavio sam to ono vise kao stvar za istragu a ne za generalizaciju, jer sam tacno rekao mozes naci to, da mogu oni svi fantazirati o smrti i mraciti do zore, ali da to ne znaci da su svi ubice.
A druga je stvar sto se mom ukusu ne svidja ta vrsta mracenja i ta gotik subkultura i sl. Uostalom i Jelenina rodjaka je u modnom pristupu furala i fura tu neku vrstu erotike gotike srednjovekovlja i sl

A inace da...mislim da sluzbe i nazovimo iluminati imaju ucesca u ovom zlocinu...

....

Poslednja izmena:
Ne verujem da neko takve stvari može da inscenira, insceniraju se same od sebe. MilaJasna se bavi astrologijom, pa to sigurno bolje razume. ;)

Ti sinhroniciteti jesu interesantni, ali nisu dokazi za bilo šta. Možda i jesu, ali je naša interpretacija iskrivljena.

Sinhroniziteti mogu reci dosta toga u situaciji kad fakticki nikakvih zvanicnih informacija nemamo, ali pitanje je da li mi na pravi nacin znamo tumaciti te sinhronizitete, a kojih vidimo da ima hrpa...
Ja se ono uvek ogranicim samo na to da ih primetim, ali nikad 100% ne tvrdim sta to znaci, jer prosto nisam siguran ne znam i ne bih da onda tvrdim.

...

Mislim da je grom rekao da ne generalizuje. Ne mislim doduše da je dever baš tako duboko zagrizao u tu "mračnu" stranu, niti da je satanista, još manje mislim da ima veze sa ubistvom. Delovao je jako potreseno na sahrani.

Satanizam delimično postoji u death metalu, ali više na rubovima, uglavnom u marketinške svrhe, ili kombinovano sa klinačkom patetikom. Bili su npr ovde kod mene u kraju neki klinci koji su se noću muvali po parku, palili sveće i šta ti ja znam, sad su prestali. To ćeš naći u skoro svakoj provinciji ili u predgrađu. Problem je što celo društvo fura narodnjake, Cece, silikone, itd, i ko se ne uklapa u to traži alternativu koje danas uglavnom nema. Tako onda upadaju u te neke gluposti da bi imali malo avanture, kako oni to zamišljaju. Hoće da pokažu revolt. Kod nekoga kad poraste to zna da pređe u narcizam, ili depresije, ali malo ko od njih bude stvarno opasnost za druge, više za sebe. Elem, ne znači ni da su oni koji odrastu uz Cecu cvećke.

"Pravi" satanizam, znači ako pričamo o mržnji kao takvoj, o zločinima, ubistvima i negativnoj energiji koja proizilazi iz svega toga, postoji u svakom muzičkom pravcu, nema veze sa metalom ili bilo čim.

Upravo sam ja pricao o ajdemo reci uslovno satanizmu, a i u vezi tzv narodnjaka tj ovih turbofolkera ala Karaleusa i sl
Dakle jos i pre ovde na temi, nego li smo i dosli do price o metalcima itd

Ima moj citav post-analiza, u vezi one izjave Karaleuse posle ubistva Jelene, a kad su je pitali za komentar
Tad sam izanlizirao odecu u kojoj se pojavila za tu izjavu...na stranu sad sto je bila u crnom...

Evo dobro poslusajte izraze koje koristi i voditeljka u najavi njene izjave "Izasla je iz svog SARKOFAGA" a potom i Jelena Karaleusa kaze "Ja sam kao vampir"...

No rekoh - obratite paznju na modni detalj koji nosi !!!

http://1080.plus/JELENA_KARLEUSA_Exkluziv_Prva_05_04_16_by_SamoZaVaseOci/f4OUEs8ovTs.video

A da ti ne pricam o njenim pesmama...i njenim medijskim ukazanjima...sa krvlju, krstom medju nogama, pa recimo pogledaj "pesmu", "Krimi rad" i sl...to ti je sve ono mozda i gore sektašstvo nego ovi gotičari... OK, ona je samo lovac na paznju, ali svi ti simboli nisu bezveze... oni nose znacenje i neku energiju !!!

Konkretno ovo na njenoj majici pricah vec je

MINERVA !!!!

Proguglajte malo i Minervi i kako je po mitologiji nastala upravo - IZ CEKICEM RAZBIJENE GLAVE Jupitera!!!
Sem sto se po mitologiji upravo i slavila u prolece kraj marta pocetak aprila...

Minerva
https://en.wikipedia.org/wiki/Minerva
Minerva (/mɪˈnɜːr.və/; Latin: [mɪˈnɛr.wa]; Etruscan: Menrva) was the Roman goddess of wisdom and sponsor of arts, trade, and strategy. She was born with weapons from the head of Jupiter. After impregnating the titaness Metis, Jupiter recalled a prophecy that his own child would overthrow him. Fearing that their child would grow stronger than he and rule the Heavens in his place, Jupiter swallowed Metis whole. The titaness forged weapons and armor for her child while within the father-god, and the constant pounding and ringing gave him a headache. To relieve the pain, Vulcan used a hammer to split Jupiter's head and, from the cleft, Minerva emerged, whole, adult, and bearing her mother's weapons and armor. From the 2nd century BC onwards, the Romans equated her with the Greek goddess Athena. She was the virgin goddess of music, poetry, medicine, wisdom, commerce, weaving, crafts, and magic. She is often depicted with her sacred creature, an owl usually named as the "owl of Minerva", which symbolised her association with wisdom and knowledge.

A da ova prica u vezi grcko-rimske mitologije nije bezveze u kontekstu Karaleuse...znate vec koja je imena davala deci...ATINA i NIKA....dakle upravo "Boginje"..iz grcke mitologije...

Dakle Karaleusa je klasicni iluminatski pupet...plus sto je kcerka ex Nacelnika Beogradske policije...khm, khm, khm...
OK, ona je mozda na toj estradnoj sceni ono u rangu neke "visoke svestenice", a svakako nize u odnosu na Brenu, Cecu i sl, kao sto na svetskoj sceni u toj ulozi pupetke i svestenice imamo Madonu, Lady Gagu, Bionsi itd

...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back