Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hahahahaa al vam smetju dzamije :D

Jel to neka ljubomora ili?

Nisam nikakav vjernik al u buduce gdje se god bude gradila dzamije od mene imaju naj manje 1,000€
Mi smo izgradjivali dzamije dok ste vi svoje crkve sami rusili

Mi smo u mom mjestu obnovili dvije pravoslavne crkve sa dobrovoljnim prilozima samo da se ne gleda u onako olinjalu i propalog krova

Jedna je na prvoj lokaciji kad bi bili kao sto ste vi mi bi je srusili i plac iskoristili za nesto drugo al ne treba imati obraza

Samo ti i dalje gradi džamije i gledaj kako sve veća masa u Tuzli i okolici traži svoje zarađene novce i prosvjeduje što nema šta jesti!

Što se mene tiče, nemoj 1000, daj i 10 000 ne maraka, nego evra za džamije.
Samo nemoj posle kukati kako nemate leba za jesti...

Ma bez brige ti jos niko nije umro gladan

Pogledaj malo po zapadu malo pa neke demostracije protesti a plata im preko 2,000€ a pogledaj u Sjevernoj Koreji na Kubi Srbiji ili RS niko se ne buni dobro ljudima al sami su krivi sto im je tako dobro ;)

On bar suti a to je priznanje da je slagao a ti gledas u oci i lazes ::hahaha::

Mislim da je veselo imati te za komsiju :D

Шта лажем волино неписмена, па поставио ти је списак идентификованих а број убијених је далеко већи!

Знаш ли разлику? Зашто избјегаваш одговор?

I sad reci jel ti brat lazov slago ili nije

Sam postavio spisak od 51 a tvrdi da ih je 300

Тузла: Ситуација мирнија, повријеђена 102 полицајца

У Тузли је ситуација вечерас нешто мирнија након сукоба грађана и полиције у којима су повријеђена 102 полицајаца, али је око зграде Владе Тузланског кантона и у цијелом насељу Слатина присутан велики број специјалаца. Полиција је у вечерњим часовима сузавцем растјерала демонстранте, преносе федерални медији.

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=105816

Slabo je to, dok bar 100 000 ne izidje na ulice i ne pocnu gaziti sve pred sobom nema promjene.
No bumo pricekali malo, tko zna. :ceka:

- - - - - - - - - -

Тузла: Ситуација мирнија, повријеђена 102 полицајца

У Тузли је ситуација вечерас нешто мирнија након сукоба грађана и полиције у којима су повријеђена 102 полицајаца, али је око зграде Владе Тузланског кантона и у цијелом насељу Слатина присутан велики број специјалаца. Полиција је у вечерњим часовима сузавцем растјерала демонстранте, преносе федерални медији.

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=105816

Pa da, malo se izduvali, polomili par prozora i ispsovali se majke policajcima i politicarima, sad se opet mogu na miru prepustiti turskim sapunicama.

Lako je vasim politicarima bar se mogu sexati u kancelarijama a vidi ovi nemogu ni to sve bliza rodbina :hahaha:

- - - - - - - - - -

Slabo je to, dok bar 100 000 ne izidje na ulice i ne pocnu gaziti sve pred sobom nema promjene.
No bumo pricekali malo, tko zna. :ceka:

- - - - - - - - - -

Pa da, malo se izduvali, polomili par prozora i ispsovali se majke policajcima i politicarima, sad se opet mogu na miru prepustiti turskim sapunicama.

A mozda je neko i koje patike mazno ili bundu :D

Valjda kantonalna vlada.
Tamo svako selo ima svoju vladu. Mislim da nema drzave u Europi sa toliko ministarstava i ministara.
Trebaju svu rodbinu negdje zaposliti.

Vlada Tuzlanskog Kantona.

Bosna Ponosna ima 10 kantonalnih vlada i skupstina, sa sve ministrima, 2 entitetske vlade i skupstine, vladu i skusptinu distrikta Brcko, i zajednicku bosansku vladu i skupstinu.

I Kina bi bankortirala.

To nisam znao.Pa oni nisu normalni!Kako li uopšte opstaju sa toliko administracije?!

Inače,Nosfi,vidim da si se konačno vratio starom zanatu-paranormalne aktivnosti.:lol: Kad čovek pogleda realno,ovde bi se Molder,Skali i Dilan Dog ubijali od posla.:lol:

Neslavno se zavrsila, poslednja sezona je bila losa.....

Nazalost, doduse dugo je i trajala za danasnje standarde, i Dosije X je popustio pred kraj.

Inace uopste ne sumnjam da ce se i Balkan zavrsiti neslavno.

Vec smo dostigli onaj neki stadijum seste sezone kada se broj gledalaca svede na polovinu onih koji su gledali treci sezonu.

A posle toga sledi- cancellation.

Nazalost, doduse :Ddugo je i trajala za danasnje standarde, i Dosije X je popustio pred kraj.

Inace uopste ne sumnjam da ce se i Balkan zavrsiti neslavno.

Vec smo dostigli onaj neki stadijum seste sezone kada se broj gledalaca svede na polovinu onih koji su gledali treci sezonu.

A posle toga sledi- cancellation.

Nemoj tako, Balkan je Game of Thrones, trajacemo mi jos dugo i prosperitetno.

Poslednja izmena:

Back