NERVIRAS ME...............

Nervira me ovo vreme...
Nervira me ova situacija...
Nervira me moje nadrkano raspoloženje...
Nerviraju me srpski jezik i hemija...
Nervira me umor.
Nervira me exkurzija sledeće nedelje.
Nervira me što nisu spustili cenu starkama.
Nervira me što moram da živim.

nerviraju me uzasno fukse u mojoj shkoli (npr. one koje se slikaju u brusu i tangama i postavljaju slike na facebook)..i koje se fuksasto isfolirano ponashaju
nervira me moje drushtvo jer nikada ne izlazi u grad
nervira me shto moram da se budim za smrdljivu shkolu
nervira me kad mi na netu otvara neku stranicu pola sata
nervira me takodje kad se neko ne javlja na telefon
nerviraju me hemija i francuski
nervira me shto moram da razmishljam o tome koju srednju da upishem
nervira me moj prosek iz shkole koji ce biti 3.92
nervira me shto mi svi govore da se oshisham na kratko a tako izgledam ko malo dete
nervira me kad vidim brata za kompjuterom
nervira me kad se setim tek u ponoc da nisam uradila neshto vazno za shkolu
nervira me kad istroshim kredit na mobu
nervira me kad mi CRKNE MOB :poludeo: !! i kad mom caletu treba 100 godina da ga odvede na poravku
nervira me kad me shalju da odem do prodavnice a zivim na 5-om spratu(budjava zgrada nema lift)
nervira me kad moje kuche krene da laje na ljude u parku....
nervira me shto je nasha zemlja toliko bedna da chak nije ushla u finale za glupu evroviziju
nervira me shto nas vishe od pola sveta mrzi
i nerviraju me shiptari!!!!!!!!!

Nerviraju me napaljene klinke koje nemaju nista drugo osim da "prljaju" imena muskaraca koji su ih ispalili i to iz dobrog razloga...jer su klinke!!

e potpuno se slazem!! misim u vezi tih isfolirenih napaljenih klinki/fuksi.. npr.sve u mom odelenju su fuksetine najgore i josh nisu izashle iz pelena a imale su po 165 momaka..i posle nedelju dana likovi se smore s takvim fuksetinama i raskinu..a onda one posle krive njih..a takodje me nerviraju i likovi koji obozavaju fukse i tek posle provale kako su ustvari bedne..
ja sam iskreno imala samo 2 momka u zivotu s kojima sam bila u vezi skoro godinu dana..skoro sam raskinula na neki nachin s sadashnjim dechkom jer se iselio u drugi grad pa smo izgubili konatkt..i eto..
P.S.nikad se ne smuvam s prvim koji naidje nego lepo sachekam normalnog... :)
P.S.S izvinite shto sam skrenula s teme (na neki nachin) ;)

Back