filozofzauvek
Zainteresovan član
- Poruka
- 112
Ko je jaci momak ili cura po misljenju inteligencije i sukobu misljenja,sta vi mislite? Ja mislim da je mracni um najjaci od njih dvoje,tih nepoznatih persona koji lupaju glavom od zid da bi nesto dokazali o svomjim raspalim misljenjima njihovog praznog i nepotpunog uma.Da pocnemo,cura je tipicno predvidljiva osoba zna se tacno sta ce reci,kad joj treba novac da ode kod frizera ili u kupovinu ona trazi pare od momka koji naravno odmahuje glavom govoreci da ga se to ne tice.Momak je veoma nepouzdana osoba koja ce slagati cim stigne i izdati te za 100 dinara,naravno njih dvoje su u vezi postuju se,dok je para ona njega voli i daje mu da je *******.Znaci njih dvoje su tipicni primjeri kako ce proci protiv onoga koje pametniji od njih i snazniji.Mracni um je tipican primjer neshvacene duse ili kako biste vi rekli ljudine,on je izasao da bi se obracunao sa njima jednom zauvek tako da njihova bitka misljenja pocinje.Sta vi mislite ko je od njih jaci po sukobu misljenja? U drugom delu cemo imati sukob izmedju Natalije i Borisa i jos mnogo drugih ljudi koji su deo mog svakodnevnog zivota,nadam se da cete uzivati u sledecim kratkim zivotnim pricama.Bice jos mnogo prica jer spremam diplomski tako da ova iskustva i vasa misljenja ce mi pomoci u mom zivotu.(Nadam se da cu postati psiholog jednog dana ili bar dobar covjek) I da, volio bih da cujem sta biste vi voleli da napisem,jer volim da cujem i druga misljenja!Vjecno zahvalan vas filozof.
Poslednja izmena: