Нереди у Широком Бријегу

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisi me povredila

vidim da si svjetlosnim godinama daleko.demilitarizirana je citava bih,nadam se da razumis :dash:

nisam ni spominjao objektivnost medija,pa ni hrvatskih,govorim ti "provjerenih izvora"

niko nije nevim,ali se imovinsko pravne stvari i parcele moraju znati :mrgreen:

u moju avliju ulaze svi.govorio sam o slucaju da mi upadnu navijaci i pocmu gaziti cvece :)

nisam ni mislio da smanjis dozivljaj nego da se nazivciras :mrgreen:

Kako je demilitarizovana ako su obični ljudi, domaćini, puni automatskog oružja?
Nego, hajde nam kaži, onako iz poverljivih izvora, da se vi tamo ne spremate na otcepljenje? ;)
Ili čekate šta će Milorad Od Republike Srpske da kaže?:mrgreen:

Kako je demilitarizovana ako su obični ljudi, domaćini, puni automatskog oružja?
Nego, hajde nam kaži, onako iz poverljivih izvora, da se vi tamo ne spremate na otcepljenje? ;)
Ili čekate šta će Milorad Od Republike Srpske da kaže?:mrgreen:

Милорад је већ дао зелено свјетло за отцјепљење. Хрвати само припремају терен...:per:

Da, baš me je zadivila ta tvoja misao a oni te kazniše, dušmani!!!
Nego, kad su u pitanju ovi hrvatski umobolnici po Erceg Bosni što ubijaju sami sebe (u tupsonskom neznanju) i ove nabrijane Bošnjačiće-Pitare iz Sarajeva, jel onda broj psihopata i degenerika među Hrvatima nije jednako zabrinjavajući?
Mislim da se ovde već previše dalo publiciteta našim morončinama, red je da pročešljamo i susjedstvo ;)

Naravno da je zabrinjavajući, ali ono je bio topic o poginulom Francuzu i srpskim huliganima koji su ga zatukli a ne o topic o Hrvatima i Bošnjacima, stoga sam to i komentirao.

I čemu uopće to svođenje situacije na neka poređenja tipa "jeste, stanje je kod nas zabrinjavajuće, ali vidi vas, vidi vaaaas!?!"

Naravno da je zabrinjavajući, ali ono je bio topic o poginulom Francuzu i srpskim huliganima koji su ga zatukli a ne o topic o Hrvatima i Bošnjacima, stoga sam to i komentirao.

I čemu uopće to svođenje situacije na neka poređenja tipa "jeste, stanje je kod nas zabrinjavajuće, ali vidi vas, vidi vaaaas!?!"

Pa eto, moramo malo da hranimo naše nesrećne i napaćene duše komšijskim jadom. Oh, pa to je tako psihološki opravdano, zašto da ne pribegnemo toj sitnoj maloj zadovoljštini?
A još kad pročitamo komentare ovih naših susjeda-dušebrižnika....:whistling:
:lol:

o tome sam i govorio

Нереди у Широком Бријегу- убијен навијач Сарајева!?

Према неслужбеним информацијама, један навијач Сарајева је убијен током данашње масовне туче и сукоба са полицијом у Широком уочи почетка сусрета Премијер лиге између домаћина и тима са Кошева.

По улицама Широког Бријега бјесне сукоби на релацији навијачи Сарајева - навијачи Широког - полиција.

За сада је потврђено да има на десетине повријеђених, од чега се једном навијачу Сарајева и једном полицајцу доктори боре за живот.

Према за сада непотврђеним информацијама, један навијач Сарајева је убијен хицем из ватреног оружја!

Навијачи Сарајева су наводно по доласку у Широки почели разбијати киоске, продавнице и аутомобиле по овом граду, а онда се сукобили са домаћим навијачима и снагама јавног реда и мира.

Убрзо су на лице мјеста стигли припадници специјалних полицијских снага, који су употријебили и ватрено оружје.

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=9962

To je tamo standardno, svejedno ciji fudbaleri dolaze da igraju...

Mordor

Nije ni kod nas puno bolje..

Ili mozda u multinacionalnu, vjerski razlicitu drzavu, jer tesko da ce na osnovu jedne dzamije neko zakljuciti da je muslimanska drzava :cool:

Vidiš, kada ulaziš u Tursku od Svilengrada na Jedrine, prva građevina koju vidiš je ogromna džamija, čisto da se zna gde se ulazi. E, tako su i ovi naši planski postavili džamiju na put koji vodi sa granice.

pa nemaju samo Madjari vlast u Subotici , pre ce bitio da svio oce da se uvuiku muslimanima ne bi li dobili njihove glasove , mislim i da ih ima par hiljada to je respektabilno biracko telo za grad velicine Subotice
mada ko zna , recimo u Madjarskoj sumnjam da bi im dali da prave nesto slicno , tacnije sasne su 3 % :mrgreen:

Tada su samo Mađari imali vlast. Na 200.000 njih 2.000, koliko ih je tada bilo, i nisu neko biračko telo, pogotovo što većina njih ni danas ne zalazi u džamiju. Ali se nakon izgradnje džamije odnekud pojavilo njih toliko čađavih i bradatih, da im je sada i ta jedna džamija malo.

Vidiš, kada ulaziš u Tursku od Svilengrada na Jedrine, prva građevina koju vidiš je ogromna džamija, čisto da se zna gde se ulazi. E, tako su i ovi naši planski postavili džamiju na put koji vodi sa granice.

na nekim prelazima , pogotovo u jugoistocnim delovima Srbije ,prema BiH i CG prvo sto vidis su sumnjive kafancine i striptiz barovi tako da je dzamija jos bezazlena :mrgreen:

imam insajd informaciju:per: nakon sastanka "na vrhu" hrvatskih predstavnika i vlasti iz rs a na koji muslimani nisu pozvani, bilo je jasno da se prica o federalizaciji bosne, odnosno o stvaranju jos jednog entiteta i podrsci iz rs u tom smjeru. onda su para institucije aida-a, koje u sipi paralelno funkcionisu odradile pripremu hordi zla i instruiranje vodja sta i kako da rade. nema nimalo slucajnosti u tome sto je izabrana ova utakmica jer su svi specijalci bili u mostaru na utakmici velez-zrinjski. navijaci jesu divljaci ali su iskoristeni kao poluga aida-a da bi se hrvati pritisnuli i prikazali kao naoruzani divljaci a sve sa ciljem smjena na vrhu hrvatskih stranaka i predstavnika. medjutim, nesto se otelo aidu, jer nisu kontali da vodje navijaca nemaju bas iq za mensu, pa su majmuni isprovocirali sukob u kojem su se radikalno branili i cak dosli naoruzani, umjesto da samo dobiju batine od "divljaka". nema govora o tome da su hrvati izazvali i napali navijace sarajeva: oni su, cim su izasli iz autobusa navalili na slucajne prolaznike i bespomocne gradjane i sve je tacno sto kazu iz policije. ljudi su dosli iz sa da sravne siroki i da je benzinska pumpa zapaljena, kako su pokusali da naprave muslimani, pizdarija bi bila deset puta veca. znaci, nema govora o sukobu navijaca, radi se o politickoj igri preko njihovih retardiranih ledja

imam insajd informaciju:per: nakon sastanka "na vrhu" hrvatskih predstavnika i vlasti iz rs a na koji muslimani nisu pozvani, bilo je jasno da se prica o federalizaciji bosne, odnosno o stvaranju jos jednog entiteta i podrsci iz rs u tom smjeru. onda su para institucije aida-a, koje u sipi paralelno funkcionisu odradile pripremu hordi zla i instruiranje vodja sta i kako da rade. nema nimalo slucajnosti u tome sto je izabrana ova utakmica jer su svi specijalci bili u mostaru na utakmici velez-zrinjski. navijaci jesu divljaci ali su iskoristeni kao poluga aida-a da bi se hrvati pritisnuli i prikazali kao naoruzani divljaci a sve sa ciljem smjena na vrhu hrvatskih stranaka i predstavnika. medjutim, nesto se otelo aidu, jer nisu kontali da vodje navijaca nemaju bas iq za mensu, pa su majmuni isprovocirali sukob u kojem su se radikalno branili i cak dosli naoruzani, umjesto da samo dobiju batine od "divljaka". nema govora o tome da su hrvati izazvali i napali navijace sarajeva: oni su, cim su izasli iz autobusa navalili na slucajne prolaznike i bespomocne gradjane i sve je tacno sto kazu iz policije. ljudi su dosli iz sa da sravne siroki i da je benzinska pumpa zapaljena, kako su pokusali da naprave muslimani, pizdarija bi bila deset puta veca. znaci, nema govora o sukobu navijaca, radi se o politickoj igri preko njihovih retardiranih ledja
znaci Svaki Srbin je Hercegovacki Skripar !:mrgreen:

Vrlo tolerantno...kako i dolikuje jednom mooderatoru... :think:

Navedi mi samo jedan razlog zbog koga bih ja trebao da tolerišem džamiju u mom mirnom panonskom hrišćanskom mestu, u kome nikada nije bilo bradatih vehabija i bula umotanih od glave do pete, a kojih se sada zbog džamije naselilo ne zna se koliko, i još uvek dolaze.
Izvini, ali meni je mnogo prijatnija stara slika Subotice, pohotne Mađarice u minjacima i dekolteima na izvol'te.

Navedi mi samo jedan razlog zbog koga bih ja trebao da tolerišem džamiju u mom mirnom panonskom hrišćanskom mestu, u kome nikada nije bilo bradatih vehabija i bula umotanih od glave do pete, a kojih se sada zbog džamije naselilo ne zna se koliko, i još uvek dolaze.
Izvini, ali meni je mnogo prijatnija stara slika Subotice, pohotne Mađarice u minjacima i dekolteima na izvol'te.

mislim, ko u ovakvom poredjenju uopste moze razmisljati o vjerskim objektima mora pod hitno doktoru:) done, jesu madjarice "skrte" ili su slobodnije:per::per::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back