nervira te

Vidim da se motate oko 5,6 jednih istih naslova, pa čisto da razbijem monotoniju i da vidim da li imate petlju...

Koji od forumaša vas nervira i zašto (u obzir dolaze i moderatori)...?

a kad ces da navedes nekog?

elem, ljudi me vise zabavljaju nego nerviraju... u svojim ranim forumaskim danima mi je to bilo kao vazno
a sada vecinom samo prijavljujem postove ili koristim ignore... tako da ovom prilikom navodim nekoliko od onih ... zabavnih :)

hellen je jedina ostala relativno nesvrstana, nekad se svadja cisto svadjanja radi i to na prilicno nezreo nacin a nekad je normalna... prosto ne znas kad ce da kaze nesto sto zasluzuje ignore
a kada ce da bude ok pa da propustis to nesto upravo zbog ignore-a

wandu ne shvatam ozbiljno, zena rijetko kad ima svoje misljenje (tj bar jos nisam naisla na takvu temu gdje ima), na svakoj ce se pripojiti hellen
korisno je citati jedino kada nudi informacije vezane za svoj posao

laminat... e, zao mi je sto ga vise nema na forumu, mozda sam pretjerala sa njim... bas sam uzivala da ga spustam gdje god ga sretnem, izgleda da sam bila previse uspjesna u tome... :neutral: uvrnut, ali originalan clan foruma

ima neka ... pita ili nesto slicno, vjerujem da ima plavo nesto na avataru ... religijski fanatik, homofob i sto li jos vec, e, nju samo prijavljujem.....
uglavnom,
mnogo volim da prijavljujem ove sa politike.... moderatori tamo svejedno nista ne cine, pa da im ne bude dosadno.... eto... saljem im prijave da malo razbiju odmaranje... :)

jos neko? ne znam... spava mi se :)

Mene nervira Bernad Black Bernad Black Bernad Black Bernad Black Bernad Black Bernad Black Bernad Black Bernad Black :hahaha:
A od modusa...pa jos niko....pokacio se bio nesto sa Deximom ali smo se pomirili:heart::hahaha:

Toliko...

Kvazi moral i ***** koje glume postenje!
To odbijanje me izludjuje dodje mi da je iseckam kao rezanca!
To sto nece da me ostave na miru.
To sto me izbegava!
To sto sam ovakav,bog mi je dao svega po malo ali ne dovoljno i kako god okrenes nemam nista! ><
Jebena nemoc da se promeni bilo sta jer je steta vec nacinjena i ne moze se ispraviti i sad sledi neizbezan put ispod dna!

Kvazi moral i ***** koje glume postenje!
To odbijanje me izludjuje dodje mi da je iseckam kao rezanca!
To sto nece da me ostave na miru.
To sto me izbegava!
To sto sam ovakav,bog mi je dao svega po malo ali ne dovoljno i kako god okrenes nemam nista! ><
Jebena nemoc da se promeni bilo sta jer je steta vec nacinjena i ne moze se ispraviti i sad sledi neizbezan put ispod dna!

Pa to je depresivno, bre!

Vidim da se motate oko 5,6 jednih istih naslova, pa čisto da razbijem monotoniju i da vidim da li imate petlju...

Koji od forumaša vas nervira i zašto (u obzir dolaze i moderatori)...?

Za pochetak...

kulazha036-jeste da sam Ribničanin ali on stalno nešto k*nja kako je Kocka najbolje naselje u Srbiji,kako smo mi Ribničani p**ke najveće...Te"gangstere"treba spaliti!:otkacio:
Overkill-čovek samo dođe i počne da širi negativnu energiju po forumu pa smo onda svi nadrndani zbog toga što su mu drugovi p**de.Eto,ja se iznerviram kad god vidim njegov nick!Svađali smo se par puta i batalio sam to(pusti ćorava posla)...
Alex777-mrzim p*dere!

Ti me nervirash. Imash neke bash umobolne stavove...

tinejdzeri ....koji umesto na njihovom delu foruma...dodju ovde i seru kao foke.....trebalo bi ih sve spaliti bacacem plamena...ili poslati direktno na sunce :twisted:

I ti mi nervirash. Ako neko se*e kao foka... To si ti.

Nervira me i neka Mrs. Nero...riba se utripovala da postoje duhovi i ostala sr.anja i kad god dodje neko da kaze da ne veruje u to, ona pocne da ga obasipa paljbom...prslo s' mozgom.

Mene nervira Oximoron...dao mi dva poena zato sto sam kao vredjao...a samo sam uzvracao vatru nekom.

Msm, nije da me bas nesto nervira, ali kad nema nikog drugog, onda on...cim me neko iznervira odma' ga ovde stavljam na crnu listu...:twisted:

Overkill-čovek samo dođe i počne da širi negativnu energiju po forumu pa smo onda svi nadrndani zbog toga što su mu drugovi p**de.Eto,ja se iznerviram kad god vidim njegov nick!Svađali smo se par puta i batalio sam to(pusti ćorava posla)...

Ohohohoo! Ako te nerviram i smetaju ti moji postovi stavi me na ignore narkomancino,idi pucaj se u venu!

Mene nervira kad neka osoba ne može da proba.

... :mrgreen: ...

Ohohohoo! Ako te nerviram i smetaju ti moji postovi stavi me na ignore narkomancino,idi pucaj se u venu!

E, jednom prilikom, pokachim se ja sa jednim likom, koji je bio najjachi u kraju, ali u osnovnoj... :lol: I stalno se kurchi kad' je jachi od nekog', a u stvari je pi*ka... I on meni chujem da neshto seresh, dza-bu, sad' cu da te prebijem... Ja izvuchem noz, i kazem dodji, dodji, sad' cu da te izbodem. :D I lik samo krenuo polako nazad i kao: Bezi ludaku, idi shmrchi koku... :roll: Ahahahaha glupi strejter... Samo sam mu rekao... Idem... :hahaha: ... Shmrchem... :hahaha: .... Nego, zashto li sam ovo isprichao? A, da, podsetio me tvoj post. :mrgreen:
P.S. I ti imash neke umobolne stavove... Skins beshe ili tako neshto?

Мене овде нико не нервира, то ваљда јер сам нова...
Но, свеједно- што се палите на тамо неке ликове с форума. Бесмислено.

Back