bas bih volela da znam dali sam ja jedina koja ima takvog?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
marina.c:...i još rizikuješ da te izlema!!! Ne diraj mu u majku- pravilo br.1. Ako to i radiš( a sve to rade!)- čini to suptilno, da se Vlasi ne dosete!![]()
Budi malo konkretnija, zbog cega vice, zbog utakmice ili zbog tebe?Sladja:bas bih volela da znam dali sam ja jedina koja ima takvog?
dragoslava:Budi malo političar,kažu da su žene najbolji političari!
Najverovatnije sam pravila istu grešku ko i ti u braku,ali sad za ovo vreme koje sam razvedena shvatila sam da žena treba da bude političar.
Valjda nije svaki put takav,kad nije kaži mu kroz šalu samo da mu daš na znanje.Tako i možeš dosta problema da rešiš u braku,.Ja to koristim sad sa muškarcima na poslu .
Pokušaj možda upali!Držim ti palčeve!
Slažem se sa ovom tehnikommacka vracarka:Ni na dete se ne vice a kamoli na zenu...To rade primitivci koji imaju potrebu da skrecu paznju i urlanjem pokazuju ko je glavni..i ko koga treba da slusa..To su obicno oni koje niko ne slusa kada govore normalno....
Zamolis ga najpre da smanji ton za nekoliko decibela jer sasvim dobro cujes,a ako ne upali dreknes i ti na njega koliko god mozes,sistem-zbuniti protivnika i zakazes razgovor na zapocetu temu za izvesno vreme kada malo stisa strasti.
Nekada to moze biti i desetak minuta..
Pa ko ljudi...![]()
Baš tako...dragoslava:Budi malo političar,kažu da su žene najbolji političari!
Najverovatnije sam pravila istu grešku ko i ti u braku,ali sad za ovo vreme koje sam razvedena shvatila sam da žena treba da bude političar.
Valjda nije svaki put takav,kad nije kaži mu kroz šalu samo da mu daš na znanje.Tako i možeš dosta problema da rešiš u braku,.Ja to koristim sad sa muškarcima na poslu .
Pokušaj možda upali!Držim ti palčeve!