Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova verzija bi se uklopila i u pricu nekih kriminiloga,oteta,ubijena,vracena kao poruka Z? Sve je moguce!Negdje u martu,ne sjecam se koje novine su objavile obdukcione podatke,CUPANI nokti,polomljene kosti ruku,rebra itd. Dakle,izivljavanje,strastveno,ritualno?Poruka ostalima?Sve je moguce!Da li se u zlocin iz strasti ubraja i strast prema nekim vjerskim ubjedjenjima i pravcima?Sizifrena je nekad bila clan podrske i zna dosta,pretpostavljam da pise zagonetno jer su joj prijetili nekim prijavama?A bilo bi ibteresantno cuti njeno misljenje na koga se tacno aludira?Brat?Porodica?

hehehehe ... Au...
Uspeli ste da unistite ovu temu totalno i na njoj su ostali samo oni koji imaju te neke fiks ideje, umisljanja, paranoje i slicno... Molim vas nemojte da se ljutite, ali meni to zaista tako izgleda... Mozda ima realnih ljudi koji citaju, ali se ne ukljucuju...
Evo ti da se zanimas; ona je napisala TIBOR, JABOR, TIBOR mozda je resenje TI BOR, JA BOR, TI BOR , BOR CA ... :D

E moja Milena dobro vezuješ. Mislim da pored ludaka ili čudaka biće nekako da se sve to preseče.
On je siguran u tu njegovu ekipu ali se sad pojavilo još ekipa...I itd....I biće sasečeni baš ti koji su sve tio dobro upakovali I izmislili I Radu Matić.
Kao što smo svedoci njih dvoje su se navodno pomirili posle niza prozivki. On je javno kod Marića istakao da je Rada prostitutka iz Beča.
Zanimljivo ni ona nije baš normalna ličnost. Setimo se kako je pomerila Zoricu majku Jeleninu sa onim bolesnim selfijem, Jelenina slika, kandilo I nogice...I pita a čije su ovo nogice?
Potom Rada, Zorica, Lela sve je to bila ista kuhinja laži I slanje tekstova u javnost da narod čita nebuloze.
Mislili su oni da će se o Jeleni pisati samo tri dana kad ono sranje brate,,,,piše se stalno I to smeta. Koliko god novinarstvo gledam u negativi toliko mi je to ok...jer se time prati šta je sledeći korak.
Tako da na osnovu svega, sad je zid a zid je CFI//// te im sad nije svejedno.

Ja sam dve osobe tako eliminisala za prenos infa. Nije im bilo svejedno.
Potom molbe, a na to sam imuna zbog ubijene.
Podrška je zaluđivanje pojedinaca I unos zabune među lažnim profilima.
Potom imate Lelu Kuufnner koja vas zove I kontroliše da vidi ko je iza profila, I razlog ulaska I da li ste poznavali Jelenu.
A onda kreće bolest zvana rekla-kazala, onda kreće haos I tu se gubi smisao jer niko ne pominje Jelenu niti njenu majku.
Već se Zoranu šalju srca, uteha, cveće, podrška da on izdrži I itd:zag:kad se samo setim koliko se njih ložilo na njega okrene mi se Beograd na vodi.....

- - - - - - - - - -

:obozavam:koliko sam skontala u ovome je smisao:dash:

Vidim ja da svi vi ovde polako izuzimate Z iz ubistva... Pomislicu da ste svi u toj nekoj grupi podrske...

Dugo sam mislila da je on izvršio ubistvo, on je bio prva asocijacija to veče kad sam pročitala vest prvo da je nestala pa sutra da je nađena mrtva u kanalu. Ali posle nekog vremena skontam da su to tako hteli da izgleda. U Srbiji je sve više porodičnog nasilja, svima je on bio sumnjiv. Onda povežem kasnije neke stvari i skontam da nije on, nego je namerno poslat tu da se misli da je on, da se kupi vreme i da se srede tragovi. I dalje sam pri tome da je on najveći krivac iako je moožda nije on udarao do smrti.

Isto mislim.
Pa tu je alibi zatvor i Jana.
Uzelo se na vremenu a njemu nista nije smetalo sto se tice naslova. Njemu nije smetala ni Rada. Naprotiv to im je godilo i kupili su na vremenu.
On ima neki naziv za novinare...zveri..nakaze...a zanimljivo da je bas ta njegova podrska bila povezana sa Kurirom, Blicom ne bih da pominjem imena novinarki.. sa jedne strane salju info a sa druge se navodno čude....

Dugo sam mislila da je on izvršio ubistvo, on je bio prva asocijacija to veče kad sam pročitala vest prvo da je nestala pa sutra da je nađena mrtva u kanalu. Ali posle nekog vremena skontam da su to tako hteli da izgleda. U Srbiji je sve više porodičnog nasilja, svima je on bio sumnjiv. Onda povežem kasnije neke stvari i skontam da nije on, nego je namerno poslat tu da se misli da je on, da se kupi vreme i da se srede tragovi. I dalje sam pri tome da je on najveći krivac iako je moožda nije on udarao do smrti.
Od koga je bre on poslat? Niko ga nije ni optuzio ni zasta! Cak ni optuznica nije podignuta protiv njega!... Vi ste ovde svi kolektivno ludi... Kakve stvari povezes? To sto ti je neko rekao da su psi nasli zenu za dve sekunde cim su ih pustili i time si postala opsednuta... Toliko ste zabludeli da tvrdite nepogresivo da nije moguce izvrsiti ubistvo na nasipu, a da te niko ne vidi i to vam je glavni i osnovni dokaz... I da uvek nekoga ima na nasipu... Pa ime eto ubica i zrtva su bili u tom trenutku na nasipu... Da je ubacena u pola noci na njoj bi bilo skorele krvi mnogo dok je mrtvu dovezu i td... Bas bi tada bilo tragova na majici... Ovako posto je sveza krv i posto je ubacena odmah nakon ubistva, normalno je da za 20h u vodi nema tragova na majici koji se mogu videti sa 50m daljine, a mozda ni na licu... Na trnerci koja ja nadjena pored kanala ima... Kao i na travi...

Poslednja izmena:
,ali ne u smislu da je on ubica ,nego da zna nesto ,a ti se ko pijan plota drzis jedno te isto...
Pa kako ne zna, naravno da zna.. S tim sto je to verovatno stanje i trenutci koji ne ostaju potpuno u secanju(mislim na izlive besa prilikom udaraca) pa moze da se desi da mu to pomaze da laze sebe...
Zao mi je sto vama ne ulazi u glavu da se optuznica NE MOZE podici bez dovoljno dokaza, a da izgleda da u prvom danu istrage(koji je najbitniji) nije ih prikupljeno dovoljno... Sva ispitivanja ljudi i privodjenja "osumnjicenih" bila su predpostavljam stvar koja je uobicajena u ozbiljnom slucaju, oni su morali da privode i ispitaju razne ljude iz predostroznosti bez obzira sto im je mozda od pocetka bilo jasno ko je ubica... Novinari su od tih privodjenja i ispitivanja pravili naslove u kojima je izgledalo da policija ne zna nista, niti ima osumnjicenog... Na kraju je ispalo da nema dovoljno dokaza, a da ubica ne zeli da prizna i ima advokate koji nece dozvoliti nikakav pritisak na iskaze i svedocenje...
Svedoka nema, predmeta kojim je ubijena nema, nema ubicinih tragova pod njenim noktima(tj. nisu nadjeni, mozda ce neka tehnologija u buducnosti to moci), priznanja nema... I to je to...

Zaboravih da dodam jos nesto; Sigurno da i na majici ima tragova krvi, ali verovatno da nisu dovoljno vidljivi golim okom na fotografiji na kojoj se vidi jedan deo majice kroz siblje, a na udaljenosti sa 50m i sve to prilikom zumiranja te fotografije... Covek tvrdi zbog toga da nije ubijena tu? Tvrdi majica joj je naknadno obucena? Znaci oprana je od krvi tako perfekcionisticki da je majca koja se obicno oblaci preko glave(priznacete), ostala ne uflekana ni na kragni...?

Poslednja izmena:
Od koga je bre on poslat? Niko ga nije ni optuzio ni zasta! Cak ni optuznica nije podignuta protiv njega!... Vi ste ovde svi kolektivno ludi... Kakve stvari povezes? To sto ti je neko rekao da su psi nasli zenu za dve sekunde cim su ih pustili i time si postala opsednuta... Toliko ste zabludeli da tvrdite nepogresivo da nije moguce izvrsiti ubistvo na nasipu, a da te niko ne vidi i to vam je glavni i osnovni dokaz... I da uvek nekoga ima na nasipu... Pa ime eto ubica i zrtva su bili u tom trenutku na nasipu... Da je ubacena u pola noci na njoj bi bilo skorele krvi mnogo dok je mrtvu dovezu i td... Bas bi tada bilo tragova na majici... Ovako posto je sveza krv i posto je ubacena odmah nakon ubistva, normalno je da za 20h u vodi nema tragova na majici koji se mogu videti sa 50m daljine, a mozda ni na licu... Na trnerci koja ja nadjena pored kanala ima... Kao i na travi...

A što se tiče skorele krvi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back