Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А баба са козама вам није сумњива ?
Зашто ?

Зато што је баба ?
Или због коза, оне вас смирују ?

Ах знам,
питали су је - и она је рекла "Нисам ја убица !"

Ово је један мали доказ колико сте ограничили избор могућих извршиоца !

Poslednja izmena:
Ili deda sa stapom,ili biciklista,ili pecaros ,ili Kanos bese camdzija,au toliko svedoka Sunce ti

Sladjana Trencevski Ti si uradio sve što si mogao ali mislim da se tu nešto zataškava...
· Reply · 6 · September 10 at 11:02pm

Razgovor sa stranice CFI,znači radi se ili se radilo ipak o zataškavanju!

Cfi Doo Novi Sad
Cfi Doo Novi Sad Znam...
· Reply · September 10 at 11:10pm

Sladjana Trencevski
Sladjana Trencevski Da je prvi uvidjaj dobro obavljen da si ti bio tamo sa svojom opremom i znanjem i slucaj bi vec bio resen
· Reply · 6 · September 11 at 9:06am · Edited

Cfi Doo Novi Sad
Cfi Doo Novi Sad Tako je...
· Reply · 2 · September 10 at 11:16pm

Da je donesena u nekom cebetu ili tepihu(koji ce se natopiti krvlju), na njoj bi se nasli tragovi toga ihhhhaj u vidu dlacica, koncica itd(ne vidljivi golim okom, ali to se moglo prepoznati)... A posle treba odneti taj tepih da ne kaplje krv... Pod noktima moze da nema tragove, jer je bezala od ubice i jer su joj udarci zadavani najvise u potiljak tj. dok je bila licem na dole i nije bila u stanju da ogrebe ubicu po telu... Na kraju mozda je vrlo brzo izgubila svest nakon prvih udaraca, a posle je udarao u telo koje nije davalo znake zivota... Eto zato nema tragova ubice ispod njenih noktiju.. Ono sto je moguce je da je bas tada"boreci" se sa ubicom koji sedi na njenim ledjima(tacnije da upotrebim tu rec mlatarajuci rukama) doslo do ostecenja laka... E to je sasvim logicno...Cak mi je potpuno nelogicno ocekivati da ce joj lak na noktima biti ne ostecen nakon ovakvog ubistva tupim predmenom i sa ovoliko udaraca...

Не препоручујем глодање костију које вам је бацио Информер !

Списак могућих починилаца је заиста велики
и поновићу га за нове пратиоце форума :

- У близини места злочина налази се фудбалски стадион
где се окупљају наркомани и дилери,
ту им згодно да врше своје радње ...

- У близини се налази неколико проблематичних кафана и клубова
( погледати Гуглову мапу )

- На обали Дунава укотвљени су бродови и барже,
около се шеткају докони морнари пренабреклих удова ...

- У близини се налазе разни центри за прихват миграната,
бараке кинеских радника,
тим њивама и ливадама крстаре румунски надничари,
цигани чергари, мечкари ...

Све категорије које не можеш да притиснеш медијском хајком
јер нити прате наше медије - нити разумеју наш језик !

IMAM PREDLOG ZA NASTAVAK PRIČE:

NAKON UMIRANJA JELENINE MAJKE SA SVE ŠMINKOM NA LICU,
ČISTAČICA JE NAŠLA UŽASNU PORUKU POD KREVETOM KOJU DO DANAS NIJE SMELA DA PREDA
ISTRAŽNIM ORGANIMA OBZIROM DA JE BILA UŽASNUTA ŠTA JE TAMO PISALO

čim Jelena Vučić zameni Alksandra Krsmanovića na naslovnoj strani
to znači da on sa bracalom nešto iznosi iz budžeta i nose mami i tati

Ako vam se ovo dopalo:
[PLATI MI PIVO]

Ало Пожега !
Алоооооооооооооооооооооо ...

Докле више то глупаво спомињање немања пара
зато што у моменту у апотеци није имала довољно ?!

Можда није понела са собом,
можда није понела картицу,
можда су јој се пелене учиниле скупе ..?

Ало !
Да ли се чујемо ? :roll:

Očigledno nisi slušao i čitao kada je rečeno da je porodica Krsmanović tj njena familija znala da Jelena već ima dug u apotecu, narodno rečeno RECKU i kad su otišli to da plate posle njene smrti, apotekar je rekao da je već bila i platila.

- - - - - - - - - -

Baba izvodi koze svaki dan oko 17h ...ubistvo se desilo ranije...

30 sekundi pre toga? Zar ne bi videla da je Zoran krvav, blatnjav, mokar?

- - - - - - - - - -

А баба са козама вам није сумњива ?
Зашто ?

Зато што је баба ?
Или због коза, оне вас смирују ?

Ах знам,
питали су је - и она је рекла "Нисам ја убица !"

Ово је један мали доказ колико сте ограничили избор могућих извршиоца !

Da, baba je imala izliv ljubomore.. svideo joj se Zoran pa ga je htela samo za sebe.

Očigledno nisi slušao i čitao kada je rečeno da je porodica Krsmanović tj njena familija znala da Jelena već ima dug u apotecu, narodno rečeno RECKU i kad su otišli to da plate posle njene smrti, apotekar je rekao da je već bila i platila.

- - - - - - - - - -

30 sekundi pre toga? Zar ne bi videla da je Zoran krvav, blatnjav, mokar?

Ko kaze 30 sekundi pre toga? Ubistvo se desilo nakon majcinog poziva oko 16h i pre bake i njenih koza(ona ih izvodi oko 17h)..

Da je donesena u nekom cebetu ili tepihu(koji ce se natopiti krvlju), na njoj bi se nasli tragovi toga ihhhhaj u vidu dlacica, koncica itd(ne vidljivi golim okom, ali to se moglo prepoznati)... A posle treba odneti taj tepih da ne kaplje krv... Pod noktima moze da nema tragove, jer je bezala od ubice i jer su joj udarci zadavani najvise u potiljak tj. dok je bila licem na dole i nije bila u stanju da ogrebe ubicu po telu... Na kraju mozda je vrlo brzo izgubila svest nakon prvih udaraca, a posle je udarao u telo koje nije davalo znake zivota... Eto zato nema tragova ubice ispod njenih noktiju.. Ono sto je moguce je da je bas tada"boreci" se sa ubicom koji sedi na njenim ledjima(tacnije da upotrebim tu rec mlatarajuci rukama) doslo do ostecenja laka... E to je sasvim logicno...Cak mi je potpuno nelogicno ocekivati da ce joj lak na noktima biti ne ostecen nakon ovakvog ubistva tupim predmenom i sa ovoliko udaraca...

I tako ležeći potrbuške sa ubicom na ledjima borila se sa ubicom ,mlatarala rukama i oštetila lak!!! Koliko je to moralo trajati vremena da nokti izgledaju onako kao sa slike! Izvini ali pričaš bezveze,ja lakiram nokte godinama i ne znam šta i koliko da radim ne mogu da napravim tako da izgleda kao sa slike !

Svakako bi morali biti tragova tepiha ili tkanine na njenom telu, mi ne znamo da li ga ima ili nema. Onaj ubod u lakat je nastao tako što je verovatno postavila ruku da se odbrani, tu je pala i u ležećem položaju je udarena u glavu...ali onda kako se skinuo lak? I lakat nije oštećen, nego ima ubod oštrim predmetom, a na glavi tupim predmetom. Posle svakog tvog posta o laku počeću da mislim da lakiraš nokte!
Ako je dobila jedan udarac u lakat i pala dole, posle udarana po glavi, kako joj se tako skinio lak na noktima?

I tako ležeći potrbuške sa ubicom na ledjima borila se sa ubicom ,mlatarala rukama i oštetila lak!!! Koliko je to moralo trajati vremena da nokti izgledaju onako kao sa slike! Izvini ali pričaš bezveze,ja lakiram nokte godinama i ne znam šta i koliko da radim ne mogu da napravim tako da izgleda kao sa slike !

Ajde da vidimo bas tu sliku? Video sam nesto sto lici na sliku nokta sa jednog prsta(u emisiji) i neku plastiku pored.. E sad moguce je da bi bilo jos tih slika da su svi nokti tako osteceni, mozda je takvo ostecenje na jednom( ili par noktiju) i taj nokat su forenzicari slikali... Medjutim neko je umislio, a nije video da su svi nokti takvi i jos umislio da su potapani u varikinu(svi)... Naravno da je moguce da se nokat osteti (usmrcena je sa mnogo udaraca tupim predmetom ne vidim kako je moguce da joj svaki nokat ostane ne ostecen).... Ne bi me cudilo ni da je bio pocupan nokat, a kamoli ostecen lak...

...
Da, baba je imala izliv ljubomore.. svideo joj se Zoran pa ga je htela samo za sebe.

Пожега,
опет погрешно, информерски дириговано резоновање !
Љубомора је била Јецина !

Пролазећи поред баке осетила је завист,
бабускара мирно живи са козама,
а она мора да трчи и глуми расну певаљку !

Добацила јој је " кучко матора "
баба је узела штап и шрафцигер
остало је познато !

Не препоручујем глодање костију које вам је бацио Информер !

Списак могућих починилаца је заиста велики
и поновићу га за нове пратиоце форума :

- У близини места злочина налази се фудбалски стадион
где се окупљају наркомани и дилери,
ту им згодно да врше своје радње ...

- У близини се налази неколико проблематичних кафана и клубова
( погледати Гуглову мапу )

- На обали Дунава укотвљени су бродови и барже,
около се шеткају докони морнари пренабреклих удова ...

- У близини се налазе разни центри за прихват миграната,
бараке кинеских радника,
тим њивама и ливадама крстаре румунски надничари,
цигани чергари, мечкари ...

Све категорије које не можеш да притиснеш медијском хајком
јер нити прате наше медије - нити разумеју наш језик !

Ne okupljaju se narkomani kod stadiona. U blizini nema problematičnih kafana i klubova. Na obali Dunava najbliža je šljunkara gde ima i vikendica, nije baš blizu. Šljunkara ima kamere. Centar za migrante je u Krnjači, vazdušnom linijom je samo blizu. Rumunski nadničari su usidreni na raskrsnici u Borči, svrati da ih vidiš...

tamo ko udje ne vraća se

Evo, živa sam. :) Kad se gradio most, išli smo kolima na onu plažu, zovemo je vojna plaža. U povratku je već bio mrak, malo smo zalutali i ušli u taj kineski kamp. Svi kinezi izašli u gaćama preplašeni, nisu znali šta se dešava. Samo smo napravili krug, podigli ruku u znak izvinjenja i otišli. Nije to Somalija...

- - - - - - - - - -

apotekari ne daju na crtu onima koji nemaju para već onima koji imaju

Možda neki tvoji apotekari...kod nas su fini lokalci, svi se poznaju..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back