Nestabilne Zene..

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.020
Koliko je sigurno po vama odrzavati vezu sa osobom koja se menja na svakih 3,4 sata ?

Koliko je moguca stabilnost takve veze ako svaki put trebamo nekog nasmejati ne bi li joj bilo raspolozenje bolje da bi i ona bila pozitivnija?

Koliko je sigurno po vama odrzavati vezu sa osobom koja se menja na svakih 3,4 sata ?

Koliko je moguca stabilnost takve veze ako svaki put trebamo nekog nasmejati ne bi li joj bilo raspolozenje bolje da bi i ona bila pozitivnija?
To je već dijagnoza, ko bi se s tim na duge staze borio...Bolje odustati u startu.
Nego, pogrešan ti je naslov, zar ne treba: ,,Nestabilne osobe" ili ,,Nestabilni partneri?"

Za ruku pa ko psihijatra
Ti tu ne mozes nista, ima ko to treba da sredi
A ti ako je volis mozes da je podrzavas i pomazes u borbi sa tim, ili da se maknes ako ne zelis vise

Normalne brzo dosade.. treba da nađeš neku nenormalnu.. interesantnu.. kojoj čuči nož za krcanje leda ispod jastuka.. dok si vezan... da ti bude frka dal će da te kokne il te samo zaebava..

Inače život može da ti se pretvori (kao meni) u uzimanje kinte za sex sa dosadnim i praznim starletama i pevaljkama.. (ok ima i tu nekih žena nekih političara..)

Moras da nađes neku normalnu......A to ti zahtijeva vise vremena truda i kesa naravno......Zar se nisi vec smorio od tolikih ludaca dragi Nero....?
a gde ih ima?
ako budem sa jednom na kratko i primetim da me ne odgovara onda trebam naci razlog da je otkacim..
pocinjem da je ignorisem pa nastupa ebena tenzija,,zasto me ignorises kad nemoras tako itd ta sra,,a..
pa cekas ne bi li joj prestalo gusenje,pritisak u grudima,nesanica,,,forsirajuci neko drugarstvo koje je verovatno i nemoguce.

onda je bolje poraditi na vezi ne bi li tu osobu doveo kako bi trebala biti,manje muke,,,
menjaza je i suvise teska igra,,vise ;)

a gde ih ima?
ako budem sa jednom na kratko i primetim da me ne odgovara onda trebam naci razlog da je otkacim..
pocinjem da je ignorisem pa nastupa ebena tenzija,,zasto me ignorises kad nemoras tako itd ta sra,,a..
pa cekas ne bi li joj prestalo gusenje,pritisak u grudima,nesanica,,,forsirajuci neko drugarstvo koje je verovatno i nemoguce.

onda je bolje poraditi na vezi ne bi li tu osobu doveo kako bi trebala biti,manje muke,,,
menjaza je i suvise teska igra,,vise ;)
Zena%20sa%20sela%20-%20orginal.jpg
:lol:

Ne msm da je on stučan, takođe ne msm da iko treba da se pozabavi sam sa sobom po tom pitanju ako mu/joj je jedna osoba to rekla, jer to je subjektivno...Ali, ako ti to kaže nekoliko osoba da to uočava kod tebe, onda je to signal da se pozabaviš sobom.
Ne msm sad konkretno na tebe, nego onako.

meni samo jedna osoba od onih koje znam
msm na rl naravno, ne na ovo...

Back