dragon x
Legenda
- Poruka
- 53.863
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve zavisi od propisa, koliko je propisano za tange stripzete ..
Dovoljan je samo ovaj tekst da se zakljuci?
Kakva ba Njemacka?
Kakve ona ima veze?
Ti i takvi kao ti da ste pametni ne bi bili muslimani 
Kako republikosrbi ? Jel oni šutnjom izražavaju protest ?
Ма нисмо равнодушни, шаљемо вам помоћ:
[/QUOTE![]()
I malo intelektualne pomoći
http://www.haoss.org/t2502-alan-ford-citati
Jok, njima je super![]()
Zasto bi oni hteli ukidanje entiteta i stapanje u jednu drzavu sa poturicama?
Pa za takve plitke potoke kao ti nema . Vi jedino znate da vičete đeenosssaaajd i to vam je najveći intelektualni "minuli rad" u zadnjih 20 godina.Ti i takvi kao ti da ste pametni ne bi bili muslimani
![]()
Ma naravno .. samo vi šutite , lijepo je to .. možda će vam Dodik otvoriti dosta srbskih manastira da možete biti duhovni i šutati u miru ..
Ma naravno .. samo vi šutite , lijepo je to .. možda će vam Dodik otvoriti dosta srbskih manastira da možete biti duhovni i šutati u miru ..

Šta se sada dešava?Jel' se pali,ili se otišlo na spavanjac?Malopre na tv-u gledam neku budalu,nekakvog Zlatka La...(zaboravih kako se preziva),koji plače zbog toga što nema paljenja u RS,koja je kako on kaže "nastala na kenocidu".Je li taj lik neki mujaga?Opet kmeee kmeee...
Otkud ti to da sam musliman?
Nego, ne rece mi, kako je to Njemackoj uspjelo da organizira ove proteste.
Otkud ti to da sam musliman?
Nego, ne rece mi, kako je to Njemackoj uspjelo da organizira ove proteste.
Nastavit ce se u danu.

Pa nije ni bilo više od jednoga.Kemo sine, jes ba i ti "našo" neki kompjuter ko jaran mrho ?![]()
te što imaju to preko glave su najveće raveku... selam gore, bujrum dole...

Lagovnadžija. Taj je na vlasti dole....ministar inostranih poslova.

Luguvdžija,Lamujdžija,ili tako nešto...Imam ovde preko SBB-a i BN TV,pa sam gledao tog lika koji je upoređivao plate,penzije,i dugovanja u pederaciji i RS,pa je nesrećnik kukao zbog toga što se u RS ne pali i ne ruši uprkos teškom životu u RS.Dakle,njemu i ne smeta previše paljenje u pederaciji,nego mu smeta to što se paljenje nije prenelo i na RS.Sada je jasno da iza protesta stoje vlasti u Sarajevu.Video sam prilog iz Brčog.90 % ljudi na protestu su bili muslimani.Nose Varta zastave i koriste izraze koji nisu karakteristični za Srbe iz tog kraja...
Читам о немирима, жали се неки да је изваљен и банкомат... Не каже ни који, ни где, тако да закључујем да је то једини банкомат у ФБиХ па даље одреднице нису потребне.

Luguvdžija,Lamujdžija,ili tako nešto...Imam ovde preko SBB-a i BN TV,pa sam gledao tog lika koji je upoređivao plate,penzije,i dugovanja u pederaciji i RS,pa je nesrećnik kukao zbog toga što se u RS ne pali i ne ruši uprkos teškom životu u RS.Dakle,njemu i ne smeta previše paljenje u pederaciji,nego mu smeta to što se paljenje nije prenelo i na RS.Sada je jasno da iza protesta stoje vlasti u Sarajevu.Video sam prilog iz Brčog.90 % ljudi na protestu su bili muslimani.Nose Varta zastave i koriste izraze koji nisu karakteristični za Srbe iz tog kraja...
![]()

Ne postoje spontani protesti.To smo mi u Srbiji davno naučili.Vi nikako da shvatite.Uvek iza masovnih protesta stoji neka interesna grupa.E sada,da li je to neko sa stane,ili neko iznutra-željan vlasti,to već ne možemo znati.Protesti se organizuju lako-davanjem novca vođama protesta,koji su obavezno poznati masi i znaju kako da je potpale...
Kako je uspelo amerima da organizuje poroteste u srbiji i onaj Otpor? Kako su uspeli da organizuju one teroriste u siriji? A libiji? Iraku?
![]()
Kemo sine, jes ba i ti "našo" neki kompjuter ko jaran mrho ?![]()