svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to što njihova nacija niti vjera nije pozadina ovih događanja.
![]()
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/44095...u-povezali-srpsku-hrvatsku-i-bosansku-zastavu
JUGOSLAVIJA, JUGOSLAVIJA ..... vicu demostranti!![]()
nemoguće????Па били би да их нису протјерали из фбих. Овако је немогуће оптужити их ако нису физички присутни.![]()

Slično je bilo i sa JMBG njesra. Nisu hteli da poštuju entitetske granice. Nije im prošlo. Organizatori SDA i Islamska zajednica.
Mislis da nece prerasti? Mislis da mufte-pufte nece rovariti? Njima je ovo stanje kao budali samar, jedva cekaju da arapsko prolece.
e to stvarno nije za zajebanciju... znaš li šta se dešavalo u Prebilovcima i ostalim srpskim selima južne Hercegovine?Nemaš nikakvih fizičkih oštećenja?
Ušesa na broju? Prsti također?
Ni ustaše nisu više kao što su nekada bili...![]()
Arapske varalice, sta vise reci.
Sve to smekšalo, isto kao ovi naši izrodi sa Ravne Gore. Miliji im iPhone od bajoneta![]()
Ne znam.
Neki drek se dešava. Ukrajina, BiH, Kosovo.
Naravno, postoji šansa da će se ovo u BiH s vremenom polarizirati po nacionalnostima, ali za sada nije tako.
Pa ne bune se Muslimani protiv Hrvata ili Srba, nego protiv svojih.

Ne znam.
Neki drek se dešava. Ukrajina, BiH, Kosovo.
Naravno, postoji šansa da će se ovo u BiH s vremenom polarizirati po nacionalnostima, ali za sada nije tako.
Pa ne bune se Muslimani protiv Hrvata ili Srba, nego protiv svojih.
Pogledajte prilog 320763 Ne znam da li može da se uveća, ali svakako OBAVEZNO POGLEDAJTE !!!!
ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA
![]()

nemoguće????
Mirza Tiric · Česti komentator · Gothenburg
Srpska tajna sluzba,Fahrudin radoncic,pokret *Otpor* i neki separatiskicki elementi iz rs-a stoje iza svega sto se desilo ,sad gospoda planira naredne korake u razbijanju vec ionako rasutog bosnjackog tabora ,a sve u cilju raspada BiH-a .
Нема шта, све је јасно као дан.
Србистан.Pogledajte prilog 320763 Ne znam da li može da se uveća, ali svakako OBAVEZNO POGLEDAJTE !!!!

Bojim se da je po sredi preludijom za nesto mnogo vece i opasnije. Ovo je samo diverzija....
Provokacija ratnim zastavama BIH dovoljno govori o karakteru demonstracija. Cemu to?
Jel ima neka aplikacija za iPhone da glumi bajonet?
što nose ratne zastave tzv. Armije BiH? Naravno da su ovo socijalni nemiri... ali je ipak i politika u ovo upetljana... nema u BiH ništa bez toga... eno i ona budala Lagumdžija večeras mora da pominje Radovana Karadžića...
Opasno!
Što ćemo s time, ima već 2 (dva) lajka!
A cijeli pokret čak 507!
Respektabilno!
![]()
![]()

Ništa, to ćemo okačiti u ulici JURE FRANCETIĆA =U= fašističkom MOSTARU![]()
Kragujevcu - bivša Lole Ribara. 
Dolje Republika Mrska .. aaa , ša je ovo , kod Tuzle ni na Majevici ne možete da se odbranite