Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
odlicno....bio je i red, ceo islam se fino poklao a bosancerosi bleje 4 godine i nista....sad tenkove i da se pripuca fino, alah da ih vidi

- - - - - - - - - -

зашто ЛАЖЕШ
шетња у Бања Луци

koleza mislim da je razlika izmedju setnje i gore prikazanog divljackog paljenja drzavne imovine bas velika da bi se dovodilo u isti kontekst...

- - - - - - - - - -

a koga biste voleli za novu vlast nad federacijskim delom?

A kad su oni radili bilo sta da poenta nije bila gasenje RS?

I to što kažeš.

Sta tu ima lose? :huh:

Ima loše u tome što u ujedinjenoj Bosni nema mesta Srbima, što ne može da zna ni da oseti neko ko nije sa tih prostora, a ja jesam, i znam kako to ide... I dalje se poziva na rat, na klanje, sve se radi samo da se srpska zastava nikada više ne postavi nigde u tom delu, ali neće moći.

Ima loše u tome što u ujedinjenoj Bosni nema mesta Srbima, što ne može da zna ni da oseti neko ko nije sa tih prostora, a ja jesam, i znam kako to ide... I dalje se poziva na rat, na klanje, sve se radi samo da se srpska zastava nikada više ne postavi nigde u tom delu, ali neće moći.
Ниси схватио, сад ће опет да те пита: А шта и у томе има лоше?

Mora da i u Banjaluci demonstriraju muslimani?

Prazan stomak ne zna za veru i naciju.

Бањалука је скинута са пописа градова у којима се демонстрира у свим новинама. Остало је да се реши (претпостављам ефектно) ослобађање градоначелника Брчког кога су мујаге отеле.

Komentari iz normalnih medija idu u ovom pravcu:

Pozdrav iz Srpske. Svi smo jedno kad je u pitanju oduzimanje nam ljudske casti i dostojanstva. To nam je jedino i ostalo. Kako vama tako i nama. S vama smo!
(Jovo romanijski grmalj, 7. februar 2014 12:35)

Ja ne vidim demonstracije u Banjaluci, a i ne vidim koliko je to ljudi tamo?

I u Kijevu su na trgu "demonstranti" ali to ne znači da su to zaista Ukrajinci i da se bore za demokratiju. Ima i jedna slika, nakačiću ako me ne bude mrzelo.

Ниси схватио, сад ће опет да те пита: А шта и у томе има лоше?

Ma, znam ja da ovde ima struja ljudi koji misle da su gotivni, pametni, kul, ako tako idu i samo pišu kontra, kao "provociraju" patriote, a ne kapiraju da su jadniji od tih koje prozivaju 100 puta, jer ovi dolaze da kažu svoje mišljenje ovde, a ovi "gotivci" su ovde samo zbog njih.

1618664_250611628449377_21652229_n.jpg

Obrati pažnju na majcu

Back