WithdrawnWater
Poznat
- Poruka
- 7.141
Aaaaa!!!! Vec vidim frku u nastanku! Betty, mirna! Shaddow - tisina! Anakin, ne pali vatru, slazemo se da im je tema dosadna, ali brate - kad VOOOOLLLLEEEEE....! Pa nek im bude, breeee! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

WithdrawnWater:Aaaaa!!!! Vec vidim frku u nastanku! Betty, mirna! Shaddow - tisina! Anakin, ne pali vatru, slazemo se da im je tema dosadna, ali brate - kad VOOOOLLLLEEEEE....! Pa nek im bude, breeee!![]()
Šteta što su ukinuli potpise, ali mislim da možeš da probaš da staviš ovu rečenicu ispod avatara, recimo umesto Lokacija 
WithdrawnWater:Stvarno je neverovatno da smatras da niko na svetu nema pravo da dodje ovde i izrazi da mu je tema smarachka .![]()

)
Ne sa štetom koju čine (to me plašilo) nego sa prednsotima....i ostavih ih 8) A ondaK shvatih da se to NE SME :shock: Maltene jednodušna OSUDA od strane pušača (na netu) i onih koji nikada nisu pušili (dosadna je tema
Kako to? E vala baš počasni krug...
Telepatija, a?
I sorry ako sam te pogrešno skapirala, nekako mi izmakla tvoja dobra namera u komentaru na prehodnoj strani...:shock:anakin:joj sto ste dosadni
..ako ste prestali da pusite, zaboravite na cigarete bre...
to prebrojavanje dana, meseci, nepusackih stolova po kaficima, piksli, gledanja ko pusi a ko ne je mnogo glupo
...
skinuli ste se sa droge i to je to...ne znam sta tu ima toliko da se tupi...
Kapiram, ima rezona to itekako, samo nisi to rekla na dovoljno razumljiv način.
) ostavi te grozne cigarete
Tu sam da kažem i drugima da to, Božo moj, ko i sve na svetu, i to isto: dođe i - prođe 
anakin:tek sam sad videla "dodje i prodje"..
dodje i ti i prodje da rizikujes rak pluca?
Kriza takođe - dođe i prođe, svaki put sve kraće traje. WithdrawnWater:Patty: a sto ti citas moje komentare? koji su bespotrebni? Sto ih mirno ne preskocis i zivis svoj zivot? Ne moras ih citati zar ne, ali ih ipak citas? I ipak mi repliciras na iste? Cudno. Za nekog ciji je savet "nemoj citati niti davati nepotrebne komentare". Pa ipak, ja tebi nisam rekla da 'ne kenyas i da se teras', zar ne?! Jer je ovo javan prostor i svako ima pravo na stav. I u pushenju, i o ne-pushenju, i o navikama, i o odvikama, i o tome sta misli o pushenju i odvikavanju i nacinu na koji to ljudi rade. Jok, nego treba da postoji samo caskanje ko je sta jeo i gde je ko u kojoj kafani sedeo i sta je ko kupio u kojoj prodavnici u kojoj jeste ilinije smrdeo dim?! 'ebote, ima drugih ljudi i drugih stavova od vasih! Ili ti je to jednako tesko shvatiti kao i ostaviti pushenje?!
Patty:Trujemo temu ovim prepiranjem, ajde sad da zavrsimo sa tim, ok?
anakin:kakve veze ima sa bilo cijim licnim problemom zavisnosti to sto nasa nacija nije navikla da se obraca psihijatru kad ima problem zavisnosti?
iLI je potrebno uspostaviti nove navike