Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Не можете то тек тако износити овде. Једна независна држава је сигурно Република Српска али шта ће бити са фбих ако се Бошње спрче на 23% територије бих.

Зашто би мене болела не ка ствар у БЛ хоће ли их бити 2 или 22. Нек се хебу међусобно!

E vidiš, po istom principu po kome ti omalovažavaš takve izvore, drugi imaju pravo da omalovažavaju "tisućljetne hrvatske"...

sto ga omolavazavam?

pa doticni je i pisao o cetnicima, o tome kako su Hrvati zapravo Srbi, o antisrpskim teorijama zavera, pljuvacine po EU

i sad neko treba na rec da veruje takvom liku

- - - - - - - - - -

Na prvi pogled je tako ali pokrajine su ustvari bile praktično isto što i republike čak je tzv.uža Srbija bila više pod vlašću tih pokrajina nego obrnuto.Isto tako,u pogledu NDH Tito je htio da je sačuva u novim okolnostima pa je istu organizovao u dvije republike SR Hrvatsku i SR BiH.Ovu druga kao republika Hrvata katolika i Hrvata muslimana kako je Tito vidio muslimane ,imala se kasnije pridružiti "matici".

da je hteo pokrajine da budu republike, pretvorio bih u republike

siptari bi bili presrecni, a i u Vojvodini je bilo struje koje su stremile ka tome

a koji su to drugi? srpski nacionalisti sa Krstarice

isto tako ne postoji ni ozbiljni istorijski izvori koji potvrdjuju da je bosna srpska zemlja, pa to vas ne sprecava da je prisvajate

Oni su se potrudili da ti daju argumente, a ti nisi. A u ozbiljnoj raspravi se na pitanje ne odgovara pitanjem, kao ni na konstataciju drugom konstatacijom koja nema veze sa temom razgovora.

sto ga omolavazavam?

pa doticni je i pisao o cetnicima, o tome kako su Hrvati zapravo Srbi, o antisrpskim teorijama zavera, pljuvacine po EU

i sad neko treba na rec da veruje takvom liku

- - - - - - - - - -

da je hteo pokrajine da budu republike, pretvorio bih u republike

siptari bi bili presrecni, a i u Vojvodini je bilo struje koje su stremile ka tome

Dobili su republiku koja se istina zvala AP i zadržali uticaj na tzv.užu Srbiju.Nisu dobili naziv republika ni oni ni Vojvodina jer je procijenio da bi to izazvalo revolt kod Srba.

a jel? a ko bi je napravio toliku? i zasto Srbija mora da ima izlaz na more?

Znas ko... Neko ko bi radio u interesu svog naroda, a ne u interesu stranih obavestajnih sluzbi... 1918-te je kralj to mogao glatko da odradi, ali nije... Bio je mason i slusao je gazde iz Londona. Po toj tvojoj logici mozes pitati i : Zasto Srbija da ima Beograd? Mada po tvojim stavovima, cini mi se da bi voleo da Srbija i ne postoji...

Znas ko... Neko ko bi radio u interesu svog naroda, a ne u interesu stranih obavestajnih sluzbi... 1918-te je kralj to mogao glatko da odradi, ali nije... Bio je mason i slusao je gazde iz Londona. Po toj tvojoj logici mozes pitati i : Zasto Srbija da ima Beograd? Mada po tvojim stavovima, cini mi se da bi voleo da Srbija i ne postoji...

pa onda nemoj komuniste za to da krivis

- - - - - - - - - -

Ne znam, ali ne znaš ni ti, pa te to opet ne sprečava da preferiraš njihove izvore našim.

ja sam stavio jednu obicnu sliku za koju ni ne znam ko joj je autor, a vi izvor nekog lika koji porice sve sto nije srpsko

ajd na istoriju pa raspravite...tema je neredi u džamahiriji :lol:

Јесте вала баш, сасвим си у праву. У фбих су горјеле зграде и лупали се аутомобили а они овде запели о историји и то још Хрвата.

Пустите ви Хрвате, људи немају свој ентитет, муслимани им бирају члана предсједништва и сл., тотално су у бих обесправљени.

Вратимо се дивљаштву и хулиганству у фбих.

Јесте вала баш, сасвим си у праву. У фбих су горјеле зграде и лупали се аутомобили а они овде запели о историји и то још Хрвата.

Пустите ви Хрвате, људи немају свој ентитет, муслимани им бирају члана предсједништва и сл., тотално су у бих обесправљени.

Вратимо се дивљаштву и хулиганству у фбих.

To divljaštvo i huliganstvu koje smo imali priliku da vidimo jeste samo predstava za strance za političare i javnost prije svega zapadnih zemalja.Nešto što je po zamislima scenarista trebalo da posluži kao vapaj - dajte nam državu ukinite Dejton.Nikakvog spontanog ni okupljanja a ni nasilja nije bilo.

To divljaštvo i huliganstvu koje smo imali priliku da vidimo jeste samo predstava za strance za političare i javnost prije svega zapadnih zemalja.Nešto što je po zamislima scenarista trebalo da posluži kao vapaj - dajte nam državu ukinite Dejton.Nikakvog spontanog ni okupljanja a ni nasilja nije bilo.

Понављам - да они којим случајем држе 60 посто тзв БиХ, НИКАДА НИКАКВИХ протеста не би било.

Back