Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma Zoran je ubica, ali posto je psihicki bolestan nije ni dovoljno svestan svega. Gurnuo je sa nasipa, a onda i sisao za njom da je besan udara. Nece on nikada priznati, veoma mu je bitno sta drugi mislem i od gomile ljudi koje zna, a i od javnosti nema hrabrosti da prizna. Verovatno je takva vrsta psihicke bolesti da je jednostavno nemoguce da se suoci sa pravim sobom. Roditelji na zalost podrzavaju sina u lazi uostalom kao i za astralni svet, ovo je veoma slicna situacija kao ona u detinjstvu samo tada su oni dovodili novinare, a sada oni dolaze sami.
Ovo jeste najlogičnije objašnjenje, samo što je naš premijer zakuvao stvari sa svojim uplitanjem. Tako da je javnost zbunjena i dobija utisak da se nešto krije, što može se pokazati verovatnim

Prvo policija ne saopstava javno da li je prosao ili nije. A i u medijima nisu saglasni u tome tako da ne mozem da tvrdimo da jeste. Drugo, polugraf je instrument koji ne moze direktno da pokaze da li neko laze ili ne to strucnjaci indirektno utvrdjuju na osnovu rezultata. Trece i verovatno najtacnije je da je tu bilo vise pitanja i da odgovori na neka mogu da nabacuju sunju na njega , a drug odgovori da odbacuju. Tacnije neka pitanja "prodje", a neka predpostave da laze. Na sve to poligraf nije nikakav dokaz, a postoji i razlog za to. A i Zoran je u takvom psihickom stanju da bi mozda i na poligrafu prosao na pitanje da li je stvarno posecivao astralni svet.

sve novine su objavile da je PROŠAO poligraf, kasnije je išao opet na poligraf i SVE novine su objavile da je opet PROŠAO poligraf, ostali članovi porodice isto. Tek kad su glupi panduri posle par nedelja shvatili da nikada neće naći ubicu počeli su preko novina da plasiraju kako su članovi porodice popadali na poligrafu kako bi ih pritisli da im kažu još nešto i da bi stvorili utisak u javnosti kao da će uskoro uhvatiti ubicu

Poligraf nije nesto na osnovu cega bi podigli optuznicu i uhapsili ga. Pitanja koja su mu postavljana nisu sigurno tipa: "Da li si ubio jelenu?" vec su vezana za njegov iskaz, njegovu izjavu koju je verovatno potpisao u policiji(tako je mislim)... A to sta su novine prvo objavile(da je prosao) moze isto tako da bude pustena buva po nalogu policije. Njemu sigurno nisu rekli da li je prosao ili ne iz raznoraznih razloga, pa ne bi valjda cim on ode kuci dozvolili da to procita u novinama...
Vise sluzi poligraf da policija dodatno utvrdi na koga i na sta da se usmeri istraga, a moje je misljenje da se policijska istraga i dalje najvise usmerava na njih, eto i to moze da bude vidljivi dokaz kakav je zoran bio na poligrafu, vise nego clanci.

Poslednja izmena:
Poligraf nije nesto na osnovu cega bi podigli optuznicu i uhapsili ga. Pitanja koja su mu postavljana nisu sigurno tipa: "Da li si ubio jelenu?" vec su vezana za njegov iskaz, njegovu izjavu koju je verovatno potpisao u policiji(tako je mislim)... A to sta su novine prvo objavile(da je prosao) moze isto tako da bude pustena buva po nalogu policije. Njemu sigurno nisu rekli da li je prosao iz raznoraznih razloga, pa ne bi valjda cim on ode kuci dozvolili da to procita u novinama...

Tačno tako ni u S. A.D. poligraf nije dokaz za dizanje optuže

...

Dakle ovaj slucaj NIKAD nece ugledati pravu istinu,
vec samo ovako nekim koverom i pakovanjem od strane policije...

A nece ugledati pravu istinu iz istih razloga iz kojih istinu nikad nije ugledao ni otac Luke Jovanovica,
tj imali smo tad lazni kraj slucaja sa pakovanjem onom nekom levom liku...

Istinu nikad nije ugledala ni majka Zorana Djindjica...
Istinu nikad nisu ugledale ni porodice posade helikoptera...

Itd...

...

Ti sada ne veruješ ni u šta
zato što smo kao društvo promenili kurs za 180 stepeni.
Podsvesno, mi smo to doživeli kao prevaru, izdaju ...

Da ti kažem nešto !

Jesi li nekada razmišljao o problemu verovanja,
recimo u religiji je vera najvažnija !?

E vidiš,
kad malo razmisliš
oko Gospoda našeg Isusa Hrista tiskalo se hiljade ljudi.

Ko je zaista mogao da vidi kad je pretvorio vodu u vino,
ili hodao po vodi,
ili nahranio ljude sa pet ribica,
ili oživeo Lazara ..?

Moglo je samo par ljudi oko njega.

E sad, razmisli još malo !
( kao što sam ja, pa sam shvatio šta je Vera )

Zamisli da si ti jedan od tih u masi
koji je neposredno do Njega.

I On napravi Čudo.

I ti posle razmišljaš i kažeš,
jeee, pa to je nemoguće.
Oči su me prevarile.

Nemoguće je da čovek hoda po vodi, pretvara vodu u vino itd. itd ...

A kako je tek nama 2000 godina daleko ?
Kako mi da verujemo ? :eek:

Odaću ti tajnu,
da bi verovao moraš i ti imati neka iskustva.
Jebbiga !

Poslednja izmena:
Moguce da kriju, pominjah to vec....

POLICIJSKI INSPEKTORI SIGURNI DA MARJANOVIĆI KRIJU TAJNU: Porodica Jeleninog muža zna ko je ubio pevačicu?
http://www.telegraf.rs/vesti/213234...rodica-jeleninog-muza-zna-ko-je-ubio-pevacicu

Kako kaže, Marjanovići se sve vreme ponašaju “čudno i neuobičajeno” i profesionalcima je očigledno da oni kriju nešto veliko, navodi ovaj beogradski list.

To "nesto veliko", je ono sto i sam pricah...dakle zato i ne smeju da pricaju...jer u pitanju je sigurno mnogo sira estradno-medijsko-politicka sekta!
I oni su svesni toga...zato i cute...
Premda verujem da bi bili sretni da neko drugi raskrinka tu sektu i pohvata to, ali ocigledno da ne veruju da neko to moze razbiti...jer je fakticki deo sistema...
I otuda cutanje...

...

Moguce da kriju, pominjah to vec....

POLICIJSKI INSPEKTORI SIGURNI DA MARJANOVIĆI KRIJU TAJNU: Porodica Jeleninog muža zna ko je ubio pevačicu?
http://www.telegraf.rs/vesti/213234...rodica-jeleninog-muza-zna-ko-je-ubio-pevacicu

To "nesto veliko", je ono sto i sam pricah...dakle zato i ne smeju da pricaju...jer u pitanju je sigurno mnogo sira estradno-medijsko-politicka sekta!
I oni su svesni toga...zato i cute...
Premda verujem da bi bili sretni da neko drugi raskrinka tu sektu i pohvata to, ali ocigledno da ne veruju da neko to moze razbiti...jer je fakticki deo sistema...
I otuda cutanje...

...

Kako onda definisati izletanje premijera

Kad kazem mnogo sira, onda tu mislim na gotovo citav medijski prostor...
Svi tzv "zabavni progami" na televizijama poput Prve, Pinka, Hepi..., svi ti "Rijalitiji" su vam najklasicnije sektašstvo!
Eno recimo...
Obratite paznju...na zabavni program koji se zove "Tvoje lice zvuci poznato"...to je klasicno ali ono bas klasicno sektašstvo!
On ide na TV Prva...
TV Prva na kojoj ide i drugi sektaški program - GRAND Zvezde/Show/....
Potom rijaliti na TV Hepi..."Parovi"...takodje...
Zatim o Pinku ne treba ni trositi reci, sve je jasno...
Jelena je pak bila povezana i sa TV Prva preko Granda, a i sa TV Hepi preko "Parova"...

E sad...
Obratite paznju na "stilske modne" detalje nekih glavnih aktera ovih televizija...i generalno nekih javnih licnosti...

TV Pink - Zeljko Mitrovic - gotovo uvek u CRNOM
TV Hepi - Milomir Maric - gotovo uvek u CRNOM
Mogli bi sad tim "ljudima u crnom" dodati i vecito CRNOG Ministra Vulina...uostalom on je u direktnoj vezi sa Mitrovicem jos od sekte zvane JUL...

No...vratimo se sad onome pominjanom "zabavnom programu" na TV Prva..."Tvoje lice zvuci poznato"...
Negde tacno na mesec dana od ubistva...u tom programu se pre par dana Dara Bubamara "transformisala" bas u... MERILINA MENSONA...
O satanistickoj prirodi doticnog ne bi da vam govorim previse, jer verujem da znate vec dosta toga...uostalom dovoljno je samo videti tog lika i da vam sve bude jasno...

No...vratimo se Dari...koja je bas tad, na mesec od ubistva imitirala bas tog satanistu Merilina Mensona...i bas negde tu oko VASKRSA...
Naravno, nije ona birala, ona je samo pupet kao i svi ti pevaci i pevacice..., a izbor imitacija radi verovatno produkcija i odredjuje im ko ce koga imitirati...

Ta ista Dara Bubamara je pak par dana posle NA ĐURĐEVDAN, dakle juce... "otvorila novu sezonu" u "Kafani na vodi", u kojoj dal je vlasnik ili samo upravlja njome niko drugi do - Jelenin menadzer...Goran Doljancevic...
Dakle citav taj cirkus se vrti u krug...od TV-a preko rijalitija i "showova" pa do splavova i nazad...
I sve te pevacice i pevaci su ono zabava za mase...i nisu oni vrh te sekte naravno...vrh su oni koji serviraju te programe...urednici i vlasnici tih televizija i produkcija, a potom i oni koji su i iznad vlasnika...a tu vec zalazimo u srz sistema...a verovatno i neka tajna drustva i sl...
I Marjanovici sigurno znaju to...i zato cute...
Znaju oni negde i da su bili svojevoljno deo tog sveta i sistema i to duboko u njemu...i time je zavet cutanja veci...jer oni da bi pljunili na taj sistem moraju pljunuti i na sebe same...
No, nije tu sad problem samo pljunuti...vec je u pitanju i strah za goli zivot, jer su svesni beskupuloznosti i brutalnosti tog sistema...
Dakle nazad im nema, a napred ne mogu...tj ne smeju ni izaci iz tog kruga, a niti otkriti sve sto znaju...
Jelenina majka je tu zena najpostenija, jer verujem da nije bila u tome...posto je slabo imala kontakt sa tom familijom...moguce da i ona nesto zna ali indirektno i onako majcinski instinktivno...

...

Poslednja izmena:

Uf o tome bi mogao izneti nekoliko potencijalnih hipoteza, ali...posto nisam nacisto ni sam koja od tih je najmogucnija...onda ni ne mogu bas tacno izneti neko precizno misljenje, premda kazem imam nekih hipoteza...
U svakom slucaju samo ubistvo vrlo verovatno jeste ne samo u vezi sa estradom i medijima vec i sa politikom!
Uostalom u ovom sumraku civilizacije, estrada i mediji su prakticno dve poluge politike...ne samo u Srbiji vec i sire...

A upravo se ovo ubistvo desilo U SRED IZBORNE KAMPANJE...i prakticno odvuklo sav fokus javnosti, bukvalno je preokupiralo misli i duse gotovo svih gradjana Srbije...bas zbog prirode, konteksta i brutalnosti te cinjenice da je izvedeno u sred bela dana...

E sad...manipulacija emocijama sirokih narodnih masa jeste delokrug sekti...i ovo ubistvo je upravo to i obavilo, preuzelo misli i fokus celokupne javnosti...istovremeno razvijajuci i strah i strepnju i potisnuti bes, pa negde i apatiju i depresiju i melanholiju, dakle citavu lepezu sustinski negativnih osecaja kod ljudi...

Ostaje pitanje - ko je imao interes da u predizbornoj Srbiji proizvede tu vrstu osecanja i da manipulise njima.... i ja tu jos nisam nacisto...tj nemam preciznu predstavu...ali itekako mislim da je ubistvo bilo izmedjuostlaog i u nekoj funkciji izbora...a kakvoj i cijoj tacno to ne znam...

...

Poslednja izmena:
Da kažemo da je upleteno veoma poznato ,,lice" i da je recimo policija rešila slučaj. Idu izbori, neko donosi odluku da se napravi ,,misterija" gde se običan narod svakog dana bombarduje vestima i sluđuje do iznemoglosti. Nezadovoljstvo dostiže vrhunac i pred pucanjem je, onda se pojavljuje Super Hik i prekida mrcvarenje. Samo dosta je to dobilo negativnog publiciteta i ,,neko" odustaje od takvog scenarija, odlaže se saopštenje. Izbori su dobijeni, to više nije bitno, ali to veoma poznato ,,lice" je sada pod apsolutnom kontrolom

Ako se dobro secam,, ranije je procurela informacija da je zoran sumnjiv zato sto je izbrisao sve poruke iz svog telefona... E sad ono javljanje na majcin poziv moglo bi da bude slucajno jevljanje, jer je on u tom trenutku brisao poruke i na njenom telefonu, zatim ga ili bacio iz daleka ili ostavio blizu tela...
Sto se tice tog satanistickog ubistva ja jos uvek u to ne verujem ipak sve sto je ovde navedeno, a u vezi je sa tim moze da ima svoje drugacije objasnjenje. A i nacin na koji je ubijena mi uopste ne lici na ritualno ubistbo vec na bes...

- - - - - - - - - -

Car je najavio hapsenje i on je stvarno mislio da ce uhapsiti ubicu i on to zeli nema sumnje, ali cim nesto nije izvrseno sto je sam car rekao da ce biti e onda stvarno neko veci i od cara to stopira... U pravnoj drzavi to bi mogao da bude zakon, a mozda je takav slucaj i kod nas..

Idemo dalje sa uzombiranim primercima sa estrade...
Pogledajmo izjavu Jelene Karaleuse u vezi izmedjuostalog i ubistva njene imenjakinje i koleginice Jelene Krsmanovic Marjanovic...
Dakle ona je tu ono rekla da se nada da ce policija resiti i bla, bla, bla, dakle nista posebno...

Minerva was the Roman goddess of wisdom and sponsor of arts, trade, and strategy. She was born with weapons from the head of Jupiter. After impregnating the titaness Metis, Jupiter recalled a prophecy that his own child would overthrow him. Fearing that their child would grow stronger than he and rule the Heavens in his place, Jupiter swallowed Metis whole. The titaness forged weapons and armor for her child while within the father-god, and the constant pounding and ringing gave him a headache. To relieve the pain, Vulcan used a hammer to split Jupiter's head and, from the cleft, Minerva emerged, whole, adult, and bearing her mother's weapons and armor. From the 2nd century BC onwards, the Romans equated her with the Greek goddess Athena. She was the virgin goddess of music, poetry, medicine, wisdom, commerce, weaving, crafts, and magic. She is often depicted with her sacred creature, an owl usually named as the "owl of Minerva",which symbolised her association with wisdom and knowledge.

Dakle...u svetlu ubistva koje je izvedeno negde na slican nacin kako se u ovom mitu pominje ("cekic-glava")...vrlo interesantno ovo oko Minerve...
Nadalje...

Simbol Jupitera kao planete i kao "lika" koji se pominje u ovom mitu je najslicnji brojevima 2 i 4 tj 24.., i cesto se u tom kontekstu i pominje taj broj
Uostalom upravo na istoj toj TV Prva tj sad na B92 (no vlasnik je isti...) imate komicni show od Kesica koji se zove "24 minuta" iako obicno traje i duze, ali se tako zove...
A to, taj broj 24 je vidimo izmedjuostalog i simbol Jupitera:

Jupiter-symbol.jpg

E sad...
Kad je Jelena ubijena?
Pa upravo 2-og 4-tog !!!!
I eto vam jos jednog potencijalnog detalja sektaske ritualne prirode tog ubistva...

A kad su izbori bili?!
Pa 24-tog !!!

Dakle ubistvo i izbori su ocigledno i vrlo verovatno ritualno povezani, a kako i zasto, e to nemam pojma...ali uvidjam neku cudnu vezu...

....

Poslednja izmena:
i izbori su ti bili 24og :mrgreen:
A kesiceva emisija nekad jeste trajala oko 24 minuta, ranije je postojala emisija na rts 24 casa u svetu pa je on verovatno na osnovu toga ili na osnovu 24 sata koliko ima dan stavio naslov 24 minuta.... S obzirom da je dobio prostor na tv od dvadeset i neki minut....

Poslednja izmena:
I kao sto mozete procitati u onom Wiki linku u vezi rimske "Boginje Minerve", njen pandan iz Grcke mitologije je pak "Boginja Atena"...

A ime JELENA potice od HELENA-HELENI- HELAS = Grcka-Grci...
A ko je vlasnik TV Prva i B92 na kojima se i emituje Grand u kojemu je radila i Jelena?
Pa upravo GRK ! Kako se bese zvase, jel Teodor Kirjaku ako ne gresim?
Dakle sve ukazuje da se vrtimo oko jednog te istog, bar na sublimativno-simbolickom nivou, a ko je sve to tako poslozio i izveo to ritualno ubistvo, e to je kljuc resenja ovog zlocina...
I pitanje je dal ce nam policija to znati-smeti-umeti resiti...jer samo ona ima tu mogucnost, a mi svi mozemo samo nagadjati...

...

Poslednja izmena:
Ubijena je na nasipu to sve potvrdjuje:
-majka je pozvala, rekla je da je na nasipu.
-onaj pecaros video muza, zenu i dete na nasipu.
-kapljice krvi na travi, dokazuju da su udarci bili tu..
-pramen kose malo dalje, otpao od udarca
-mozda nije relevantno, ali muz kaze da su bili na nasipu
-da je donesena morali bi je doneti sa puta, a patika, deo odece i telefon su bas bili na strani prema nasipu, tako da su verovatno ostali na zemlji prilikom vucenja tela sa nasipa ko kanalu pa i putu...
-panduri tvrde da je tu ubijena..
-i cerka misli da se mama izgubila na nasipu...tj. da su je ukrali....

Gotovo sam siguran da je majcin poziv usledio kada se Zoran vratio do tela da cacka po njenom telefonu, brisao poruke ili sta vec... Nema mi logike da bi se neko drugi ko je dosao da odradi posao(likvidaciju) javio...
Evo sad i kurir objavljuje obrt u istrazi bla bla, izjava zorana; drago mi je ako je ubica mrtav itd... Oni stvarno resili da zatvore slucaj na silu... Nadam se da u policiji ima postenih i predanih ljudi pa zato jos to nije sasvim nametnuto, al izgleda da hoce...

Poslednja izmena:
Kaze ministar- inspektori rade danonocno kako bi slucaj ubistva pevacice bio resen. Znaci, uz platu otimaju i dnevnice gladnom narodu za svoju nesposobnost i nerad. Odnose kese sa stvarima i tepih posle 20 dana, ej, posle 20 punih dana, pa sta ste do tada radili, auto pregledaju vise od mesec dana...
Amateri nesposobni, sram vas bilo, koristite iste prostorije policajaca koji su nekada bili uvazavani sirom Evrope. Beogradska policija je nekada bila druga u Evropi po broju resenih ubistava i onda su dosle 90- te koje jos uvek traju samo u jos gorem pakovanju i sve se srusilo kao kula od karata. Na mesto insepktora mozes doci ne ako si najbolji u klasi, imas najvise resenih ubistava, vec ako si amater i imas knjizicu, ili si neciji rodjak. FUJ!!!

Poslednja izmena:

Интересантни су одговори Вучића на поједина питања у последње време.
Прво је најавио хапшење убице у року од 48 сати.После је апеловао да се његово име не објављује до понедељка,односно до одржавања избора,како оно наводно не би било злоупотребљивано у политичке сврхе.Зашто би име убице било злоупотребљивано у политичке сврхе,осим ако се не ради о некој страначкој личности ?
Значи Вучић зна име убице,само се то име крије од јавности.
Случај који доста подсећа на случај "Кантримен"
Све указује на то да ће одговорност за овај злочин преузети неки "добровољац" или неко ко више није у стању да се брани из разлога што када је прочитао у новинама да се стеже обруч око убице,узео штрањку и обесио се.Убица се негде притајио и читао Курир и Информер,у којима је о себи могао свашта да прочита,од тога како жели да буде откривен,преко тога како ће пући јер неће моћи да поднесе притисак...и тако редом све до епизоде у којој се стеже обруч око њега...
Са друге стране Вучић не зна ко су људи са фантомкама који су за једну ноћ срушили преко 1000 квадрата на централној градској локацији.
Да ли неко може да поверује да је у једној европској држави,у 21 веку,могуће,у самом центру престонице,преко ноћи,срушити преко 1000 квадратних метара приватних објеката,а да се не зна ко је то учинио ?
Чудо једно да премијер који све зна и у све се меша,не зна ко стоји иза једног тако крупног догађаја ?
Зна ко је убио певачицу,а не зна ко је рушио по Београду.Врло интересантно...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back