nerviranje

ja ovamo u ovo inostranstvo imam jedan bracni par koji me poseo fascinirati jer se vazda pitam ko je odje gloop, jal ja koja posmatram ili zhena tog crnogorca ili mozhda sam crnogorac!?

svoju djecu ne mozhe da prichuva zove mamu kad mu zhena treba npr. kod doktora

ako kretje na posao sedeci ispred tv-a zove nju ------> tamara donesi mi cipele da obujem, tamara donesi mi jaknu, tamara jesi mi spremila sendvich, tamara

tamara trci non stop + obavlja sve kucne poslove+ odvodi dovodi i posvecuje se djeci+ radi na half time

zao mi je tamarre :( ali, rekla bih, sad ce joj biti bash gadno da to ispravi. mislim covek se bash lepo navikao :)))))

Čak da proširim misao: dok tako jednom rukom mešate ručak drugom čupate obrve i još još tračarite telefonom sa najboljom drugaricom koja verovatno usisava, fenira kosu i suši lak na noktima, obično se desi sledeći tok događaja:

1. ručak zagori
2. upropastite obrvu.
3. telefon vam ispadne.
4. ispečete se na šerpu.
5. slomite nokat
6. odete besni su sobu, a tamo vaša jača polovina sedi na kauču, gleda tv i yebe mu se za ceo svet. i kako onda ne bi bile nervozne, drage moje...?

nikad, ali nikad :))

recimo mene nerviraju njanjavi mushkarci

a takvij je nekako sve vishe i vishe na ovu planetu

recimo zhena je majstorica kraljica multitastinga

dok u jednoj ruci drzhi varjacu u drugoj joj je telefon a ocima razgleda timer kad ce gde koji termin da gurne

mushkarci to ne mogu priroda im nije dodijelila to umece

e sad

mene ne cudi shto su zhene isfrustrirane kad vide taj njanjavi objekat kako sedi ispred tv-a i odmara jer je doshao sa posla dok one recimo rade po vasceli dan sve dok ne legnu u krevet

kako od njanjavog napraviti coveka?

besomučnim pušenjem:)

recimo mene nerviraju njanjavi mushkarci

a takvij je nekako sve vishe i vishe na ovu planetu

recimo zhena je majstorica kraljica multitastinga

dok u jednoj ruci drzhi varjacu u drugoj joj je telefon a ocima razgleda timer kad ce gde koji termin da gurne

mushkarci to ne mogu priroda im nije dodijelila to umece

e sad

mene ne cudi shto su zhene isfrustrirane kad vide taj njanjavi objekat kako sedi ispred tv-a i odmara jer je doshao sa posla dok one recimo rade po vasceli dan sve dok ne legnu u krevet

kako od njanjavog napraviti coveka?

Uzmi bre zeno pa se ebi sa svojim covekom a ne ogovaraj ga previshe....

zao mi je tamarre :( ali, rekla bih, sad ce joj biti bash gadno da to ispravi. mislim covek se bash lepo navikao :)))))

hm?

pa jest naviko Mrga kazhe "kupim joj sve shto treba i netreba shta hoce vishe od mene"

i jest kupuje joj armani farmerice skupe parfeme kao i tashne i obuchu

ali za to ochekuje da je ruchak vetj skuvan kad dodje sa posla i da je opao na temperaturu da odmah mozhe da jede a da nemora da piri juhicu

kao shto ochekuje da ona izjutra ranom zorom ustane da mu skuva kafu i pripremi doruchak

ja sam jednom rekla------> Mrga ja bi tebe otrovala

Mrga odgovara ----> svesan sam ja toga i zbog toga sam se ozhenio iz crnu goru i doveo sebi lepo zhenu

Vidite, mj deda je imao odličan recept za to. Dođe s posla, spakuje crveti i gliste i pravac na Dunav. Dobro, sad gleda TV, ali ostario je ne može se više nadvlači sa dunavskim somovima i smuđevima.

Potrudi se da ga uzbudis malo ..nece @/////D sam da se digne kod umornog coveka ...

Skini se izvedi striptiz ispred TV-a ..obuci nesto Hot i Sexy ..meshaj mu sa Ass pored lica .. lizi svoje Sise ..napali ga damn u ..ja da te ucim a ?? hahah

hm?

pa jest naviko Mrga kazhe "kupim joj sve shto treba i netreba shta hoce vishe od mene"

i jest kupuje joj armani farmerice skupe parfeme kao i tashne i obuchu

ali za to ochekuje da je ruchak vetj skuvan kad dodje sa posla i da je opao na temperaturu da odmah mozhe da jede a da nemora da piri juhicu

kao shto ochekuje da ona izjutra ranom zorom ustane da mu skuva kafu i pripremi doruchak

ja sam jednom rekla------> Mrga ja bi tebe otrovala

Mrga odgovara ----> svesan sam ja toga i zbog toga sam se ozhenio iz crnu goru i doveo sebi lepo zhenu

a ***, zar i nije malo u pravu?
ona se nije snasla. kad se osvesti, nastace problemi :)))

Ma dajte, samo se samosazaljevate. Ja zivim godinama sam, i sve te poslove sam radim. Nista to nije tesko bog zna kako.

Dok recimo neke moje zenske takodje zive same, i sine, drama kad dodje vikend, usisavanje, ciscenje, peglanje.. bezveze.

Back