kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.601
Baba izvodi koze svaki dan oko 17h ...ubistvo se desilo ranije...Onda je i ta baba sa kozama bila blizu tog događaja, ako se desio. .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baba izvodi koze svaki dan oko 17h ...ubistvo se desilo ranije...Onda je i ta baba sa kozama bila blizu tog događaja, ako se desio. .
Ili deda sa stapom,ili biciklista,ili pecaros ,ili Kanos bese camdzija,au toliko svedoka Sunce ti
Bas me zanima da li je izvrsen uvidjaj kineskih baraka!?
Ludi ste ko struja
ovde je neko postavio link,čovek priča kao o gumenom kučetu.nemaju dokaze osim onog blata puštaju ga 100%Mislim da će on posle 30 dana biti pušten na slobodu . A gledla sam ga kada je bio kod Marićaovde je neko postavio link,čovek priča kao o gumenom kučetu.
Ало Пожега !
Алоооооооооооооооооооооо ...
Докле више то глупаво спомињање немања пара
зато што у моменту у апотеци није имала довољно ?!
Можда није понела са собом,
можда није понела картицу,
можда су јој се пелене учиниле скупе ..?
Ало !
Да ли се чујемо ?![]()
Baba izvodi koze svaki dan oko 17h ...ubistvo se desilo ranije...
А баба са козама вам није сумњива ?
Зашто ?
Зато што је баба ?
Или због коза, оне вас смирују ?
Ах знам,
питали су је - и она је рекла "Нисам ја убица !"
Ово је један мали доказ колико сте ограничили избор могућих извршиоца !
Očigledno nisi slušao i čitao kada je rečeno da je porodica Krsmanović tj njena familija znala da Jelena već ima dug u apotecu, narodno rečeno RECKU i kad su otišli to da plate posle njene smrti, apotekar je rekao da je već bila i platila.
Ili deda sa stapom,ili biciklista,ili pecaros ,ili Kanos bese camdzija,au toliko svedoka Sunce ti
Očigledno nisi slušao i čitao kada je rečeno da je porodica Krsmanović tj njena familija znala da Jelena već ima dug u apotecu, narodno rečeno RECKU i kad su otišli to da plate posle njene smrti, apotekar je rekao da je već bila i platila.
- - - - - - - - - -
30 sekundi pre toga? Zar ne bi videla da je Zoran krvav, blatnjav, mokar?
Da je donesena u nekom cebetu ili tepihu(koji ce se natopiti krvlju), na njoj bi se nasli tragovi toga ihhhhaj u vidu dlacica, koncica itd(ne vidljivi golim okom, ali to se moglo prepoznati)... A posle treba odneti taj tepih da ne kaplje krv... Pod noktima moze da nema tragove, jer je bezala od ubice i jer su joj udarci zadavani najvise u potiljak tj. dok je bila licem na dole i nije bila u stanju da ogrebe ubicu po telu... Na kraju mozda je vrlo brzo izgubila svest nakon prvih udaraca, a posle je udarao u telo koje nije davalo znake zivota... Eto zato nema tragova ubice ispod njenih noktiju.. Ono sto je moguce je da je bas tada"boreci" se sa ubicom koji sedi na njenim ledjima(tacnije da upotrebim tu rec mlatarajuci rukama) doslo do ostecenja laka... E to je sasvim logicno...Cak mi je potpuno nelogicno ocekivati da ce joj lak na noktima biti ne ostecen nakon ovakvog ubistva tupim predmenom i sa ovoliko udaraca...
Da je donesena u nekom cebetu ili tepihu(koji ce se natopiti krvlju), na njoj bi se nasli tragovi toga ihhhhaj u vidu dlacica, koncica itd(ne vidljivi golim okom, ali to se moglo prepoznati)... A posle treba odneti taj tepih da ne kaplje krv... Pod noktima moze da nema tragove, jer je bezala od ubice i jer su joj udarci zadavani najvise u potiljak tj. dok je bila licem na dole i nije bila u stanju da ogrebe ubicu po telu... Na kraju mozda je vrlo brzo izgubila svest nakon prvih udaraca, a posle je udarao u telo koje nije davalo znake zivota... Eto zato nema tragova ubice ispod njenih noktiju.. Ono sto je moguce je da je bas tada"boreci" se sa ubicom koji sedi na njenim ledjima(tacnije da upotrebim tu rec mlatarajuci rukama) doslo do ostecenja laka... E to je sasvim logicno...Cak mi je potpuno nelogicno ocekivati da ce joj lak na noktima biti ne ostecen nakon ovakvog ubistva tupim predmenom i sa ovoliko udaraca...
I tako ležeći potrbuške sa ubicom na ledjima borila se sa ubicom ,mlatarala rukama i oštetila lak!!! Koliko je to moralo trajati vremena da nokti izgledaju onako kao sa slike! Izvini ali pričaš bezveze,ja lakiram nokte godinama i ne znam šta i koliko da radim ne mogu da napravim tako da izgleda kao sa slike !
...
Da, baba je imala izliv ljubomore.. svideo joj se Zoran pa ga je htela samo za sebe.
Не препоручујем глодање костију које вам је бацио Информер !
Списак могућих починилаца је заиста велики
и поновићу га за нове пратиоце форума :
- У близини места злочина налази се фудбалски стадион
где се окупљају наркомани и дилери,
ту им згодно да врше своје радње ...
- У близини се налази неколико проблематичних кафана и клубова
( погледати Гуглову мапу )
- На обали Дунава укотвљени су бродови и барже,
около се шеткају докони морнари пренабреклих удова ...
- У близини се налазе разни центри за прихват миграната,
бараке кинеских радника,
тим њивама и ливадама крстаре румунски надничари,
цигани чергари, мечкари ...
Све категорије које не можеш да притиснеш медијском хајком
јер нити прате наше медије - нити разумеју наш језик !
tamo ko udje ne vraća se
Kad se gradio most, išli smo kolima na onu plažu, zovemo je vojna plaža. U povratku je već bio mrak, malo smo zalutali i ušli u taj kineski kamp. Svi kinezi izašli u gaćama preplašeni, nisu znali šta se dešava. Samo smo napravili krug, podigli ruku u znak izvinjenja i otišli. Nije to Somalija...apotekari ne daju na crtu onima koji nemaju para već onima koji imaju