Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hermetic Order of the Golden Dawn
Rose Crossof the Golden Dawn.

Rozekrojcerijanci,,,a secamo se razbacanih crvenih ruza na mestu gde je spomen ploca...

Zatim Dremac forumas je dosta pisao o ruzama ,spotu Nick Cave i Kylie Minogue,crkve svete Petke na Kalemegdanu ,crkva Ruzica...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hermetic_Order_of_the_Golden_Dawn

- - - - - - - - - -

Zatim imamo nekadasnju ucesnicu Parova Ruzicu Veljkovic i pobednicu takodje ,,koja isto fura tamniji fazon odevanja

- - - - - - - - - -

Bas dosta sinhroniciteta

http://www.nin.co.rs/2003-08/01/30064.html

Taj Nenj Age je nekakva nova religija u kojoj svi sve uva�avaju. To je bu�kuri� od svega pomalo. �iveo sam u numerolo�kim koincidencijama, proveravao numerolo�ku kompatibilnost raznih soba. Bio sam ponosan �to sam prevazi�ao heroin. Ipak, ljudi koji zagrizu tu veru novog doba, postaju egocentrici, sve suprotno onome �to Biblija u�i.�

New age pokret je nesto najgore ,buckuris od svake religije ,new age je teozofijski pravac madam Helene Blavatcki ,ako znas ko je bila ona i da su je nacisti uvazavali ,i sam Hitler

New ageri se spremaju za dolazak antihrista ,milijenarizam...hilijaizam

- - - - - - - - - -

Neko je ovde postovao da je Sizofrena na face postovala nesto u vezi new age ...da je simpatizer ,tako nesto?!

A vidimo da se u ovom slucaju spominju astrali ,vitezovi ,kljuc spasenja ,templari,evo sada new age,razbacane ruze na mestu gde je zrtva pronadjena...neka me dopuni neko ako se jos seti necega..

- - - - - - - - - -

Muslimani dervisi,trece oko ,dosta" vidovnjaka",astrologa ,sektologa se oglasilo u vezi slucaja..

- - - - - - - - - -

Svi se oglasili i koji trebaju i koji ne trebaju ,samo policija cuti!!??

- - - - - - - - - -

Da ne zaboravim bioenergija ,to su sve cinjenice ,nikakva teorija zavere ili takve gluposti,..

- Zoran nije puštao Jelenu samu čak ni kada je išla kod majke u bolničke posete. Uvek je Jelena vozila kada je išla kod majke u bolnicu, ali je Zoran išao s njom. Ostajao je u automobilu govoreći: „Zgrada je ozračena”, a kad god smo izlazili iz auta, opominjao nas je da požurimo sa posetom - rekla je Teodora u tužilaštvu.

Jasno je da je ovo izmisljeno...

- - - - - - - - - -

Šipka je šalabajzer koji će morati da zatvori svoju firmu ako je pravde i zakona u ovoj zemlji

Isto kao sto bi ,ministar obavezno trebao biti smenjen ili da da ostavku

http://svetnadlanu.page.tl/SATANISTI-U-SRBIJI.htm

- - - - - - - - - -

Naši sagovornici tvrde da pojedine sekte u Srbiji imaju izražene i političke ambicije i ciljeve da osboje vlast.
- Satanisti hoće vlast. Oni pokušavaju da se nametnu preko industrije zabave i medija, da uđu u naš sistem obrazovanja, u političke strukture, jer im je uspelo da indirektno uđu ustave pojedinih država, pa pokušavaju to i u Srbiji. Budu li legalizovali svoj rad stanisti će u Srbiji tražiti uskoro i otvaranje Satanističke crkve. Nažalost, kako političke stranke u Srbiji ne vide opasnost od destruktivnih verskih grupa, može se lako i dogoditi da stanizam bude legalizovan – upozorava Ana Pilatov.

- - - - - - - - - -

U Beogradu pri crkvi Aleksandar Nevski postoji Pravoslavno udruženje Istina koje se jedino bori protiv delovanja destruktivnih i opasnih sekti. Njegovi članovi su utvrdili da satanisti u Srbiji ne ubijaju zbog ritualnih obreda već samo kada njihova sekta ili njeni članovi postaju „ugroženi“ zbog normalnih kontakata sa ljudima.

Trebao je da prihvati poziv. Takodje Pink ma sta ja mislila o njemu je maksimalno izlazio u susret Sipki i davao mu udarne termine....

U "Zadrugu"? Ti se salis?Malo li je cirkusa napravljeno od ovog slucaja?Pa to je ta TV na kojoj su u tzv.ozbiljnoj emisiji ,tom istom Sipki pokusali "staviti recenicu u usta" koju nije rekao! Prava odluka,ako su toliki "prijatelji",ljubitelji istine,neka naprave specijalnu emisiju o pokojnici!

- - - - - - - - - -

Kakva podrska ?!

Ovo su sve cinjenice ,mozes i sama da proveris ,,,i gde je J.imala poslednje nastupe?

Ovo se odnosi na odredjene osobe,ne na tebe!

- - - - - - - - - -

http://svetnadlanu.page.tl/SATANISTI-U-SRBIJI.htm

- - - - - - - - - -

Naši sagovornici tvrde da pojedine sekte u Srbiji imaju izražene i političke ambicije i ciljeve da osboje vlast.
- Satanisti hoće vlast. Oni pokušavaju da se nametnu preko industrije zabave i medija, da uđu u naš sistem obrazovanja, u političke strukture, jer im je uspelo da indirektno uđu ustave pojedinih država, pa pokušavaju to i u Srbiji. Budu li legalizovali svoj rad stanisti će u Srbiji tražiti uskoro i otvaranje Satanističke crkve. Nažalost, kako političke stranke u Srbiji ne vide opasnost od destruktivnih verskih grupa, može se lako i dogoditi da stanizam bude legalizovan – upozorava Ana Pilatov.

- - - - - - - - - -

U Beogradu pri crkvi Aleksandar Nevski postoji Pravoslavno udruženje Istina koje se jedino bori protiv delovanja destruktivnih i opasnih sekti. Njegovi članovi su utvrdili da satanisti u Srbiji ne ubijaju zbog ritualnih obreda već samo kada njihova sekta ili njeni članovi postaju „ugroženi“ zbog normalnih kontakata sa ljudima.

Ja mislim da oni vec jesu u svim redovima vlasti,pitanje je samo u kom broju?

Која нормална особа носи ребрасте црне мајице које су провидне

БИВША СЕКТАШИЦА ТВРДИ: Марјановићи су у секти Црна ружа, а њихов вођа стоји иза Јелениног убиства

Kad su Nadu Topcagic, dobru J a i porodicnu prijateljicu na samom pocetku pitali sta misli ko je ubio J, ona je jako ubedljivim tonom rekla: pa sekta je ubila. Iako, i Nada vec godinama nosi samo crno i crnu ruzu u kosi ????.
Posle toga nismo vise nista culi od nje u vezi ovog slucaja, osim pre izvesnog vremena sam negde citala da je Radi M. savetovala da se kloni Mar...a.

Mozda su neki clanovi porodice u toj sekti ali da li je moguce da je majka imala punu sobu ikona i krstova i pomagala ljudima a u crnoj ruzi?? Ne pase nekako..

U vezi slucaja i dalje mislim da je to izmedju J i Z. Nagomilali se problemi i eskalirali ubistvom.

A Sat.. .sti " vladaju" svetom. Sve kraljevske kuce, predsednici zemalja( ne znam da li bas svih) se mole i obozavaju zlo. To barem u danasnje vreme nije tesko spoznati.
Princeza Dajana je rekla o kraljevskoj porodici: oni nisu ljudi.
Mnogo poznatih licnosti su posle susreta sa njima isto rekli, da menjaju oblik, iz ljudskog u Reptiloide. Dzordz Bus takodje..i mnogi drugi.
I svi su na vladajucim pozicijama.
U tome je i problem, jer oni preziru " obicne" ljude i smatraju ih svojim robovima, koji trebaju da rade za njih.
Oni se nama smeju.

Ovo je tesko za poverovati, ali je tako. Koga interesuje kako funkcionise svet, i ko istrazuje, kad tad dodje do ovih informacija.

Medjutim nije tako crno kao sto izgleda, jer sav taj cirkus je pod budim Bozijim okom i samim tim na jedan nacin dopusten.
Da bi mi ljudi videli i spoznali istinu. Ko smo uopste i zasto zivimo kako zivimo.
Danas je vise nego ikad vazno okrenuti se OD zla. Verovati da Bog stvarno postoji, da nam pomaze, kroz dobre ljude a i direktno. Okrenuti ledja svemu negativnom ( agresivna muzika, horor filmovi, droga, rijaliti itd ).
Najveci strah "elite" je da ce ljudi bas to spoznati. Jer to znaci kraj igre. Koju i mogu igrati jer deluju prikriveno, jer kad bi to radili otvoreno, ljudi to ne bi dopustili.

Izvinjavam se na dugackom postu.

Poslednja izmena:
http://gledanjeusuncesangejzingmama...-i-najopasniji-satanisti-u-srbiji-i-okruzenju

Ovo je isto zanimljivo ,,ovaj Cybermikan je bio admin stranice podrska Branislavu Radonicu Brendonu ,ucesniku Parova ako se ne varam,,,,

Citala sam davno o tom i slicnim likovima,sve sami prevaranti,cak su prodavali neka pomagala koja potkrepljuju njihove teorije o SANGEZING,kako sam ja to razumjela ,"punjenju baterija" gledanjem u sunce,o bespotrebnosti hrane itd. Vezano za to i Brendon je u tim parovima propagirao neke svoje teorije o ishrani?
A interesantno je i to da sam tragajuci za profilom Zorice Z Mitrovic,naisla na jedan profil pod tim imenom koji se bavi prodajom nekih rekvizita i gle cuda,u listi prijatelja tog profila nalazim profil pod imenom lika koji je prijatelj Z?Rock,ti znas na koga mislim!
Zamrseno jeste ali ima tu neka veza ili je i ovaj virtuelni svijet mali?
I da,ispod linkova vezano za ovaj slucaj moze se ponegdje naici na komentare koji reklamiraju sangezing,u novinama takodje?
Vezano za pokojnicu,ne bi me cudilo da je imala neki kontakt sa ovim likovima ,obzirom da je imala problem viska kilograma a i vezi nje,ili je ona ili ne znam ko spominjao neku zdravu ishranu?
Taj Mikan je odavno razotkriven i mislim da je opasan!Svasta se moglo citati o tome na fb ,ali davno bjese pa vise ne znam gdje,sta!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back