NERVIRAS ME...............

...shto si odvela Reu u selo i shto je pojela otrovnu zabu,..pa gde i u shta gledash zenoooo,...pa ja ne smem da odem nigde na 2 dana i odma se neshto desi Rei,..aloo...gledaj na nju kao na dete,nije to igrachka,nije imuna na OTROVNE ZABE :shock: :roll: I znash koliko se cimam oko nje i ovo da ti se desi,..pa zenoo,...jaooo,..necu da kazem sve shta bi htela :roll:

Nervira me burazerov kum. Zove mene da pita gde mu je i sta mu radi kum. Sta to mene bre boli ****. Eno ga u pichkoj lepoj materini...ne znam ni ime grda da izgovorim.
Sta zoves mene svaki put,kad vidis da te on ne yebe ni 2%. Nece da te zove,nece da se vraca,ne dolazi ni nakakve odmore,ne zanima ga vise nista. Rekao je cao svima i yebite se.

...shto mi josh nisu ukljuchili fixni da mogu da te lepo okrenem i da ti kazem da od'ebesh,...dosta bre vishe,10 poruka sam zatekla jutros :shock: :roll: Pa valjda ti je jasno,ne mrzim te,ma samo me pusti da zivim svoj zivot i ne trazi objashnjenja zashto se ne javljam,jer necu da dajem objashnjenja,nisam ti duzna nishta...Auuu,...izleda da cu ipak morati da kuckam budjavi sms da bi ti odustao,..majko mila :roll: :?

Nervira me tvoja samoživost, tvoj stil razmišljanja- ja pa ja! Tvoj posao, tvoje potrebe- sve je bitno, sve je ok, sve je opravdano i podrazumeva se! Ne shvataš ništa, nećeš da shvatiš! I moj posao je bitan! Ja nisam neodgovorna pa da me boli uvo! Pa šta ako je nedelja? Nisam na poslu, ali imam posla! Tebi je svaki dan nedelja ili sreda, već kako ti hoćeš! Godinama me već nerviraš s tim stavom!!! To se zove bezobrazluk i sebičnost!!!

bohemi:
Nervira me tvoja samoživost, tvoj stil razmišljanja- ja pa ja! Tvoj posao, tvoje potrebe- sve je bitno, sve je ok, sve je opravdano i podrazumeva se! Ne shvataš ništa, nećeš da shvatiš! I moj posao je bitan! Ja nisam neodgovorna pa da me boli uvo! Pa šta ako je nedelja? Nisam na poslu, ali imam posla! Tebi je svaki dan nedelja ili sreda, već kako ti hoćeš! Godinama me već nerviraš s tim stavom!!! To se zove bezobrazluk i sebičnost!!!

Oklagijom da ispraviš nerviranje..

...shto si me odbacio bez razloga,...nikada ja to tebi ne bih uradila,znash me dobro,nikada te en bih povredila,..zashto si mi to uradio sad,nemash pojma kako se osecam,necesh ni znati,a sve bih dala da me shvatish...kao shto ja shvatam tebe....Pa shta bi blo da sam se ja ljutila na svaku sitnicu???Ostani pored mene,...nemoj me ubijati tako,trebash mi,a surov si,nema razloga,...nema razloga.......

Back