- Poruka
- 53.343
A da probas da udjes u najdublji mrak koji nadjes ( podrum, neki park/suma..) i budes tu malo, pa kad vidis da ti nije nista, onda te zauvek prodje?
Mene je to uhvatilo kad sam imao 6-7 godina i tako sam resio zauvek taj problem ( usao u sumu).
Neka hvala. A vala mene je moj tata stalno dok sam bio mali plašio sa babarogom, nije smešno, i uvek je govorio da ako uđeš u mrak, tamo je ona.. E sada da li je zbog toga, ne znam, ali zaista, u mračne prostorije ama baš nikada ne zalazim, bez ikakvog osvetljenja, ili sa nekim. Samo čekam da mi nešto iskoči.

Koliko vremena vec imas problem s tim ? Jesi prica sa nekim o tome ? Ja bih voljela potraziti strucnu pomoc jer sam na netu nasla da mnogi zdravsteni problemi nastaju bas zbog lose nesanice...Ako saznas nesto vise molim te javi... ovo je uzas, ne znam vise kako da se nosim sa ovim problemom...Strah me da ne bude gore..
A ček, zašto ne upališ TV, ili nešto tako? Moj TV je dosta velik, tako da osvetli sobu, dosta, ali ne previše, i tada se osećam veoma lagodno.

Pa ovakav sam oduvek.