ssstefansss
Poznat
- Poruka
- 8.194
Nerviraju me ljudi koji slushaju turbo-folk! kada vidim kako se vesele uz tu ,,muziku`` dodjemi da ih pobijem sve!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim da se motate oko 5,6 jednih istih naslova, pa čisto da razbijem monotoniju i da vidim da li imate petlju...
Koji od forumaša vas nervira i zašto (u obzir dolaze i moderatori)...?
Kvazi moral i ***** koje glume postenje!
To odbijanje me izludjuje dodje mi da je iseckam kao rezanca!
To sto nece da me ostave na miru.
To sto me izbegava!
To sto sam ovakav,bog mi je dao svega po malo ali ne dovoljno i kako god okrenes nemam nista! ><
Jebena nemoc da se promeni bilo sta jer je steta vec nacinjena i ne moze se ispraviti i sad sledi neizbezan put ispod dna!
Pa to je depresivno, bre!
Nervira me kad neko kuka, a ne može da pomeri dupe i da promeni situaciju.
Na bolje.
Nervira me kad neko kuka, a ne može da pomeri dupe i da promeni situaciju.
Na bolje.
Vidim da se motate oko 5,6 jednih istih naslova, pa čisto da razbijem monotoniju i da vidim da li imate petlju...
Koji od forumaša vas nervira i zašto (u obzir dolaze i moderatori)...?
kulazha036-jeste da sam Ribničanin ali on stalno nešto k*nja kako je Kocka najbolje naselje u Srbiji,kako smo mi Ribničani p**ke najveće...Te"gangstere"treba spaliti!tkacio:
Overkill-čovek samo dođe i počne da širi negativnu energiju po forumu pa smo onda svi nadrndani zbog toga što su mu drugovi p**de.Eto,ja se iznerviram kad god vidim njegov nick!Svađali smo se par puta i batalio sam to(pusti ćorava posla)...
Alex777-mrzim p*dere!
tinejdzeri ....koji umesto na njihovom delu foruma...dodju ovde i seru kao foke.....trebalo bi ih sve spaliti bacacem plamena...ili poslati direktno na sunce![]()
Mene nervira kad neka osoba misli da moze nesto da se sredi,a ustvari ne zna o cemu se radi i da ne moze da se sredi nikako! Ne postoji nacin!
Overkill-čovek samo dođe i počne da širi negativnu energiju po forumu pa smo onda svi nadrndani zbog toga što su mu drugovi p**de.Eto,ja se iznerviram kad god vidim njegov nick!Svađali smo se par puta i batalio sam to(pusti ćorava posla)...
Mene nervira kad neka osoba ne može da proba.
Ohohohoo! Ako te nerviram i smetaju ti moji postovi stavi me na ignore narkomancino,idi pucaj se u venu!