Нереди у Широком Бријегу

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo mi objasni što je to balija, zašto plicja kantona uzvikuje "ubij balje", zašto ta policijua federacije nosi oznake "šahovnicu" a ne oznaku policije federacije.
Ipak mislim da je policija države hrvatske u pravu kad je Knin stavila pod jurisdikciju države Hrvatske, iako ne pravdam zločine koje su tom prilikom poćinili.
Država Bosna i Hercegovina treba angažirti negdašnje travničke milicajce (Avdu i Ranka) koji će prvo palicom izbrojatim rebra izgrednicima a potom ih pitati kako se zovu ko ih je pravio i ko ih je rodio i kada.

E ali sad je "demokratija", "ljudska prava i slobode" i sl. danasnje zablude....

"Dosta smo ziveli u mraku!"

ŠIROKI BRIJEG - Tijekom jučerašnjih navijačkih sukoba u Širokom Brijegu ranjen je Željko Zadro. Zanimljivo je da je Zadro zet predsjednika HDZ 1990. dr Bože Ljubića, odnosno Zadrina supruga je Ljubićeva sestra, saznaje Pincom.info .

Zadru, čija se kuća nalazi u blizini stadiona Pecara, po riječima očevidaca, napalo je skupina od 15 huligana navijača FK Sarajevo.

– Netko od njih je pucao i Željka pogdio u nogu. Zadro je, kolima hitne pomoći prebačen u Centar urgentne medicine kliničke bolnice Mostar, potvrdio nam je jedan od članova obitelji Zadro.

Glasnogovornica Sveučilišne kliničke bolnice Mostar Ana Marija Dedić je kazala kako je Željko Zadro (1950) iz Širokog Brijega, koji je zadobio protrijelnu ranu lijeve natkoljenice, smješten na Odjelu traumatologije i da mu je zdravstveno stanje stabilno.

ŠIROKI BRIJEG - Tijekom jučerašnjih navijačkih sukoba u Širokom Brijegu ranjen je Željko Zadro. Zanimljivo je da je Zadro zet predsjednika HDZ 1990. dr Bože Ljubića, odnosno Zadrina supruga je Ljubićeva sestra, saznaje Pincom.info .

Zadru, čija se kuća nalazi u blizini stadiona Pecara, po riječima očevidaca, napalo je skupina od 15 huligana navijača FK Sarajevo.

– Netko od njih je pucao i Željka pogdio u nogu. Zadro je, kolima hitne pomoći prebačen u Centar urgentne medicine kliničke bolnice Mostar, potvrdio nam je jedan od članova obitelji Zadro.

Glasnogovornica Sveučilišne kliničke bolnice Mostar Ana Marija Dedić je kazala kako je Željko Zadro (1950) iz Širokog Brijega, koji je zadobio protrijelnu ranu lijeve natkoljenice, smješten na Odjelu traumatologije i da mu je zdravstveno stanje stabilno.

Znaci i gospoda iz sarajeva dosla sa vatrenim oruzjem ?
Pitam se ko jos ponese pistolj kada krene na fudbalsku utakmicu ?

Delić nije garant, nema veze prezime, dok je Avdo bio milicajac po Travniku si slobodno išao na tekmu danas nema Avde u službi, godinama ne idem na tekme a bio nekad fudbaler.

ja reko ti promotujes (promociras na bosanskom) ratne zlocince.

ma naravno da ti ne bi to radio, taman posla.

alija je za tebe mas ubica, islamski fundamentalista i jedan zesci hejter, sto bi rekla ona bg medjed i plus seksista sto bi rekla reg, posto muslimani svoje zene tretiraju kako tretiraju.
nema potrebe da to deklarises ovde, ja sam to umesto tebe odradio.

ne ocekujem da se zahvalis

ja reko ti promotujes (promociras na bosanskom) ratne zlocince.

ma naravno da ti ne bi to radio, taman posla.

alija je za tebe mas ubica, islamski fundamentalista i jedan zesci hejter, sto bi rekla ona bg medjed i plus seksista sto bi rekla reg, posto muslimani svoje zene tretiraju kako tretiraju.
nema potrebe da to deklarises ovde, ja sam to umesto tebe odradio.

ne ocekujem da se zahvalis
Ili si tokmak ko Mujo rampar, neznam što si ,ali komentar neme veze sa mojim postom.
Kakve veze ima rahmetli Alija sa nepadom na navijaće Sarajva i sa ubitstvom Vedrana.

Puljićev ubojica nije policajac
BiH TV javlja da je u neredima u Širokom Vedrana Puljića iz vatrenog oružja ubio Oliver Knezović, no da on nije policajac. Knezović je navodno priznao ubojstvo.
http://www.net.hr/sport/page/2009/10/05/0611006.html?pos=n0
Prvo su rekli da ga je ubio kamen, pa da je ubica neki Oliver. Ubila ga policija. Obratite paznju na 5.40 se vidi ruka pandura (levi deo- kod drveta) kako puca prema navijacima a ne uvis!!!!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back