Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
f323255041a3d12d5f78522624ff3eca.jpg

Otkud ti to da sam musliman?
Nego, ne rece mi, kako je to Njemackoj uspjelo da organizira ove proteste.

Ne postoje spontani protesti.To smo mi u Srbiji davno naučili.Vi nikako da shvatite.Uvek iza masovnih protesta stoji neka interesna grupa.E sada,da li je to neko sa stane,ili neko iznutra-željan vlasti,to već ne možemo znati.Protesti se organizuju lako-davanjem novca vođama protesta,koji su obavezno poznati masi i znaju kako da je potpale...

Lagovnadžija. Taj je na vlasti dole....ministar inostranih poslova.
:eek::lol: Luguvdžija,Lamujdžija,ili tako nešto...Imam ovde preko SBB-a i BN TV,pa sam gledao tog lika koji je upoređivao plate,penzije,i dugovanja u pederaciji i RS,pa je nesrećnik kukao zbog toga što se u RS ne pali i ne ruši uprkos teškom životu u RS.Dakle,njemu i ne smeta previše paljenje u pederaciji,nego mu smeta to što se paljenje nije prenelo i na RS.Sada je jasno da iza protesta stoje vlasti u Sarajevu.Video sam prilog iz Brčog.90 % ljudi na protestu su bili muslimani.Nose Varta zastave i koriste izraze koji nisu karakteristični za Srbe iz tog kraja...:cool:

Читам о немирима, жали се неки да је изваљен и банкомат... Не каже ни који, ни где, тако да закључујем да је то једини банкомат у ФБиХ па даље одреднице нису потребне.

Мени је био смијешан онај коментар са ТВ: " ово нам ни ћетници нису радили" :)

- - - - - - - - - -

:eek::lol: Luguvdžija,Lamujdžija,ili tako nešto...Imam ovde preko SBB-a i BN TV,pa sam gledao tog lika koji je upoređivao plate,penzije,i dugovanja u pederaciji i RS,pa je nesrećnik kukao zbog toga što se u RS ne pali i ne ruši uprkos teškom životu u RS.Dakle,njemu i ne smeta previše paljenje u pederaciji,nego mu smeta to što se paljenje nije prenelo i na RS.Sada je jasno da iza protesta stoje vlasti u Sarajevu.Video sam prilog iz Brčog.90 % ljudi na protestu su bili muslimani.Nose Varta zastave i koriste izraze koji nisu karakteristični za Srbe iz tog kraja...:cool:

На муслиманској ТВ водитељ пита госта, министра:

- Па како ово, фбих гори а у РС ништа? :lol:

Ne postoje spontani protesti.To smo mi u Srbiji davno naučili.Vi nikako da shvatite.Uvek iza masovnih protesta stoji neka interesna grupa.E sada,da li je to neko sa stane,ili neko iznutra-željan vlasti,to već ne možemo znati.Protesti se organizuju lako-davanjem novca vođama protesta,koji su obavezno poznati masi i znaju kako da je potpale...

Mislim da gresis. Trenutno su blokirani Facebook .Taj decko sto je postavio ima neku grupu na Fejsu UDAR i to je sva logistika. Cak su iz EU osudile demostracije a i USA isto ostaje jedino neka druga zemlja. Ali to je teorija zavere. Da je tamo dobro niko ne bi ni izasao na ulice.
da li je i vama blokiran FACEBOOK?

Poslednja izmena:

Gledao sam. Znamo mi ovde šta je njima muka. Poslali su ovde dans iz Tuzle par autobusa u BL, mislili narod će skočiti Kenyali nešto na mrežama. Ko je lud, lep dan, kafa ispred kafića, uživo sranye u pederaciji...A oni bi da se secamo s žandarima.

Back