Koem
Veoma poznat
- Poruka
- 14.600
ako se predaju alijini talibani i pohapse ratne zlocince orica i ostale, neka se jave. samo tako
Sto, zainteresovan si da ukines PC?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako se predaju alijini talibani i pohapse ratne zlocince orica i ostale, neka se jave. samo tako
Jel si video negde Kemu i Barta?![]()
Каква расвета, гори хисторијско језгро Тузле, ваљда је то довољна расвета!
Онолике рококо лепоте да изгоре, она красота![]()

Jel si video negde Kemu i Barta?![]()

Demonstranti su ranije danas opkolili zgradu predsedništva BiH i u njoj zarobili vatrogasce

'In a document sent to Holy Roman Emperor Frederick III on January 20, 1448, Stjepan Vukčić styled himself "Herceg (Duke) of Hum and the Coast", dropping "Duke of Bosnia".
A year later he had changed it into "Duke of Saint Sava", after the Serbian saint whose relics lay in Mileševa in the east of his province.'
U dokumentu koji je poslao Svetom rimskom caru Frederiku III 20. janara 1448, Stjepan Vukčić naziva sebe "Herceg (Duke) Hum i Primorja", ispuštajući "vojvoda od Bosne". [3] Godinu dana kasnije je promijenio u "Duke Svetog Save", nakon što su relikvije srpskog sveca u Mileševe na istoku njegove pokrajine.'
http://en.wikipedia.org/wiki/Stjepan_Vukčić_Kosača
Dakle , naš herceg je bosanski plemić![]()
Da se malo podsjetimo kud je Hercegovina bila http://upload.wikimedia.org/wikiped...px-Stefan_Vukcic_and_the_war_in_Zeta_1441.jpg![]()

Њих ухапсило.
![]()
![]()
Кемо и Барт С.

Koliko sam ja shvatio ovi protesti uopste nisu politicki obojeni. Narod je gladan i dost mu je te stoke na vlasti i lopova za koje su cak i srpski male mace. Srbi ocigledno bas dobro zive...Jedina stvar zbog koje se ne bi drnuli nikad da protestuju je bolji zivot. Kada treba da se razbija, pali i pljacka nesto iz cista mira su u prvim redovima naravno. I jos prozivate ovde i omalovazavate onaj gladan narod. Samo napred Bosnjaci. Imate moju punu podrsku. Zive ih sve upalite
Samo ti meni objasni kako se od cele Bosne i Hercegovine pomuslimancise SAMO Bosnjaci, a Srbi i Hrvati ostadose svi pri svojoj veri?
Posto odgovor necu dobiti, ni sada niti ikada, ostavi naseg hercega na miru. Govoris o geografskim pojmovima, a ne o posebnim narodima. Jer po tvojoj logici imamo narode Zecane, Humce, Bosance, Hercegovce... Vidim sve posebne rase, razlikuju se do neprepoznavanja, a tek sto ne mogu da se sporazumeju...
Dakle, setaj!![]()
Jei' Bakira zapališe ?
Herceg naš je nas zaštitio od bosanskog kralja kad je ovaj djelovao po instrukcijama pape ..
Kotromaniće nemate naslikane u pravoslavnim crkvama , imate li Kosače ? Nemate ? Onda ne fantazirajte ..
Herceg je dao kćer bosanskom kralju , i tu su se pomirili bosanski kralj i njegov vojvoda ..
a hercegov sin Ahmet-paša Hercegović je insistirao da se našoj zemlji vrati ime kad su je Osmanlije nazvali Dilmabar ..

Bakir sada moli Alaha da ugasi zapaljeno predsjedništvo.
Sigurno će mu pomoći.
Da,to su oni. Bez sumnje....
Jos da identifikujemo Citadelu![]()
То ће бити мало теже. . .
![]()
Nešto mislim, kako bi joj napravio alkotest?
Gde da joj zavučem onu frulicu?
![]()
То ће бити мало теже. . .
![]()
Je l' nastavljaju ovi sutra? Zašto su posustali noćas? Neko nevreme ili taktika?