Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Morticia Addams:
Koliko sam primetila samo najbolja mesta u gradu misle na nas - nepusace. Lepo, lepo. Mada, imamo srece sto je leto, pa nam je u bastama manje bitno da li smo izolovani od pusaca. Ali kada dodje zima, svi u Grinet. :)

може ту бити и обрнута веза: најбоља места су и зато што мисле на непушаће ;) мислим, менаџер који мисли и о непушачима мора да је бољи менаџер од онога који не мисли и о непушачима ;)
а биће тЕга све више ;)

Kod mene na fakultetu je zabranjeno ******* u celoj zgradi!! Tj. od kada je otvorena nova zgrada niko nije popusio ni jednu jedinu cigaretu unutra!! Imamo i kafic koji je isto tako za nepusace I to ceo!! ;))) Pa mozete tamo da svratite na kaficu!!Da vidite kako je divno kada niko u kaficu ne pusi! Ne padne ti na pamet ni da postoje cigarete!! :))))
A u domu omladine je navodno bilo zabranjeno ali ako zelis oni ti donesu pikslu ako hoces da pusis ali na svoju odvgovornost posto je cesto dolazila inspekcija..ne znam kako je sada!!poslednji put kada sam sedela niko nije pusio u celom kaficu!
Cak su kod moje frizerke u salonu zabranili *******!!
Ako cujem za neki kafic javicu vam ..ali sigurno ga ima negde u BG.
Pozdrav svima!! :)))

I.Sikorsky:
A Megatrend je FAKULTET????
Ne kontam cemu ta velika slova..Ne znam sta si hteo time da kazes..
Megatrend je univerzitet, u njegovom sastavu ima nekoliko fakulteta i visih skola!
I to nema nikakve veze sa ovom temom! Sem sto je zabranjeno ******* u celoj zgradi i u kaficu, i za razliku od drugih skoli i fakulteta, ljudi se toga pridrzavaju!! ;)
Pozdrav svima :))

******* = пушење = pušenje,

...da, da...

употребом СЦГ тастауре се сматра да се користи у не вулгарном смислу - само УСА тастатура и употреба с уместо ш даје звездице, што је и потпуно логично: у домаћој употреби се пушење не сматра непристојним, али у УСА условима је цензурисано :D

ebote, stvarno zvezdice. Ja sam ZAPANJEN! :shock: :shock: :shock:

Znači ako napišeš lepo "pušenje" onda je to u redu, ali ako napišeš polupismeno, odnosno bez slova "š", e onda je to katastrofa i to se cenzuriše??? Mislim, neverovatno. Verovatno hoće da nauče ljude da koriste pravilno srpsku tastaturu. Šta drugo reći?
Inače, ukoliko je reč "pušenje" vulgarna, onda nigde ne bi smeo da stoji natpis "zabranjeno pušenje".
Mislim, neke stvari ovde stvarno nemaju ni malo, ali ni malo smisla. :shock: :shock: :shock:

snis:
******* = пушење = pušenje,

...da, da...

употребом СЦГ тастауре се сматра да се користи у не вулгарном смислу - само УСА тастатура и употреба с уместо ш даје звездице, што је и потпуно логично: у домаћој употреби се пушење не сматра непристојним, али у УСА условима је цензурисано :D

:lol: Eto, internet je produžena ruka zakona :P

Aj nek mi neko objasni šta znači reč "p u s e nj e" na engleskom??? Možda ja stvarno ne znam engleski, ali čini mi se da ova reč na engleskom ne znači ništa, a bogami ni na srpskom. Eventualno, na srpskom može da se shvati kao neuspeli pokušaj da se napiše "pušenje". Stvarno ne znam. Možda ima i nekih drugih značenja? :shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back