Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ah, evo i ,,gradžana''.:)
Od mora budaleština, izdvojio sam ovo :
,,Zabrana se odnosi i na samu Organizaciju Ujedinjenih Nacija, a kamo li na famozne velike sile i kontakt grupe iz retorike branitelja Dejtonske suspenzije RBiH u korist RS.''
Gde, ba, nalazite ove mozgove, leba vam ? Ma kad Ameri čuju da ste im vi očitali pravnu lekciju kako
nisu imali pravo da prave Dejtonski sporazum, siguran sam da će ga momentalno ukinuti.:cool:
S koje ste vi planete pali, s Marsa ? Razumem želje i šta je babi milo to joj se i snilo, ali ovo je stvarno smešno.

Šta je glavni cilj demonstracija je svakom jasno a lepo i piše ;) Ni muslimani nisu toliko blesavi da veruju da će paljenjem zgrada osigurati sebi posao . Nego , njih interesuje unitarna Bosna što i ne kriju .

BXGdDHe.png

Sta da sagledam, 40 lajkova na fejsbuku gde se pominje drugi entitet?

Па не само то, мислим на тих 40 лајкова. Просто, погледаш ко су организатори, који су им интереси, онда изградиш неки став. Иначе, читам да су поставили петицију за укидање кантона, дакле све иде ка томе да се укине Српска.

Sta da sagledam, 40 lajkova na fejsbuku gde se pominje drugi entitet?
Концентриши се ти лепо на тај твој ентитет који је прдно у чабар откад су АраБи заврнули славину и спреми кинту да платиш штету коју је талибанија починила.

Па не само то, мислим на тих 40 лајкова. Просто, погледаш ко су организатори, који су им интереси, онда изградиш неки став. Иначе, читам да су поставили петицију за укидање кантона, дакле све иде ка томе да се укине Српска.

Nisam pratio desavanja bas toliko da znam ko su organizatori, pa ko su?

Back