Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Човече за мене су сви људи исти односно за мене је нација политичка категорија која је одавно узурпирана од стране фашиста који се међусобно разликују само по боји дреса.
Ти прекоревај твоју "браћу и сестре" када скрену са линије национал-шовинизма, а не мене "комуњару".
Комуњарска мантрања, чуј исти???
:cepanje:
:tambalamba:
Да је исто и во би се музо, или да цитирам графит с владичанског двора у НС који је написао неко од нас просвећених Срба са севера: Сви су исти рече будала.

Човече за мене су сви људи исти односно за мене је нација политичка категорија која је одавно узурпирана од стране фашиста који се међусобно разликују само по боји дреса.
Ти прекоревај твоју "браћу и сестре" када скрену са линије национал-шовинизма, а не мене "комуњару".
Msm da te "oni" ne razumiju ili se prave nevjesti, no dakako da smo samim tim u prednosti. Vrijeme podjela u bilo kom smislu ce dozivjeti svoj kraj. Spinovanje tu nece moci vise pomoci. Ljudi su gladni normalnog zivota. Gladni su zivota koje su imale generacije orije 40 godina.
Ljudi su gladni mira.

zašto je mujicama toliko stalo da se nemiri prošira van FBIH? i zašto među povampirenim Jugoslovenima бла бла бла

Зашто? да у окупираној Југославији падну сви марионетски десничарски и националистички режими тј. квази "елите" састављене од тешких гангстера, а при томе слугерања Велике Немачке и Путинове Русије.

- - - - - - - - - -

Msm da te "oni" ne razumiju ili se prave nevjesti, no dakako da smo samim tim u prednosti. Vrijeme podjela u bilo kom smislu ce dozivjeti svoj kraj. Spinovanje ti nece moci vise pomoci. Ljudi su gladni normalnog zivota. Gladni su zivota koje su imale generacije orije 40 godina.
Ljudi su gladni mira.

Национал-шовинисте треба стално и изнова шокирати, то је оно што њих убија у појам што се оно каже.

Poslednja izmena:
Зашто? да у окупираној Југославију падну сви марионетски десничарски и националистички режими тј. квази "елите" састављене од тешких гангстера, а при томе слугерања Велике Немачке и Путинове Русије.

I Amerike isto.

Зашто? да у окупираној Југославију падну сви марионетски десничарски и националистички режими тј. квази "елите" састављене од тешких гангстера, а при томе слугерања Велике Немачке и Путинове Русије.

- - - - - - - - - -

Национал-шовинисте треба стално и изнова шокирати, то је оно што њих убија у појам што се оно каже.

Bravo!

Да је исто и во би се музо, или да цитирам графит с владичанског двора у НС који је написао неко од нас просвећених Срба са севера: Сви су исти рече будала.

Поп*шам се на владичанске дворе ето баш.

Ti si jedan, citiram"propali abortus" grafit u Makarskoj kod Kacicevog trga.

Ti si jedan, citiram"propali abortus" grafit u Makarskoj kod Kacicevog trga.
Уствари си се идентификовао с графитом па патиш.

- - - - - - - - - -

Америка је пријатељска земља у односу на Велику Немачку и Путинову Русију.
Јесте донирала нам је уранијум 99. кога си се ти наџоксовао па светлиш у мраку.

Путинова Русија и Велика Немачка, као и Ердоганова Турска, чине један савез. Да не кажем какав па да добијем казнени поен.
Но, теби се вероватно тај и такав савез допада.

- - - - - - - - - -

Јесте донирала нам је уранијум 99. кога си се ти наџоксовао па светлиш у мраку.

Али смо зато бате победили Нато и сачували Косово!

Путинова Русија и Велика Немачка, као и Ердоганова Турска, чине један савез. Да не кажем какав па да добијем казнени поен.

- - - - - - - - - -

Али смо зато бате победили Нато и сачували Косово!
Nisam ja brat s bošnjakistancem koji podržava arnaute, Klintona, Blera i slične smradove, a i laprda otkad je na forumu o Brozu i svetskoj revoluciji, danas veličajući Tadića, a sutra ga pljujući... da spomenem kapitalne gluposti u masi budalaština koje si natrunio do sada.

Nisam ja brat s bošnjakistancem koji podržava arnaute, Klintona, Blera i slične smradove, a i laprda otkad je na forumu o Brozu i svetskoj revoluciji, danas veličajući Tadića, a sutra ga pljujući... da spomenem kapitalne gluposti u masi budalaština koje si natrunio do sada.

Meni nacinomalisti neoliberalci nisu nikad ni bili braca a ni ljudi koji broje krvna zrnca svima iz svoje percepcije.
Nasa misljena i pogledi na svjetski poredak su dijametralno suprostavljeni. Vasa vladavina nad potlacenim masama se blizi kraju.

Meni nacinomalisti neoliberalci nisu nikad ni bili braca a ni ljudi koji broje krvna zrnca svima iz svoje percepcije.
Nasa misljena i pogledi na svjetski poredak su dijametralno suprostavljeni. Vasa vladavina nad potlacenim masama se blizi kraju.
Ко те тлачи?
Бтв само неко твог поимања успео је да повеже националисте и неолиберале!

Naravno da mi se Rusija dopada, ostalima iz tvog navoda želim jednu kometu za dobro jutro...

Back