Не можете то тек тако износити овде. Једна независна држава је сигурно Република Српска али шта ће бити са фбих ако се Бошње спрче на 23% територије бих.
Зашто би мене болела не ка ствар у БЛ хоће ли их бити 2 или 22. Нек се хебу међусобно!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не можете то тек тако износити овде. Једна независна држава је сигурно Република Српска али шта ће бити са фбих ако се Бошње спрче на 23% територије бих.
kako kad je Srbija za vreme Tita bila veca nego za vreme Nedica, a Hrvatska duplo manja od NDH?
E vidiš, po istom principu po kome ti omalovažavaš takve izvore, drugi imaju pravo da omalovažavaju "tisućljetne hrvatske"...
Na prvi pogled je tako ali pokrajine su ustvari bile praktično isto što i republike čak je tzv.uža Srbija bila više pod vlašću tih pokrajina nego obrnuto.Isto tako,u pogledu NDH Tito je htio da je sačuva u novim okolnostima pa je istu organizovao u dvije republike SR Hrvatsku i SR BiH.Ovu druga kao republika Hrvata katolika i Hrvata muslimana kako je Tito vidio muslimane ,imala se kasnije pridružiti "matici".
sto ga omolavazavam?
pa doticni je i pisao o cetnicima, o tome kako su Hrvati zapravo Srbi, o antisrpskim teorijama zavera, pljuvacine po EU
i sad neko treba na rec da veruje takvom liku
To ti i kažem, treba li mi da verujemo hrvatskim izvorima, od kojih neki tvrde da je poreklo Hrvata u Iranu, a drugi u Egiptu?
Bila bi mnooogo veca da nije bilo Tita... I sigurno bi imala izlaz na more. I sva politika zapadnih sila kroz istoriju prema Srbiji se svodila na to da ne dobije izlaz na more. Tito je bio samo jedan od tih nacina "Kako zahebati Srbe i Srbiju".
Зашто би мене болела не ка ствар у БЛ хоће ли их бити 2 или 22. Нек се хебу међусобно!
a koji su to drugi? srpski nacionalisti sa Krstarice
isto tako ne postoji ni ozbiljni istorijski izvori koji potvrdjuju da je bosna srpska zemlja, pa to vas ne sprecava da je prisvajate
To ti i kažem, treba li mi da verujemo hrvatskim izvorima, od kojih neki tvrde da je poreklo Hrvata u Iranu, a drugi u Egiptu?
a jel? a ko bi je napravio toliku? i zasto Srbija mora da ima izlaz na more?
sto ga omolavazavam?
pa doticni je i pisao o cetnicima, o tome kako su Hrvati zapravo Srbi, o antisrpskim teorijama zavera, pljuvacine po EU
i sad neko treba na rec da veruje takvom liku
- - - - - - - - - -
da je hteo pokrajine da budu republike, pretvorio bih u republike
siptari bi bili presrecni, a i u Vojvodini je bilo struje koje su stremile ka tome
a jel? a ko bi je napravio toliku? i zasto Srbija mora da ima izlaz na more?
a otkud ti znas da su isti izvori u pitanju kada se prica o hrvatskoj drzavi i o poreklu Hrvata?
Znas ko... Neko ko bi radio u interesu svog naroda, a ne u interesu stranih obavestajnih sluzbi... 1918-te je kralj to mogao glatko da odradi, ali nije... Bio je mason i slusao je gazde iz Londona. Po toj tvojoj logici mozes pitati i : Zasto Srbija da ima Beograd? Mada po tvojim stavovima, cini mi se da bi voleo da Srbija i ne postoji...
Ne znam, ali ne znaš ni ti, pa te to opet ne sprečava da preferiraš njihove izvore našim.
Ne znam, ali ne znaš ni ti, pa te to opet ne sprečava da preferiraš njihove izvore našim.
pa onda nemoj komuniste za to da krivis
ajd na istoriju pa raspravite...tema je neredi u džamahiriji![]()
Tim izvorima koji to tvrde ne treba vjerovati.
Ne krivim ja samo njih, ali ti ih branis... U stvari ti branis svaki antisrpski stav, tako da verujem da i nisi Srbin. Ako pak jesi, pod hitno na lecenje bolesti zvane "autoshovinizam".
samo sam cekao ovo... a vala dugo vam je i trebalo![]()
ajd na istoriju pa raspravite...tema je neredi u džamahiriji![]()
Јесте вала баш, сасвим си у праву. У фбих су горјеле зграде и лупали се аутомобили а они овде запели о историји и то још Хрвата.
Пустите ви Хрвате, људи немају свој ентитет, муслимани им бирају члана предсједништва и сл., тотално су у бих обесправљени.
Вратимо се дивљаштву и хулиганству у фбих.
To divljaštvo i huliganstvu koje smo imali priliku da vidimo jeste samo predstava za strance za političare i javnost prije svega zapadnih zemalja.Nešto što je po zamislima scenarista trebalo da posluži kao vapaj - dajte nam državu ukinite Dejton.Nikakvog spontanog ni okupljanja a ni nasilja nije bilo.