Нереди у Широком Бријегу

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne treba imati ni 5 KM. Bitno je samo da ti pokažeš dokumente na Drini, ostalo je priča za malu djecu....

I u RS se valuta zove KM, a ne dinar, naravno jer je bh.entitet!...:per:

Koji bre crni dokumenti. Ja kad sam ishao ne exkurziju u 2 srednje u Visegrad nishta nisam pokazao na Drini. Autobus je jedva prikochio i to zbog rupe:mrgreen: A u Visegradu svi primaju dinare:hahaha:

Ne treba imati ni 5 KM. Bitno je samo da ti pokažeš dokumente na Drini, ostalo je priča za malu djecu....

bitno je da tebe ceka tabla welcome to republika srpska i veliki krst na zlatistu z:D

jedan slican ovom mom iz avatara z:D

sjajna monumentalna skulptura krsta velicine 26 puta 18 metara ostavice zestoke tragove na dusi svakog allahovog ratnika z:D

dambana-kagitingan.jpg

2184828640055515100S600x600Q85.jpg

Poslednja izmena od moderatora:

hahahaha
moj srbine

Pusti to, kad imas toliko stvari precih od tih dokumenata na Drini..
Imas visokog predstavnika, OHR, i svu svitu, koju PLACATE.
Imate vise desetina stranih vojnika, njima ne trebaju izgleda nikakva dokumenta
Imate 13 vlada i bog te pito kolliko ministarstava i ministara, a o ostaloj admionistraciji da ne govorim..
Imate 3 vrste telekoma, koja ne prica jedna sa drugom, imate dve policije, imate jednu vojsku, koja je slabija od necije licne garde, i u tu vojsku se ni ti ne bi smeo pouzdati da te brani..
Imate problema vise nego sto treba a istices dokumenta na Drini..
Srbine, kad se predje Drina opet Je REPUBLIKA SRPSKA, opet je SRPSKO, moj srbine, pa taman se ti ponosio dokumentima do besvesti..

Dzaba krecis, rekao sam ti vec..

Pa normalno. Ti živiš u Srbiji, ne ja.

A neće biti podjele, ma nema šanse. Da tvoje fašističke apetite zadovoljimo.

Ma nećeš dobiti pola moje države pa da si još toliko gladan. Budi siguran u to, pa makar neka se još 10 puta ponovi Srebrenica '95, ali Bosne ne damo!

Tuđe nećemo, ali ni milimetar Bosne ne damo!!!

Dobro ture, smiri se...
Nismo mi vaš dio Bosne ni tražili...:mrgreen:

P.S. Baš tuđe hoćete, i to je vaš problem sa Srbima.

P.P.S. Vidim da je samo problem Srebrenica '95...:think: Ko bi rekao, zar ne?

hahahaha
moj srbine

Pusti to, kad imas toliko stvari precih od tih dokumenata na Drini..
Imas visokog predstavnika, OHR, i svu svitu, koju PLACATE.
Imate vise desetina stranih vojnika, njima ne trebaju izgleda nikakva dokumenta
Imate 13 vlada i bog te pito kolliko ministarstava i ministara, a o ostaloj admionistraciji da ne govorim..
Imate 3 vrste telekoma, koja ne prica jedna sa drugom, imate dve policije, imate jednu vojsku, koja je slabija od necije licne garde, i u tu vojsku se ni ti ne bi smeo pouzdati da te brani..
Imate problema vise nego sto treba a istices dokumenta na Drini..
Srbine , kad se predje Drina opet Je REPUBLIKA SRPSKA, opet je SRPSKO, moj srbine pa taman se ti ponosio dokumentima do besvesti..

Dzaba krecis, rekao sam ti vec..

:bljak:

Poslednja izmena:
Tihi znas li ko je momak u crnoj kosulji desno ??? :per: to je slika sa ilidze.

na slici pise zak novkovic?

inace evo kakvo je raspolozenje u bosnjackom taboru povodom ovog dogadjaja

Od rata na ovamo, samo ganjamo neku pravdu, a cetnici i ustase rade sta hoce .. Jedino rjesenje je osveta, kad oni dodju, pobit sve i rijesiti stvar. Na prste se mogu prebrojati utakmice u cetnickim i ustaskim vukojebinama gdje Pitari i Manijaci nisu dobili batine. Sad su nas poceli i ubijati i docekivati sa mitraljezima i kalasnjikovima. Kad oni dolaze na Kosevo i Grbavicu, ko dobije batine, opet Pitari i Manijaci. Ganjamo neko gostoprimstvo, pravdu, a oni to koriste za promociju najtezeg oblika fasizma. Nasa murija ih stiti kao lordove, a nas marise. Njihova murija (u dogovoru sa njima) **** mater balijsku, udara, vrijedja, a od danas i ubija. E **** te vise takva pravda, za mene je jedino rjesenje OSVETA. Pobit i igrace i navijace, koji god da dodju u Sarajevo, jer sa stokom fasistickom kompromisa nema. Navijaci Zrinjskog na manijake bacaju m.koktele, danas murija puca na nas. Ko ce odgovarati, NIKO. To je jedino sto je sa sada 100% sigurno. OSVETA i nista vise !!!

izvor: sarajevo-x

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back