Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja sam sad zamjenio odgovore. Objasnit cu i zasto

Што се пољопривреде тиче као нпр Швајцарска.
У планинама на већим надморским висинама овце и козе, ниже говеда с млечним сточарством, у равницама говеда с месним сточарством, свиње, Џивина, пловуше, зечеви, исто тако, овде код мене на Тиси рибњаци.
Биљна производња(житарице, индустријско биље, воће, поврће по равницама), виногради и неко воће као малине, купине, дрењине, огрозд, боровнице и сл по побрђима.
Сем за ратарство где површине иду од 20ХА навише, за остало ти не требају велике површине, нпр парадајз из директне производње(из семена) иде до 150Т по хектару(он је углавном за кечапе, пелате, сокове...) док конзумни парадајз из расаде иде чак до 250Т по хектару!

Znaci, po ovom bi se dalo organizirati proizvodnja i sve da se pokriju potrebe. Cak bi bilo i za izvoz (ako je potrebno). Znaci, bogata zemlja.

A to je samo hrana

A u isto vrijeme kao sto pises ovdje

Није јефтинија, али кад имаш идиоте од политичара онда је тако.
Нпр по ССП-у Србија је морала редуковати број музних крава на само 500к са чак око 1,1М тамо 2010. и наравно дошло је до несташице млека која је данас изравната не неком већом производњом, или увозом(мада јесте у почетку било увоза) већ толиким сиромашењем популације да је потражња за млеком опала у тој мери да је и ових 500к музних крава довољно!!!

Umjesto da se to napravi kao sto pise u gornjem postu radi si smanjenje. Namjerno.

I sad se postavlja pitanje zasto. Jer nisu politicari dosli do te ideje (barem ne srpski) nego su dobili u zadatak. Znaci netko im je rekao da to naprave. Koja je namjera iza takvih postupaka..dugorocno, sto se sa tim postize i kome to odgovara a kome ne odgovara ?

E, oni kojima to odgovara i koji daju u zadatak politicarima da to provode su oni koji vladaju i mogu provoditi odredenu politku, A njima nije nuzno interes srpskog (ili bilo kojeg) naroda prioritet. Nego njihov osobni.

И у Загребу одржан скуп подршке радничким протестима БиХ!

"Radnici, nezaposleni, mladi i uopšte narod BiH su nam dali ovih dana primer kako se hrabro i odvažno možemo boriti za svoja prava i bolje društvo. U Hrvatskoj imamo pola miliona nezaposlenih, svaka druga mlada osoba ne radi, ljudi kopaju po smeću da bi se prehranili, sve više ljudi pada u dužničko ropstvo, korupcija je svuda, privatizacijski kriminal je ostao nekažnjen, a demokratija koju imamo je ruglo. Izađimo i mi na ulice, pridružimo se borbi naroda BiH za socijalno pravedno društvo. Pokažimo politici i krupnom kapitalu da nismo njihove lutke koje će moći i dalje nesmetano da pljačkaju! Želimo društvo za 99% ljudi a ne društvo političko-tajkunske oligarhije!"

f007deed037445d759ecba73cad620b3.jpg

Браво за другарице и другове из Загреба!

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/442665/U-Zagrebu-skup-podrske-protestima-u-BiH-uhapsene-dve-zene

Pogledajte prilog 321501

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/442665/U-Zagrebu-skup-podrske-protestima-u-BiH-uhapsene-dve-zene

Drugarice i drugovi ideologija je propala,svjedoci smo , a radnicka klasa pukla po nacionalnim savovima tako pozivati se na nesto sto dokazano nije moglo da funkcionise i nije uspelo je suludo

Drugarice i drugovi ideologija je propala,svjedoci smo , a radnicka klasa pukla po nacionalnim savovima tako pozivati se na nesto sto dokazano nije moglo da funkcionise i nije uspelo je suludo

Ja колико видим управо националисти & десничари више нису у моди тј. излазе из моде..

Poslednja izmena:

Pogledajte prilog 321501

Crveni mani se šupljaka,najveći Jugosloveni su bili upravo SRBI a najviše su ispušili u zadnjih 20 godina,toliko su vjerovali u TITA i Jugoslaviju da su skoro zaboravili da su Srbi nažalost.Hvala dragom Bogu da prođe taj period teškog ateizma i duhovnog pokleknuća srpskog naroda...NIikada više!

Свако чудо за три дана.

Прође и ова прича к'о што је прошла прича о Ј(М)БГ.

Након сваке офанзиве Бошње буду још слабији него што су били. Ускоро неће имати ни Трокутистан, како су кренули.

nemam ja nista protiv te ideologije,ljepo je to zamisljeno ali neostvarivo,utopija,vidjeli smo da nije moglo da funkcionise......prosto sama ideja je u suprotnosti sa ljudskim karakterom

A ova sada lopinska, i to na najnizem nivou, kao u vreme gusara, sada uspeva? Pa uspeva kod naroda koji nema dva grama mozga u glavi,
a tu smo svi mi iz bivse YU. Nego, kako je funkcionisalo 50 godina, a ipak je pola veka dug period, narocito za Bosnu.
Dosli Alija, Slobo i Franjo pa vam objasnili da tako ne moze vise jer ste vi zrtve, cije?
I to ime i za racun lopina nestade na najstrasniji nacin 200.000 ljudi.
Pa toliko ljudi nije poginulo u borbama za vreme WWII.

Шта није могло да функционише? социјализам?
naravno da socijalizam ne može da zaživi u praksi osim u diktatorskom režimu kakva je bila Juga dok je Tito bio moćan. A potpuno isto i u ostalim socijalističkim državama. Komunistička ideologija i siromašno društvo ne mogu da funkcionišu zajedno. Pre će Norveška da postane socijalistička nego što će da se povampiri socijalizam u bivšim socijalističkim državama

naravno da socijalizam ne može da zaživi u praksi osim u diktatorskom režimu kakva je bila Juga dok je Tito bio moćan. A potpuno isto i u ostalim socijalističkim državama. Komunistička ideologija i siromašno društvo ne mogu da funkcionišu. Pre će Norveška da postane socijalistička nego što će da se povampiri socijalizam u bivšim socijalističkim državama

Ti mesas komunizam i socijalizam. I ne samo ti. Skandinavija ( sve cetiri drzave), Benelux, Nemacka, Francuska, Svjacarska, Austrija, pa i Italija
drzave su, drustva sa jako izrazenom socijalnom komponentom. A u nekim od tih zemalja socijalisticke partije su i na vlasti.

Ti mesas komunizam i socijalizam. I ne samo ti. Skandinavija ( sve cetiri drzave), Benelux, Nemacka, Francuska, Svjacarska, Austrija, pa i Italija
drzave su, drustva sa jako izrazenom socijalnom komponentom. A u nekim od tih zemalja socijalisticke partije su i na vlasti.
ne mešam ja ništa nego ti. kapitalistička država sa višepartijskim sistemom je i dalje kapitalistička čak i kad socijalisti osvoje vlast. socijalistička država se bazira na komunističkoj ideologiji i jednopartijskom sistemu

naravno da socijalizam ne može da zaživi u praksi osim u diktatorskom režimu kakva je bila Juga dok je Tito bio moćan. A potpuno isto i u ostalim socijalističkim državama. Komunistička ideologija i siromašno društvo ne mogu da funkcionišu zajedno. Pre će Norveška da postane socijalistička nego što će da se povampiri socijalizam u bivšim socijalističkim državama
ахахаха, какво лупетање. Како је самоуправни социјилаизам могао да буде "тоталитаран"? јел зато што радници нису смели да певају песме окупатора из Другог светског рата? или зато што су имали пасоше и могли да оду у капитализам ако им самоуправљање није одговарало? А што се тиче "тезе" да социјализам "не може успети у сиромаштву", па реци ми једну земљу у Европи која је била социјалистичка ( укључујући ту и СФРЈ), а која је из Другог светског рата изашла као "богата" земља? теза ти је будалаштина достојна просечног србијанског десничара!

ахахаха, какво лупетање. Како је самоуправни социјилаизам могао да буде "тоталитаран"? јел зато што радници нису смели да певају песме окупатора из Другог светског рата? или зато што су имали пасоше и могли да оду у капитализам ако им самоуправљање није одговарало? А што се тиче "тезе" да социјализам "не може успети у сиромаштву", па реци ми једну земљу у Европи која је била социјалистичка ( укључујући ту и СФРЈ), а која је из Другог светског рата изашла као "богата" земља? теза ти је будалаштина достојна просечног србијанског десничара!
ti garan o samoupravnom socijalizmu znaš samo na osnovu priča :) samoupravni socijalizam je bila odlična maska crvenoj buržoaziji da radničkoj klasi zamaže oči da mogu da sanjaju kako i oni o nečemu odlučuju. :) pa istorija je pokazala da je moja teza ispravna...u kojoj je to siromašnoj zemlji socijalizam uspeo kao društveno-političko uređenje? Održavao se dok je funkcionisala diktatura a rušio se kao kula od karata čim bi diktator otišao u večna lovišta

Влада Српске утврдила нацрт закона о држављанству РС
http://srb.fondsk.ru/news/2014/02/14/vlada-srpske-utvrdila-nacrt-zakona-o-drzhavlanstvu-rs.html

Омогућено је олакшано стицање, односно поновно стицање држављанства Републике Српске/БиХ лицима којима је држављанство престало ради стицања држављанства других држава.
ovo crveno treba naglasiti..to si pokusao izbjeci.zato sam ja tu..:D eh,ti beograđani..tko ih ne zna..skupo bi ih platio.nema da vrdas..pratim te ko senka..:hahaha:

Олакшани су услови за стицање држављанства на основу брака са држављанином БиХ и Републике Српске, где је услов боравка испуњен моментом стицања сталног боравка.

:hahaha::hahaha::hahaha:
Koja si ti budala , da covek ne poveruje.
Pa ti zakoni o drzavljanstvu svuda si isti ili barem slicni, cemu se i kome ti
budalo smejes?

- - - - - - - - - -

ne mešam ja ništa nego ti. kapitalistička država sa višepartijskim sistemom je i dalje kapitalistička čak i kad socijalisti osvoje vlast. socijalistička država se bazira na komunističkoj ideologiji i jednopartijskom sistemu

Ma ok, sve si u pravu jer nista i ne razumes.

Омогућено је олакшано стицање, односно поновно стицање држављанства Републике Српске/БиХ лицима којима је држављанство престало ради стицања држављанства других држава.
ovo crveno treba naglasiti..to si pokusao izbjeci.zato sam ja tu..:D eh,ti beograđani..tko ih ne zna..skupo bi ih platio.nema da vrdas..pratim te ko senka..:hahaha:

Morao je neko da pretekne...

Back