- Poruka
- 52.020
Znam ja da bi oni najviše volili da Srbima izaberu predstavnike kao što su umjesto Hrvata izabrali Komšića. Ali to im u RS ne prolazi.Mnogo ih boli što ne uspevaju da pronađu takve Srbe, ali ako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam ja da bi oni najviše volili da Srbima izaberu predstavnike kao što su umjesto Hrvata izabrali Komšića. Ali to im u RS ne prolazi.Mnogo ih boli što ne uspevaju da pronađu takve Srbe, ali ako...
То је зато што Тита никад није био југопсловен, већ великохрватски шовиниста. Папски агент који је спроводио папску великохрватску стратегију и политику. И за ту политику је имао огромну страну подршку. Због њега и оних који суга и довели на власт, десило се то што се десило током 90-тих, а наставља се и данас.
Крајње је време да ткз. ,,југоносталгичари" схвате ту чињеницу.
J te led, dHule hahaha! Nije tebi laHko nikako.
Такозвана БиХ је вештачка творевина (исто ко и бивша СФРЈ), и зато је немогућ њен опстанак. Распад је неминован. Е оно што је важно јесте да српски народ, из тог распада, извуче корист за себе и своју државу- Републику Српску.
Дакле, шта није тачно у ономе што сам написао? Образложи?
nista nije tacno sto si napisao
prvo bi valjda trebao ti da obrazlozis zasto smatras da je tako
ako je Tito bio velikohrvat, zasto nije stvorio Veliku Hrvatsku i zasto je Srem vratio Srbiji?
previse slusas Seselja i Dveri... zar ne vidis da ti to steti zdravlju?
ako je Tito bio velikohrvat, zasto nije stvorio Veliku Hrvatsku i zasto je Srem vratio Srbiji?
Хрватска + Далмација + Истра + Барања + Крајина = Велика Хрватска
Isključivi razlog je što bi ga Srbi odmah prokužili. Na kraju rata je partizanski pokret imao 80% Srba, gotovo svi Najviši oficiri su bili Srbi. Dovoljno je i to što je sačuvaoHrvatima Hrvatsku iako su svi bili na strani Nemaca. Isto je i sa Muslimanima.
a Bosna? zar nije ona pre Tita bila deo NDH?
za Baranju da se slazem, a kome bi po tebi trebalo da pripadne Dalmacija i Istra?
i kolika je onda ta 'taman' Hrvatska?
a Bosna? zar nije ona pre Tita bila deo NDH?
za Baranju da se slazem, a kome bi po tebi trebalo da pripadne Dalmacija i Istra?
i kolika je onda ta 'taman' Hrvatska?
nedovoljnoa i koliko su ono Hrvata partizani pobili u Blajburgu?
Чекај, да ли ти мислиш да је Босна требало да припадне Хрватима зато што је четири године била део НДХ???
То нема никаквог смисла. Онда можеш да кажеш и да је Пољска одузета Немцима.
Заболе ме колика је та "таман" Хрватска.
a i koliko su ono Hrvata partizani pobili u Blajburgu?
Deo Istre je danas slovenački, a nisi možda razmislio da je od te dve teritorije mogla da se formira posebna republika u SFRJ, uzimajući u obzir istorijski i kulturološki razvoj tih teritorija?
Premalo. Svi su bili ustaše!
a jesi ti mozda razmisljao zasto Kosovo nije bila posebna republika kad su vecinu cinili siptari?
otkud ja znam zasto Istra nije bila republika... valjda je previse mala
- - - - - - - - - -
aj sto su ustase ubijali, ali i zene i decu
Čiju se decu ustaše ubijali? Osveta je slepa kao i ljubav. Tanka je linija!
daleko bilo da Bosna treba da pripadne Hrvatskoj
ja samo kazem da je Tito bio daleko od bilo kakvog velikohrvata, jer upravo je on i odvojio Bosnu od Hrvatske
uostalom NDH je od SR Hrvatske bilo skoro duplo veca, a Nediceva Srbija podosta manja od SR Srbije
tako da dolaskom Tita i njegove kompanije, Srbija je vise profitirala od Hrvatske
Ne Istra, nego Istra i Dalmacija zajedno, ovako imamo Hrvatsku u neprirodnom obliku polovine perece, teritoriju kakvoj slične nema nigde u svetu. A Kosovo je istorijski srpska zemlja, za razliku od Istre i Dalmacije koje nikada nisu bile hrvatske, čak ni za vreme NDH. Čak i ovi navodi o brojčanom preimućstvu Šiptara na KiM pre i posle Drugog svetskog rata ne stoje u potpunosti, ali to je tek za posebnu analizu...
Čiju se decu ustaše ubijali? Osveta je slepa kao i ljubav. Tanka je linija!