NERVIRAS ME...............

Psihologue:
Plesu ala si se unervozio..
Ja sam rodjen nervozan,samo se to primecuje uvek.:D:D
A kad se primeti onda se uglavnom svi sklone gde stignu.
Dve devojke su mi skorije priznale da su me se plasile,a jedva da su me i znale.
Jos sam super drug sa sestrom jedne od njih dve.
Bas smo se smejali. :D:D:D

Nerviram se jer sam juce procitao da ce Bugarska i Rumunija i pored svih neispunjenih uslova (kriminal,korupcija...) biti primenjni u EU 1.1.2007. pa ce EU posle da im pomogne da zajednicki rese sve probleme.
Pa sto i nas ne primite,pa da zajednicki resavate i nase probleme,majku vam ***** onu izdrkanu,da vam *****.
Yebace vam Kinezi majku,a ja cu da ih lozim...napasete mi se qrca,qrtoni jedni obicni.
Puuuu!

:D:D:D
Sad sam ok. :D

.PLESsitnihDEMONA.:
Ja sam rodjen nervozan,samo se to primecuje uvek.:D:D
A kad se primeti onda se uglavnom svi sklone gde stignu.
Dve devojke su mi skorije priznale da su me se plasile,a jedva da su me i znale.
Jos sam super drug sa sestrom jedne od njih dve.
Bas smo se smejali. :D:D:D

Nerviram se jer sam juce procitao da ce Bugarska i Rumunija i pored svih neispunjenih uslova (kriminal,korupcija...) biti primenjni u EU 1.1.2007. pa ce EU posle da im pomogne da zajednicki rese sve probleme.
Pa sto i nas ne primite,pa da zajednicki resavate i nase probleme,majku vam ***** onu izdrkanu,da vam *****.
Yebace vam Kinezi majku,a ja cu da ih lozim...napasete mi se qrca,qrtoni jedni obicni.
Puuuu!

:D:D:D
Sad sam ok. :D

:lol: :lol: :lol: :lol: E ludakaa,...nasmeja me :lol: :lol: :lol: :lol:

...zato što misliš da možeš tako sa mnom da pričaš, glupi retardu! ali, videćeš... ja bih sve na finjaka, ali ne znam koliko dugo ću još biti tako tolerantna. jel znaš ti da je moj momak još i ranije hteo da dođe ovde na posao i da te malo izmaltretira i da ti do znanja da se ne debilišeš? pa, mogao bi da te pojede kao predjelo... misliš da si bitan, ha! a ne moram ja s tobom samo grubom silom da rešim problem, mogu i mnogo suptilnije, kroz neke druge kanale, ali o tom potom, polako... čekaj samo da se dovoljno učaurim...

Back