Neseksi odeća

smilie_girl_008.gif

- - - - - - - - - -

krasno!!!

mislim totalno je neseksi kad se namunjiš sa stvarno seksi odećom usred podneva po gradu jer izgleda ko da žuriš na kasting za seksi film i sveukupno
mnogo se pažnje polaže na to koliko smo seksi spolja kao da su krpe zaslužne za to a istinska seksualnost ne potiče iz firmiranih krpa nego iz ljubavi prema svom golom telu

Уске хлаче па још на то мокасине, подеране фармерке као да је некој звијери претекао из канџи, мајице са дубоким V изрезом и мушки дуги кардигани. Све ми је то геј.
Plus one grozne frizure.

Pa obrve počupkane, izdepilirani...

gde reče crvene patike

pre neki dan videh čoveka od pedesetak godina, crvene patike, farmerke, majica, crna kosa, frizura kao oni indijanci iz amazonije
pa opet nnekako nije izgledao loše

Ma gde bre, videh danas jedno mlađano momče, tu ko postavljač teme što je, crvene patike, bele čarape, siva trenerka pamučna s ramflom, onaj punjeni prsluk u teget boji i dredovi na glavi!
Pa niđe veze bre.

Zato što nema ljubavi za martinke :)
Zezam se, ima nešto pogrešno u tim majicama sa V izrazom što me uznemirava... Nekakvo lažno budženje zavodljivosti i seksipila koje ne ide uz pravog muškarca : )

Oukeeej... :lol:

Ja ih volim, meni v izrez i jeste više seksi valjda, ne jer nešto otkriva (pošto ovaj ne otkriva ništa), već jer mi je samo živopisniji od običnog. Tipa prosta potpuno bela majica... v izrez - s njom možeš i u grad. Običan - izgledaš ko da si pošao na čas fizičkog.

Slično npr. kao kod farmerki. Ne volim ona prošarana sranja, ali ne volim ni one klasične staromodne, koje su celom dužinom potpuno iste plave boje. One su mi previše dosadne. Volim kad su malo isfazonirane, ništa mnogo... ali čisto da ima neke živosti. S onim klasičnim izgledam sebi ko berštre. Još košulju i onaj somotski sako i da budem ko univerzitetski profesor. :lol:

E da... rekla si da i trenerke nisu seksi. Načelno se slažem, ali ih svejednom nosim, čak i kad odem u grad. Briga me, previše su jebbeno udobne. :lol:

- - - - - - - - - -

Ma gde bre, videh danas jedno mlađano momče, tu ko postavljač teme što je, crvene patike, bele čarape, siva trenerka pamučna s ramflom, onaj punjeni prsluk u teget boji i dredovi na glavi!
Pa niđe veze bre.

Ja "mlađano momče"? Koliko ste vi bre ljudi matori? :lol:

- - - - - - - - - -

Da još dodam... leopard print. Sve vas žene koji nosite to bih prekršajno gonio.

E da... rekla si da i trenerke nisu seksi. Načelno se slažem, ali ih svejednom nosim, čak i kad odem u grad. Briga me, previše su jebbeno udobne. :lol:

E da, udobnost. To u stvari i jeste pitanje - koliko sebi treba ugađati u tom smislu. I meni su najudobnije helanke, duks i patike za trčanje... ali to sportsko oblačenje naružuje osobu, a bogami i ulice grada. Moda je sada takve da je sve OK, ali ja se nikada neću navići na toliki broj muškaraca koji opušteno furaju po gradu kao da su na plaži ili sportskom terenu ili u svojoj dnevnoj sobi. Jbt. moj deda je i kod kuće nosio košulju i kravatu i nije se žalio da mu je neudobno... a baka se zgrozila kad sam kupila prvi par martinki :lol:

Back