nesputana sloboda i slobodan um

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
da li u svom zivotu imate licnu slobodu da uradite stvari koje zelite ili ste ograniceni licemerstvom?
svako od nas ima slojeve u svojoj licnosti koje nas limitiraju na razlicit nacin, a koji su nastali pogresnim vaspitanjem
sa kojim se ili izborimo tokom zivota ili ostanemo do kraja zivota osteceni
tema je nastala inspirisana reakcijama na postavljenu fotografiju na dvd
fotografija obicna..sa plaze..
mozda je provokativna, jer su takve proporcije, ali nije vulgarna
ne vidi se nista sto se ne vidi na drugim na toj temi na tih poslednjih par strana
telo u kupacem kostimu i delovi koje svako od nas ima

komentari na temi i u reputaciji razliciti

da li ste slobodni da kad pozelite mozete takvu fotigrafiju da okacite ili ste sputani, pa morate da spakujete sitnu decu pored sebe koju kao drzite za ruke, ogradu za koju ste morali da se uhvatite od odusevljenja zbog pogleda na horizont i slicno

kolikom kolicinom slobode u svom zivotu raspolazete

da li u svom zivotu imate licnu slobodu da uradite stvari koje zelite ili ste ograniceni licemerstvom?
svako od nas ima slojeve u svojoj licnosti koje nas limitiraju na razlicit nacin, a koji su nastali pogresnim vaspitanjem

Popriličnom količinom slobode, za to sam se izborila. Ali verovatno sam i licemer, kao i svi ljudi, to se ne može izbeći...

Ne mislim da je slikanje u gaćama ili bez gaća neka naročita sloboda, kao što ni zagražavanje nad golim dupetom ne mora da bude samo licemerje... Videla sam fotku, lepo doope :) Al ko postavi takvu fotku na forum zna da provocira, pa ne sme da bude licemer, nego treba ponosno da pojede sve što ga je posle snašlo : )

Popriličnom količinom slobode, za to sam se izborila. Ali verovatno sam i licemer, kao i svi ljudi, to se ne može izbeći...

Ne mislim da je slikanje u gaćama ili bez gaća neka naročita sloboda, kao što ni zagražavanje nad golim dupetom ne mora da bude samo licemerje... Videla sam fotku, lepo doope :) Al ko postavi takvu fotku na forum zna da provocira, pa ne sme da bude licemer, nego treba ponosno da pojede sve što ga je posle snašlo : )

zasto mislis da je taj neko licemer samo zbog otvorene teme?
ako mislis da je tema otvorena sa namerom da se dobije potvrda, onda me ne poznajes forumski
otvoreno pisem o stvarima o kojima zelim da polemisem
pa bili to svingeri ili vakcine ili ekonomska situacija ili nato stav
ako zelim da postavim neku fotografiju, postavim je
ako je tema dupe, a imam prigodnu sliku gde ne vidim razlog da je ne postavim
ako neko postavi svoje dupe, prokomentarisem da mi se fotkografija svidja ili ne i navedem razloge
ne postavljam dupe skrivajuci se iza lica dece - kao da vam pokazem moju decu u vodi do kolena, jer to smatram licemerjem

- - - - - - - - - -

ja ni u kupacem nisam provokativna,tako da mogu da se kacim kako hocu
ne bih kacila svoje provokativne fotografije ,jer ne zelim da mi se kace likovi koji me ne zanimaju
e sad sta je za nekog provokativno,a sta nije ,to je za diskusiju

sad smoki da budemo jasne
provokativan nisi samo u kupacem kostimu :)

ako mislis da je tema otvorena sa namerom da se dobije potvrda, onda me ne poznajes forumski
ako neko postavi svoje dupe, prokomentarisem da mi se fotkografija svidja ili ne i navedem razloge
ne postavljam dupe skrivajuci se iza lica dece - kao da vam pokazem moju decu u vodi do kolena, jer to smatram licemerjem

Ma naravno, samo pričamo...
Ne mislim da si otvorila temu da bi dobila potvrdu, toliko te poznajem, forumski.

Evo šta mi je licemerno, a možda i nije licemerno, nego mi je prosto zasmetalo: to ili-ili.
Kao, ili si slobodan, ili si licemeran... a postoji milion drugih razloga zašto neko uopšte ne postavi sliku svogu dupeta, ili postavi dupe u plićaku, sa decom (ne znam o kojoj fotki je reč, ali svejedno), a neko postavi fotku koja može - ali ne mora - da izgleda kao poziv na seks (lol, ne znam kako da formulišem). Zato sam se javila...

A inače - ovo više nema veze sa tvojom fotkom i tom pričom, nego me je inspirisalo: znam dosta ljudi koji su kao nesputani i slobodni, a zapravo su, kada ih bolje upoznaš, teški malograđani koji baš najviše misle o tome šta će čaršija da kaže. Bar trećina umetnika koje poznajem, oni sa ludim frizurama, nakitom i neobičnom odećom - obični proračunati malograđani, ili neka varijacija na tu temu....

nema idealnog roditelja i vako je vaspitanjem dobio neki paket kojeg u toku zivota treba da se rastereti
pa i ti umetnici
to sto je neko pirsingom ukrasio svoje telo, ne znaci da je i um uspeo da oslobodi
koliko god da se razlikuje u tom trenutku od svoje sredine

Nemam pojma o čijem dupetu je reč, ali i nebitno. Dupe nema veze sa slobodom, a možda i ima :lol:
I generalno, baš me briga da li neko kači svoje dupe uz sopstvenu decu ili kači decu ili samo svoje dupe.
Retko odem na fotke, izgleda svašta propuštam dajući sebi tu slobodu da me tuđa dupeta ne zanimaju, a neretko ni lica.
Ko me zanima, uglavnom sam ih videla, a i oni mene.
Slobodu ne merim količinama fotografija na forumu, kao što dupe nije merna jedinica za pamet ili glupost, tako nije ni za slobodu :)
Ipak, aj pozdravljam sve vaše okačene guze, ko god da je kačio, naročito ako su lepo oblikovane, a pozdravljam i one koje nisu oblikovane, te pozdravljam ako je bilo i nekih fotošopiranih.
Ko voli da se kači, voli da se eksponira, pa neka trpi i lepe i nadrk komentare, sve je to je deo slave :)

Nemam pojma o čijem dupetu je reč, ali i nebitno. Dupe nema veze sa slobodom, a možda i ima :lol:
I generalno, baš me briga da li neko kači svoje dupe uz sopstvenu decu ili kači decu ili samo svoje dupe.
Retko odem na fotke, izgleda svašta propuštam dajući sebi tu slobodu da me tuđa dupeta ne zanimaju, a neretko ni lica.
Slobodu ne merim količinama fotografija na forumu, kao što dupe nije merna jedinica za pamet ili glupost, tako nije ni za slobodu :)
Ipak, aj pozdravljam sve vaše okačene guze, ko god da je kačio, naročito ako su lepo oblikovane, a pozdravljam i one koje nisu oblikovane, te pozdravljam ako je bilo i nekih fotošopiranih.
Ko voli da se kači, voli da se eksponira, pa neka trpi i lepe i nadrk komentare, sve je to je deo slave :)

AE, omasila si temu
pisi o slobodi :)

- - - - - - - - - -

sad smoki da budemo jasne
provokativan nisi samo u kupacem kostimu :)

Nisam se dobro izrazila,ne volim da postavljam provokativne fotke,nebitno dal sam u kupacem ili ne.rekoh i zasto.
Uglavnom se zezam na temu seksa i to mislim da vecina kapira da je to samo zezanje,ali ako okacim sisu ili sliku na kojoj potenciram svoje telo kao seksualni objekat,po meni je to davanje zelenog svetla .a nista gore od toga da te rulja gleda kao parce mesa
Jel sam ja sad licemer?:lol:

*Zasto mislis da je neko licimeran,mozda se samo stavovi ne slazu sa tvojim...

*To da

*Ne moramo da budemo bas 'osteceni'..

tema je nastala inspirisana reakcijama na postavljenu fotografiju na dvd
fotografija obicna..sa plaze..
mozda je provokativna, jer su takve proporcije, ali nije vulgarna
ne vidi se nista sto se ne vidi na drugim na toj temi na tih poslednjih par strana
telo u kupacem kostimu i delovi koje svako od nas ima

komentari na temi i u reputaciji razliciti
*Tacno koji komentari tebi smetaju,i ako te bas briga za tudje misljenje sto otvaras temu....?
Ako neko stavi dupe bez obzira na razlog normalno je da ce svi da pomisle ova hoce:
1.paznju
2.pohvalu
*ovo gore prakticno sluzi za sve slike ne samo za provokativne...Ja recimo cesto stavim slike zbog tacke 1 i 2..
3.da je neko iscima za kombinaciju
4.da je neko iscima za kombinaciju i buducu vezu.....
Eto da sam musko to bi prvo pomislila,jedina razlika po meni izmedju muskarca i zena jeste sto zene 80% stavljaju slike zbog paznje a 20% zbog kombinacije ,a muskarci 90% zbog seksa...
To je normalna reakcija ne znam sto se bunis,meni ovo malo naivna tema a naivna nisi...Mada iskreno ne znam tacno na koje kom se ti zalis...Msm ako te briga sta ko misli onda te briga...

da li ste slobodni da kad pozelite mozete takvu fotigrafiju da okacite ili ste sputani, pa morate da spakujete sitnu decu pored sebe koju kao drzite za ruke, ogradu za koju ste morali da se uhvatite od odusevljenja zbog pogleda na horizont i slicno

Zasto mislis da je neko ogranicen ako nece da stavi sliku meni je recimo takvo razmisljanje ograniceno cak mi i deluje ko ono ja se poinasam na jedan nacin i drugi mi zameraju sad cu ja njima da zameram sto nisu ko ja i da se operem(al opet nisi precizirala kom.)....Iskrenije mi je vec ako hoces da radis sta hoces i da te bole dupe sta ce ko da misli,jer onda ovako ispadne da to tebi toliko smeta da moras teme da otvaras da bi se nekom pravdala ...
To sa stavljanjem dupeta i drugih stvari je licna stvar nekoga bas briga neko ne bi nikad i ustalom zar je biiiitno..
Iskreno ja da sam na tvom mestune bi ovu temu ni otvarala...
Evo ako osh meni je ta slika iz takvog ugla vise ko poziv likovima,al sam isto u fazonu pa sta ako je ona srecna bole je tuki sta ce drugi da misle...
Generalno msm da ste svi kolektivo opsednuti time da ovde ljudi imaju neku fensi izgradjenu sliku o vama..

I ako oces meni je ova tema bukvalno suprotna slobodi..
Ti da si slobodna bolelo bi te cose sta ce ko da misli....

Poslednja izmena:

To kažeš jer garant nemaš neko doope :)

Nisam se dobro izrazila,ne volim da postavljam provokativne fotke,nebitno dal sam u kupacem ili ne.rekoh i zasto.
Uglavnom se zezam na temu seksa i to mislim da vecina kapira da je to samo zezanje,ali ako okacim sisu ili sliku na kojoj potenciram svoje telo kao seksualni objekat,po meni je to davanje zelenog svetla .a nista gore od toga da te rulja gleda kao parce mesa
Jel sam ja sad licemer?:lol:

ne, ti imas svoje misljenje:)
hocu da kazem da na primer od fotki koje si ti okacila obucena, ima i provokativnih
a i ti to znas po komentarima koje si tada dobijala
na stranu tvoje pisanje o seksu i svalerima koje neko shvata kao direktan poziv, jer gde ima mesta za trojicu bice i za cetvrtog :lol:
ali ti dajes sebi slobodu da o tome pises i da ne razmisljas o mogucem pogresno shvacenom
jer ako ti napises o seksu koji si imala sa komsijom u zbunu, ti sebi dajes slobodu ovde na forumu, a neko to shvati kao otvoreni zov jer smatra da se na takav nacin deklarises kao nezadovoljena seksualna masina

- - - - - - - - - -

Zasto mislis da je neko ogranicen ako nece da stavi sliku meni je recimo takvo razmisljanje ograniceno cak mi i deluje ko ono ja se poinasam na jedan nacin i drugi mi zameraju sad cu ja njima da zameram sto nisu ko ja i da se operem(al opet nisi precizirala kom.)....Iskrenije mi je vec ako hoces da radis sta hoces i da te bole dupe sta ce ko da misli,jer onda ovako ispadne da to tebi toliko smeta da moras teme da otvaras da bi se nekom pravdala ...
To sa stavljanjem dupeta i drugih stvari je licna stvar nekoga bas briga neko ne bi nikad i ustalom zar je biiiitno..
Iskreno ja da sam na tvom mestune bi ovu temu ni otvarala...
Evo ako osh meni je ta slika iz takvog ugla vise ko poziv likovima,al sam isto u fazonu pa sta ako je ona srecna bole je tuki sta ce drugi da misle...
Generalno msm da ste svi kolektivo opsednuti time da ovde ljudi imaju neku fensi izgradjenu sliku o vama..

I ako oces meni je ova tema bukvalno suprotna slobodi..
Ti da si slobodna bolelo bi te cose sta ce ko da misli....

meni je mnogo stalo do tudjeg misljenja
zato sam otvorila temu
trazim podrsku

u stvari, nisi shvatila temu :)

Back