Maeeeestro
Aktivan član
- Poruka
- 1.509
Ja sam ponekad na nespretan naćin upoznavao ljude ...tj ne samo upoznavao ljude, nego npr nekog poznanika ili poznanicu, koje ja znam relativno kratko, sam iśao upoznavati s ljudima koje ja znam dulje, poznanicima , ali i moglo bi se reći prijateljima, i onda se povremeno dogodi da se neki ljudi u tim odnosima međźusobno posvađźaju.
Sada, kada ja vidim da dosta toga u tim odnosima i upoznavanjim s moje strane nije bilo u redu, neki od njih mene krive śto sam ih uopće upoznao jedne s drugima.
Stres je uzrokovao i slabiju koncentraciju, lośije spavanje, problem i otkaz na poslu.
Kako se uzdignuti i dokazat da ja nisam namjerno htio da se neki od tih ljudi međżusobno svađźaju?
Meni drame ne trebaju i ja ih ne źelim, ali neki od njih su preosjetljivi.
Kako se bolje postaviti u nastavku godine?
Sada, kada ja vidim da dosta toga u tim odnosima i upoznavanjim s moje strane nije bilo u redu, neki od njih mene krive śto sam ih uopće upoznao jedne s drugima.
Stres je uzrokovao i slabiju koncentraciju, lośije spavanje, problem i otkaz na poslu.
Kako se uzdignuti i dokazat da ja nisam namjerno htio da se neki od tih ljudi međżusobno svađźaju?
Meni drame ne trebaju i ja ih ne źelim, ali neki od njih su preosjetljivi.
Kako se bolje postaviti u nastavku godine?