Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sad nešto sa Istoka?

Crnogorska policija sukobila se danas sa grupom demonstranata koji su pokušali da probiju policijski kordon kod zgrade Vlade u Podgorici.

Demonstranti su bacali kamenice na policiju koja je bacila suzavac.

U protestu je povrijeđen najmanje jedan policajac a u toku je sukob demonstranata i policije u Njegoševom parku.

Reporter “Vijesti” javlja da je na ulici više velikih kamenica, koje su demonstanti bacali. Razbijeno je i staklo na zgradi Atlas grupe.

Na licu mjesta stigle su i specijalne policijske jedinice. Protest je organizovala Fejsbuk grupa “Revolucija u Crnoj Gori – svi na ulice”.

Fejsbuk grupa “Revolucija u Crnoj Gori – svi na ulice” najavila je juče da će organizovati u subotu protest ispred zgrade crnogorskog parlamenta u Podgorici, na kojem će tražiti smenu aktuelne vlasti, po uzoru na dešavanja u Bosni i Hercegovini.

Oni su, kako prenose današnji podgorički mediji, pozvali građane da u subotu izađu na ulice i zatraže smjenu vlasti, a najavljena je i blokada centralnih saobraćajnica u Podgorici.

Poslednja izmena:
Hvala sto si zamjetio gramaticku gresku, nije laHko tipkati sa ajfona.Bitno je da razumije jedan od juzno slavenskih jezika. Paniku nacionalisti razumiju dobro. Mi smo jedan dio ocistili od korupcije, a vi ne morate. Niko vas ne tjera. I ne smijete i da hocete, lukasenko je ljut :)
Врати ајфон и остали инвентар што си спас'о из бошњакистанско троуглистанских назови институција.
Није лепо присвајати државну имовину кад сте банкрот.

Budi se konacno ona klasa ljudi od koje su nacinalisticko neoliberalne eliteokretale glavu zadnje desetljece. Bice bolje za sve ako sto prije bude pruzena ruka tim ljudima jer ako sada ne bude pruzena ruka tim ljudima upoznace njihovu snagu i to vrlo brzo. Ljudi kada su ocaju nemaju previse izbora. Definitivno mi je drago sto sam dio ove istorije. I sto ce konacno neoliberalizam da ga poduva.

Лупеташ ти нема ту ни С од Срба, све пацови.
(...)
Ма заболе ме баш д. и да их уопште нема на листи од 130 интелектуалаца из целог света који позивају на интернационализацију свенародног устанка у БиХ (како видимо, ето устанка и у Црној Гори), али има их и то сасвим довољно, а ти ако не верујеш провери целу листу - линк сам уредно поставио.

Budi se konacno ona klasa ljudi od koje su nacinalisticko neoliberalne eliteokretale glavu zadnje desetljece. Bice bolje za sve ako sto prije bude pruzena ruka tim ljudima jer ako sada ne bude pruzena ruka tim ljudima upoznace njihovu snagu i to vrlo brzo. Ljudi kada su ocaju nemaju previse izbora. Definitivno mi je drago sto sam dio ove istorije. I sto ce konacno neoliberalizam da ga poduva.

Već su upoznali, pa se završilo skakanjem u reku.

Браво друже! Све тачно од речи до речи.

Ма заболе ме баш д. и да их уопште нема на листи од 130 интелектуалаца из целог света који позивају на интернационализацију свенародног устанка у БиХ (како видимо, ето устанка и у Црној Гори), али има их и то сасвим довољно, а ти ако не верујеш провери целу листу - линк сам уредно поставио.
Код лекара и за д... и за тзв устанак, халуцинирање не слути на добро.

- - - - - - - - - -

Браво друже! Све тачно од речи до речи.
Таман друг спрам памети...
:cepanje:
:tambalamba:

И сад се куни да ниси бошњакистанац!
Ем тупиш ко типични мујкан, ем ти је један такав форумски друг.

Човече за мене су сви људи исти односно за мене је нација политичка категорија која је одавно узурпирана од стране фашиста који се међусобно разликују само по боји дреса.
Ти прекоревај твоју "браћу и сестре" када скрену са линије национал-шовинизма, а не мене "комуњару".

Back