Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Омогућено је олакшано стицање, односно поновно стицање држављанства Републике Српске/БиХ лицима којима је држављанство престало ради стицања држављанства других држава.
ovo crveno treba naglasiti..to si pokusao izbjeci.zato sam ja tu..:D eh,ti beograđani..tko ih ne zna..skupo bi ih platio.nema da vrdas..pratim te ko senka..:hahaha:

Samo napred, jos kada ne bi trolovao gde bi nam bio kraj.
Ja samo prenosim vesti i dobro znam sta sam postavio.

:mrgreen:
Али најјача је вијест на радио станицама овдје:
у Сарајеву се окупио мањи број просвједника него иначе, због кише...
Шта сам ја рекао...јагњеће бригаде плус "бесплатна цуга у разбијеном излогу" дјечаци...

Ok, ti mislis drugacije. Da cujem izgovor i opravdanje, ko je kriv za nemire u FBIH?

- - - - - - - - - -

:mrgreen:
Али најјача је вијест на радио станицама овдје:
у Сарајеву се окупио мањи број просвједника него иначе, због кише...
Шта сам ја рекао...јагњеће бригаде плус "бесплатна цуга у разбијеном излогу" дјечаци...

Kakvi demonstranti, takvi i ciljevi "revolucije". Nema tu nikakve progresivne ideologije, pljacka, palez i nasilje su jedine namere protestanata.

Koja si ti budala , da covek ne poveruje.
Pa ti zakoni o drzavljanstvu svuda si isti ili barem slicni, cemu se i kome ti
budalo smejes?

- - - - - - - - - -

Ma ok, sve si u pravu jer nista i ne razumes.

Zar nije smjesno ono: држављанином БиХ и Републике Српске ?

Pa onda poredjenje BiH sa RS

Od kad je to RS drzava?

Daj neku kopiju od RS pasosa

Dal bi se neko smijao da ovako neko prica o drzavljanstvu Vojvodine ili Sandzaka?

Normalno da bi

Ау, шта ће сад Муџоси, ем је грип, ем је свињски.......:hahaha::hahaha::hahaha:

Svinjski grip ponovo u BiH

Tanjug | 13. februar 2014. 13:48 | Komentara: 1
Virus H1N1 ponovo je prisutan u BiH, potvrdila je portparol Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Biljana Jandrić

Ilustracija

Virus H1N1, poznatiji kao svinjski grip, ponovo je prisutan u BiH gde je potvrđen u slučajevima tri testirane osobe, potvrdila je Feni portparol Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Biljana Jandrić.

Na prestoničkoj univerzitetskoj Klinici za infektivne bolesti od 1. januara do danas su testirana 24 pacijenta na virus gripa, od čega je sedam osoba bilo pozitivno na virusnu influencu B, dok su tri pacijenta imala H1N1.
"Od ova tri pacijenta pozitivna na H1N1 jedan je bio teži slučaj zbog osnobne bolesti, tako da je bio smešten u jedinicu intenzivne internističke terapije i juče je prebačen na Infektivnu kliniku, gde će biti dovršena njegova hospitalizacija. Dva pacijenta su bila s lakšim oblikom gripa", precizirala je Jandrić.

Back