Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo, da on ima tu nadprosecnu logicku inteligenciju,kako se ovde tvrdi ,on ima drugu vrstu nad inteligencije,,,nikakve navodne "kontradiktornosti" ne bi bilo u njegovim izjavama ,nego bi on to sve lepo uklopio izmislio i sastavio neoborivu pricu ,,,nego....problem je ovde sto je zuta stampa napravila pometnju medju ljudima laznim informacijama.

Kaže Šipka da su Jelenini prijatelji rekli da je u petak radila nokte, tj lakirala ih kod manikira. Zašto joj je onda lak bio iskrzan ako niko nije prikrivao tragove, nego je samo bacio u kanal?
Pa sto se ovoga tice znas kako, radi se o borbi za zivot, bezanju, polozaju ruku koji sprecava udarac... U tome patika i trenerka spadne i lak se izgrebe... Onda i boravak u mulju 20h... I da dodam da verovatno lakovi nemaju taj kvalitet kao mozda nekada... Lak moze da se osteti kada se cuva, a kamoli nece u ovom slucaju... Ali najsmesnije je sto je ovaj iz CFI na osnovu ostecenog laka zakljucio da nije ubijena tu, vec da je to od varikine kojom joj je sigurno kod kuce skinut lak ....

Poslednja izmena:
Cfi pominje varikinu ,zato sto izgleda da nikakvi tragovi dnk nisu pronadjeni na prstima,noktima sto znaci da je neko svesno uklanjao svaki trag,,,e sad ti reci ma nije bio nikakav trag,,,barem blata,,,i ne zna se koliko je lak stvarno ostecen ,da li skroz ,da li ima stvarno te tragove varikine ,to nadlezni znaju,i to se moglo utvrditi ,to im je posao.

Da dodam da mislim da malo dete koje je tad imalo 5 god sigurno nije gledalo u daljinu(koja je veca predpostavljam od duzine makar jednog fudbalkog stadiona) da tamo nije sigurno "fokusirala" svoj pogled....
Dete je reklo da je mama otisla da trci i nestala u travi, sto se vidi da je naucena recenica ili zakljucak izvucen iz necijeg ponavljanja i opisa onoga sto se desilo...
U normalnoj situaciji detetu ne bi ni opisivali u tom slucaju nista dok se stvar ne resi i ne nadje ziva mama...

Malo dete od 5 godina poseduje svesnost i samosvesnost sebe i okoline ,dok dete od 4 godina je pod znakom pitanja.

Zatim postoji i ova varijanta blaga hipnoza [da se tako izrazim],naravno uz pristanak oca,staratelja trenutno ,da se dete tacno seti sta i kako ,,sto bi moglo mnooogo toga da razjasni.

Ako bi naravno smeli i hteli da daju takav pristanak.

- - - - - - - - - -

Mada iskreno nisam pristalica takve metode ,zato sam napisao blage hipnoze...mozda je ta metoda previse agresivna za malo dete.,i to ako bi neko radio,vrhunski strucnjak da bude ,...s tim nema igre,.

Zasto pominjes apoteku i dugove ?Ti sama sebi pravis kontradikciju,,kada ti odgovara ,onda je dugovala pare ,a kada je vidjena od strane apotekara u tom vremenu onda nije ,,ja sam se ogradio od ove informacije i napisao "ako je tacno"

Nikad niko nije javno rekao da je apotekar nju video u 19h! Niti je apotekar javno izašao i rekao u 19h je bila.

U nedelju 3. aprila, dan posle ubistva negde oko 19 časova, u kuću je došao Zoranov sin iz prvog braka, koji je tog dana bio na saslušanju u policiji, i vidno uznemiren pred nama okupljenima prokomentarisao: "Ma deda je za.ebao stvar", ne precizirajući o čemu je reč. Čim je to izgovorio, njega je jedna rođaka odvukla u drugu sobu. On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni reč - otkriva naš sagovornik blizak porodici.

I OVO treba jos proveriti

Dete je još malo da bi je detaljno ispitivali.

Detetu puštati hapšenja ubica baca samnju na Z

I ja sam razmišljala o tome! Čak mislim da je to gledao više zbog sebe(očekujući tako nešto ili razmišljajući "šta ako se desi") a dijete bilo uz njega i onda je djetetu ispričao takvu priču,mozda čak i odgovarao na dječija zapitkivanja a vidjeli smo koliko je J razgovorljivo dijete!

A sad ti meni reci, zasto kod tolike organizovanosti nisu pogledali na sat, kao da nisu znali da ce ih to pitati u policiji? Zasto su dozvolili da neusaglasavanje vremena bude ono sto istragu najvise navodi ka njima? Zasto su na sebe bacali sumnju? On kaze dosli su oko 15;30, baka izlazi da cuva koze u 16;40...Zovu policiju 5 sati nakon nestanka... Vremena kada je video biciklistu i coveka sa stapom su daleko od majcinog poziva.... Sve u vezi vremena je nelogicno... Zasto? Pa zato sto je tad ubijena i nista tu nije isplanirano i pripremljeno dan ranije...
Nisam bas tvrdoglav, ali ne mogu da verujem u ono sto mi nema nikakve logike... Da ne govorim o majcinom pozivu... I o tome da teoriom da je ubijena ranije ubacujete i jos jednog saucesnika sto je po meni neverovatno na taj nacin.. Jedan je Z...

Zato što savršen zločin ne postoji, zato što ih ima više pa se malo sapleli o svoje laži.

Pa na nasipu... Ne razumem kako su na nasipu svi mogli da ih vide? To u realnosti uopste nije tacno.... Nasip ima stazu od 1800m, a kanal koji se ne vidi od siprazja je oko 100m od staze...... Da tu stalno ima nekoga pa Z bi sreo jos neko ne samo biciklista i covek sa stapom(bilo bi stotine svedoka za sat vremena)... A i da uvek ima nekoga tacno je, jer su i u vreme ubistva na nasipu bili ubica i zrtva...

- - - - - - - - - -

Pa nije potrebno 10 minuta sigurno.... On je mogao da je ubaci u kanal za 30 sekundi....

Koliko bi trajala žučna rasprava da on toliko poludi i ubije je na licu mesta? Koliko je trajalo njegovo opažanje da tu nema nikog da ga vidi dok je udara? Koliko dugo je udarao? Kada je ubacio u kanal i potopio u vodu, kako nije imao tragova vode i blata na sebi? Koliko vremena je Jana bila SAMA bez ikakvih pitanja i pogleda ka roditeljima? 30 sekundi?

- - - - - - - - - -

Pa sto se ovoga tice znas kako, radi se o borbi za zivot, bezanju, polozaju ruku koji sprecava udarac... U tome patika i trenerka spadne i lak se izgrebe... Onda i boravak u mulju 20h... I da dodam da verovatno lakovi nemaju taj kvalitet kao mozda nekada... Lak moze da se osteti kada se cuva, a kamoli nece u ovom slucaju... Ali najsmesnije je sto je ovaj iz CFI na osnovu ostecenog laka zakljucio da nije ubijena tu, vec da je to od varikine kojom joj je sigurno kod kuce skinut lak ....

Da se borila, imala bi biološke tragove ispod noktiju. Ta rana na laktu o kojoj su danas pričali i naneta oštrim predmetom može da govori o samoodbrani, ali skinut lak ne može. Mulj ni voda ne mogu tako brzo i lako da unište lak. Nisam znala da si stručnjak i za manikir... meni si smešan ti koji ismeva ljude čija je to profesija. Čak ne uzimaš sa nekom rezervom da je moguće, nego se smeješ. A kažeš mulj će da ošteti lak za nokte...

Da dodam da mislim da malo dete koje je tad imalo 5 god sigurno nije gledalo u daljinu(koja je veca predpostavljam od duzine makar jednog fudbalkog stadiona) da tamo nije sigurno "fokusirala" svoj pogled....
Dete je reklo da je mama otisla da trci i nestala u travi, sto se vidi da je naucena recenica ili zakljucak izvucen iz necijeg ponavljanja i opisa onoga sto se desilo...
U normalnoj situaciji detetu ne bi ni opisivali u tom slucaju nista dok se stvar ne resi i ne nadje ziva mama...

Da li si svestan gluposti koju si napisao? Ne govorimo o bebi već o detetu od 5 godina. Po tebi je mala ostala kod rampe dok je Zoran otrčao da ubije Jelenu? I sve to vreme ona bila sama, nije ni krenula ka njima, nije POGLEDALA ka njima. U toj situaciji da izgubi oba roditelja iz vida, verovatno bi se tako malo dete i uspaničilo i plakalo.

Normalno je da su joj to usadili u glavu ponavljanjem da je nestala u travi jer su nešto morali da joj kažu i objasne a iskoristili su to i kao alibi.

U vezi nokata.. interesantno je da je neko od čitatelja lista Alo dug period pominjao slike Svekrve na kojima se vidi da su joj nokti desne ruke skraćeni a na lijevoj dugi,crveni! Osim toga pisalo se da se djeverova djevojka bavi tim poslom vezano za nokte?

Vezano za telefon koji je navodno sad nadjen,mozda se pojavio onaj telefon zbog kog je smijenjen onaj policajac,naravno sa malo izmijenjenom pričom?

Poslednja izmena:
Dete je još malo da bi je detaljno ispitivali.

Detetu puštati hapšenja ubica baca samnju na Z
Detetu pusta da ni u kom slucaju ne bi mogla da se dvoumi, preispita i pokusa da shvati ko je zaista ubio Jelenu... To je predostroznost za svako sledece ispitivanje policije i psihologa(ako ga bude)... Tako ce dete uci duboko u njegovu laznu percepciju onoga sto se desilo tog dan, a on biti bez brige....

Da se borila, imala bi biološke tragove ispod noktiju. Ta rana na laktu o kojoj su danas pričali i naneta oštrim predmetom može da govori o samoodbrani, ali skinut lak ne može. Mulj ni voda ne mogu tako brzo i lako da unište lak. Nisam znala da si stručnjak i za manikir... meni si smešan ti koji ismeva ljude čija je to profesija. Čak ne uzimaš sa nekom rezervom da je moguće, nego se smeješ. A kažeš mulj će da ošteti lak za nokte...

Mi zene znamo kad odemo na more da u morskoj vodi lak izdrzi deset dana. Takodje, uzmimo u obzir da je u pitanju pevacica , dakle neko ko sebi ni u jednom momentu ne sme da dopusti zapustanje, narocito da se skine lak sa noktiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back