Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Због незапослености огорчени Бошњаци(у Тузли ионако нема никог сем Бошњака) преврћу контејнере и пале гуме!
http://www.vecernji.hr/balkan/prosv...lili-gume-kamenjem-gadali-zgradu-vlade-919321
:sad2:

Bolje da rucaju u kontejnerima. Tako im i treba kada su okrenuli ledja majci Srbiji. Sve te drzave glupave ce da gladuju Srbija ce da prosperira. Nije se to prvi put desilo.

Muslimani i treba da gladuju jer su tikve bez korena a koren im je Srbija.

Tako da bas mi je drago. Policija treba da rastera to batinama kucama. Neka trpe gladni sada

Bar neka spasu pola naroa tamo i neka se slzoe da Srpska postane deo Srbije.

Bolje da rucaju u kontejnerima. Tako im i treba kada su okrenuli ledja majci Srbiji. Sve te drzave glupave ce da gladuju Srbija ce da prosperira. Nije se to prvi put desilo.

Muslimani i treba da gladuju jer su tikve bez korena a koren im je Srbija.

Tako da bas mi je drago. Policija treba da rastera to batinama kucama. Neka trpe gladni sada

Bar neka spasu pola naroa tamo i neka se slzoe da Srpska postane deo Srbije.

Sta hocete vi Srbi?
Srbi treba da budu sretni sto su se kotarisali Slovenaca Hrvata Makedonaca Bosnjaka Albanaca i na kraju Crnogoraca

Sad bi trebalo da zivite ko u Dubaju kad ste se resili svih ovih parazita koje ste kako kazete hranili

- - - - - - - - - -

a ovi u Tuzli se bune zbog lepog zivota??

Ma bune se sto je u RS blagostanje pa bi i oni htijeli tako nesto :hahaha:

Sta hocete vi Srbi?
Srbi treba da budu sretni sto su se kotarisali Slovenaca Hrvata Makedonaca Bosnjaka Albanaca i na kraju Crnogoraca

Sad bi trebalo da zivite ko u Dubaju kad ste se resili svih ovih parazita koje ste kako kazete hranili

Још само да се решимо паразита који су код нас на власти. Само што то овде није тема.

Živjela NDT-nezavisna država Tuzla.

Na pocetku rata bilo im je ponudjeno nesto slicno da izbjegnu sukobe proglase autonomiju ,spasu narod od rata i razaranja ali je tada Alija to osjetio ,pa je platio milione tadasnjom gradonacelniku Selimu Beslagicu da mu ostane lojalan i tako je propa da pokusaj vojne sluzbe kosa da Tuzla bude autonomija i odkaze poslusnost Aliji

Ovi iz RS nisu normalni postavili ovu sliku uz komentar kako tuzlanska policije matretira demostrante

Normalno neki se uhvatili na to pa psuju policiju i sve redom
Dokle sa lazima i podvalama?

Wvvvfe8.jpg

Ovi iz RS nisu normalni postavili ovu sliku uz komentar kako tuzlanska policije matretira demostrante

Wvvvfe8.jpg

realno ti policajci su svuda obicne sirovine,mislim da postoji pravilo da policajac ne sme imati visok IQ,sto manji to je bolje...jer ako policajac moze da razmislja onda se moze desiti da ne izvrsi bas sva naredjenja

Zadnjih godina ja se sjecam u Banjaluci je bilo vise puta da je policija tukla narod,pre 4-5 godina protesti boraca i ratnih vojnih invalida.Dodik je izveo policiju koja je napala ove ljude,koliko moras biti glup pa da slusas takva naredjenja,da napadas invalide i to ratne koji su stvarali ovu drzavu Srpsku,tukli su i stare devizne stedise,tukli su omladinu Banjaluke prilikom protesta protiv nezavisnosti Kosova i napada na americku ambasdau u Banjaluci

policija je svuda ista ,cobani i sirovine

Wvvvfe8.jpg

Setih se sada jednog dogadjaja u BL iz 2001,prilikom postavljanja kamena temeljca za dzamiju ferhadiju doslo je do vecih nereda i sukoba sa policijom.Prvi put 7 maja 2001 demostranti su napali muslimane koji su dosli iz cijele BIH ,zapaljeni su autobusi i auta i jedno lice je ubijeno...Da bi sve bilo ponovljeno u junu 2001 ali ovaj put sds-pdp vlast pod pritiskom stranaca je izvela jake policiske snage koje su obezbjedjivale dogadjaj,i tom prilikom je doslo do teskih sukoba domace policije sa demostrantima koji su pokusali da se probiju da mjesta gde se polaze kamen temeljac..Upotrebljeni su vodeni topovi,suzavac,neredi su trajali citav dan,bilo je to nesto sto Banjaluka nije zapamtila......U jednom momentu se pronjela vijset da to nije Srpska policija zbog brutalnosti vec da su doveli muslimane iz federacije neko je govorio da nisu muslimani vec italijanski karabinjeri presvuceni u uniforme policije RS..Situacija je toliko eskalirala da je bilo i upotrebe vatrenog oruzija.A policija je brutalno premacivala narod ..

Poslednja izmena:
Па чекај, јел полиција малтретира демонстранте или не? Ето ти нам објасни.

Vjerovatno maltretira

Al ja sam postavio ovu sliku koja kruzi drustvenim mrezama a navodno je iz Tuzle

Ko se god malo bolje zagleda vidjece da ovo nije snimano u Tuzli

Pogledajte kako je covjek obucen ljetna roba cesta/asvalt suh a pogledajte kako su drugi demonstranti obuceni svi u zimskoj robi vrme dosta tmurno cesta mokra

Htio sam samo reci da neki zele podvaljivati i lagati

Vjerovatno maltretira

Al ja sam postavio ovu sliku koja kruzi drustvenim mrezama a navodno je iz Tuzle

Pogledajte kako je covjek obucen ljetna roba cesta/asvalt suh a pogledajte kako su drugi demonstranti obuceni svi u zimskoj robi vrme dosta tmurno cesta mokra

У питању је навијач Црвене Зведе. Мада, ево тог твог вероватног малтретирања...

На слици је мирни дијалог полиције и демонстранта који разматрају мирним путем све могућности...
protesti-u-tuzli1-611x372.jpg

Vjerovatno maltretira

Kakve veze ima ,neko je nasao sliku da bi slikovito prikazao brutalnost policije.Policija je kreirana zato da premlacuje ljude i sljepo sljedi naredjenja.Prosli su psiholoske testove,moraju biti priglupi da dobiju taj posao.Nema to nikavu nacionalnu pozadinu,kao sto sam ti vec gore pisao policija sljedi naredjenja i sastoji se od sirovina koje jedva cekaju da prebiju nekog,pa bio to ratni invalid,demostrant protiv izgradnje dzamije,stari devizni stedisa ili demostrant za bolji zivot i reforme kao ovi u Tuzli.Citam na jednom foumu kazu nije to muslimanska policija zato sto tuce muslimane ,kazu doveli cetnike iz RS zato su toliko brutalni....ljudi isto kontaju kao i u BL pre 12 god a ne shvataju da su policajci bukve ,narocito ti za razbijanje demostracija,kornjace kako ih narod zove od milja

Vjerovatno maltretira

Hm, baš sam iznenađen...

Koriste ljudi oprobani recept. Sa Markalama je upalilo...

Što se teme tiče, podržavam proteste.

Dobro je da vlast povremeno oseti gnev onih na čijoj grbači živi i čiju krv sisa.

A zašto sve vesti su naslovljene kao "dešavanja u BiH", bilo da se radi o Srbima, ili Muslimanima, kad je svako na svom terenu trenutno, tj, podeljeno? :)

Pa izgleda da vise nije podijeljeno

12:15 Reporter portala BUKA javio je da se u Banjaluci kod Narodnog pozorišta RS građani polako okupljaju. U 12 časova bilo je više desetina građana. Dragana Dardić iz Helsinškog parlamenta građana Banjaluka rekla je da su se građani spontano okupili.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...zivaju-policiju-da-im-se-pridruzi/726172.aspx

smjenbunt3.jpg

Back